• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2011 Γ ΕΣΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΞΗ K ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PIT-BULL

New member
Για πατους εδωσα σημερα 28 ευρακια...6/9 και εγω...Μακαρι να μας πανε ΠΟΡΟ...
 

konst

New member
Καλησπέρα σε όλους! Παρουσιάζομαι κι εγώ 06/09. Επειδή αναφερθήκατε στην ακτινογραφία, πήγα χωρίς ραντεβού στο Ιπποκράτειο και την πήρα την ίδια μέρα. Το ίδιο γίνεται και στο 401 και στο Αγία Ελένη που είχα ρωτήσει και προτιμούν πρωϊνές ώρες. Τους πάτους σιλικόνης ούτε εγώ τους απέφυγα, από το φαρμακείο με τιμή....¨φαρμακείου"!! Η πρόσβαση που αναφέρθηκε στο στρατόπεδο είναι ένα θέμα...Μου είπαν από Καβάλας, στο ύψος του Δαφνίου (στην κλινική) κόβουμε δεξιά και περνάμε πάνω από τη γέφυρα προς την αριστερή πλευρά, όπου έχει και ταμπέλες. Με κάθε επιφύλαξη πάντα γιατί δεν έχω πάει ο ίδιος να το δω...Καλή θητεία να έχουμε!
 

konst

New member
Και μια μικρή διόρθωση...για συγκοινωνία μέχρι τον Κανελλόπουλο δεν γνωρίζω...Αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο θα το έχει στο <!-- w -->www.oasa.gr<!-- w -->.
 

carpediemnikos

New member
Κάποιος φίλος μου είπε ότι η πύλη που παρουσιαζόμαστε είναι κοντά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και ότι δεν είναι αυτή πάνω στη Λεωφόρο Σχιστού! Ούτε και έγω ξέρω για συγκοινωνία κάτι!
 

dimarch

New member
Αυτές είναι οι συντεταγμένες της πύλης.
38.004076,23.598154
Βάλτες στο Google maps ή Earth και υα δεις πως πας.
 

dimarch

New member
Έμπειρος? Εντάξει το περνάω κάθε μέρα εδώ και 9 1/2 μήνες, αλλά είναι μάλλον θέμα ακρίβειας λόγω της δουλειάς μου.
 

Nekmak

New member
kalispera,

xeroume talika an autoi pou mpainoun 8/8 tha pame kai Poro?? oloi mia etsi mia alliws mas ta lene.
 

konst

New member
Καλησπέρα. Κατά πάσα πιθανότητα μένουμε Κανελλόπουλο. Μην πω ότι είναι και σχεδόν σίγουρο γιατί πάντα θέλω να κρατάω και μία μικρή επιφύλαξη...
 

Nekmak

New member
kai meta tis 23 pote mpainoume re magges ekei pou tha mas steiloun ton kathenan?opou kai na einai auto.ennow exoume tipota diakopes endiamesA?
 
H

hellenicsun

Guest
Όσοι μπαίνουμε 6/9 αύριο θα τα ξέρουμε όλα <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Υπομονή και καλή θητεία να έχουμε!
 
H

hellenicsun

Guest
[quote author="Nekmak"]kinito me camera (asxeta an den tin xrisimopoieis) telika mporeis na pareis?na to krupseis isws?[/quote]

Κινητά επισήμως δεν επιτρέπονται. Να το έχεις πάνω σου μαζί με το φορτιστή γιατί απ'όσο έχω διαβάσει κι εγώ εδω μέσα, δε σε ψάχνουν παρά μόνο τα πράγματα που θα έχεις μαζί στο προσωπικό σου σάκο. Προσωπικά σαφώς και θα πάρω γιατί όσο να'ναι θα βοηθάει ώρες - ώρες.
 
Top