• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2011 α εσσο

theartist

New member
Χαιρετιζω τους χρηστες του φορουμ,ευχομαι καλη θητεια σε οσους υπηρετουν.Ειμαι πατερας ενος πιτσιρικα που μολις παρουσιαστηκε με την 2011α εσσο στην πολεμικη αεροπορια.Απο την επαφη που εχουμε μου λεει οτι η σειρα αποτελειται απο 450 ατομα μονο!Φανταστειτε οτι δεν υπαρχει καν τριτη ΜΕΝ! Ο διοικητης τους, τους ειπε οτι οσοι ζητησουν στην σχετικη συνεντευξη να πανε ανατολικο αιγαιο θα κανουν εννιαμηνο.θελω να ξερω αν ισχυει η αν ειναι μετρα πιεσης για να γεμισουν οι παραμεθωριες μοναδες αφενος και αφετερου αν επειδη η σειρα ειναι μικρη αρα και πιο λιγοι θα πανε στις συγκεκριμενες μοναδες αυτο γυρισει μπουμερανγκ,απο αποψη υπηρεσιων αδειων κλπ.Ευχαριστω,Βαγγελης
 

apolis

New member
Όπως έχω ξαναγράψει το 9μηνο ισχύει κανονικά, δεν τους κοροιδεύουν. Τώρα όσον αφορά το πώς θα είναι οι άδειες και οι υπηρεσίες είναι γεγονός ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν εφόσον είναι πιο λίγα τα άτομα.
Βέβαια και η Γ΄/10 και η Δ΄/10 ήταν μεγάλες σειρές (900+ άτομα) και δεν νομίζω να "μαυρίσουν" τόσο πολύ οι μονάδες 9μηνου.
Ίσως καλό να ήταν να ανοιχτεί ένα post για το πώς είναι τώρα τα πράγματα σε πχ Λήμνο για να είσαι σίγουρος, αν και το forum της αεροπορίας έχει ατονήσει λιγάκι οπότε μπορεί να μην πάρεις απάντηση.
Καλή τύχη!
 
Top