• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2012 Α ΕΣΣΟ

KOITAWPSILA

New member
Καλησπέρα! Κανείς που να μπάινει με την Α ΕΣΣΟ? να αρχισούμε να μαζευόμαστε σιγα σιγά

Κανείς από τους παλιούς που να ξέρει γενικά από καλές μονάδες ποιες είναι? έχετε ακούσει/ξέρει κανείς? συμφέρει να πάει κανείς Αθήνα και να τον παίζουν 1/1 όπως έχω ακούσει η λέτε καλύτερα κανένα νησάκι να παίζει 15/15?Υπάρχει κανέις που να μπορεί να πει 3-4 επιλογές, τις καλύτερες?
 

anthimos4

New member
φίλε και εγώ παρουσιαζόμε στην τρίπολη τώρα με την α ΕΣΣΟ και πραγματικά θα ήθελα και εγώ να μάθω αν μπορεί κανείς να μας πει τη παίζει εκεί πέρα και (μια βασική απορία μπορούμε να πάρουμε υπνόσακους μαζί μας η θα μας τους πάρουν?? η μπορούμε να πάρουμε μαζί μας ταλκ για τα πόδια γτ έχω ακούσι πως δεν αφήνουν τετια)αν μπορεί καπιος να απάντηση γτ επηγή βλέπετε τώρα ανακάλυψα το φόρουμ αυτό και 13 του μηνός μπένο οπότε βοηθήστε μας <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->:) )
 

rpdnick

New member
Να δωσω μερικες γενικες γραμμες/συμβουλες λοιπον...

Καταρχας στην Δ' ΕΣΣΟ του 2011 κατσανε 3 βδομαδες Τριπολη ,πηραν την αδεια απολυσεως και γυρισαν αλλες 2 βδομαδες Τριπολη(που παιζουν εξοδοι),ενω πιο παλια ηταν 4 βδομαδες σερι.Λογικα θα συνεχιστει αυτο το νεο συστημα.Οσον αφορα τις μοναδες τα πραγματα πλεον εχουν χαλασει παντου ως γνωστον..Νησι 15-15 δεν υπαρχει ,20-10,25-10,30-7 ειναι αυτα που ειναι πιο πιθανο να συναντησει καποιος στα νησια.Για την Αθηνα ειναι γνωστα τα πραγματα,τα καλα βυσματα πανε σε ασφαλειες/υπασπιστηρια στις μοναδες,ζουμπερι ειναι πολυ καλα,καποιες θεσεις στο ΓΝΑ και κατα τα αλλα Τατοι Ελευσινα εχουν χαλασει ΠΑΡΑ πολυ,ενω κ το Καβουρι επισης εχει χαλασει παααρα πολυ απλα παντα ειχε εξοχικο κλιμα.
 
Top