• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2014 Β ΕΣΣΟ Πυροβολικό (ΚΕΠΒ) ΘΗΒΑ

tsiton

New member
Ευχαριστώ πολύ. Απλα θέλω να κλείσω από τώρα αεροπορικά εισητήρια για χανιά μόλις ορκιστούμε και λέω ισως τα βρω φτηνότερα, το 4/4 δηλ. ισχει ετσι??
 

kd305

New member
[quote author="tsiton"]Ευχαριστώ πολύ. Απλα θέλω να κλείσω από τώρα αεροπορικά εισητήρια για χανιά μόλις ορκιστούμε και λέω ισως τα βρω φτηνότερα, το 4/4 δηλ. ισχει ετσι??[/quote]


Όταν γράφω κάτι το γράφω επειδή το γνωρίζω.
 
Καλησπερα, να ρωτησω επισης κατι αλλο. Με τρενο εχω δυο επιλογες απο Θεσσαλονικη. Με το τελευταιο νυχτερινο της προηγουμενης, αρα να μαι 4 η ωρα το πρωι στην Θηβα ή να παρω το πρωτο στις 12 / 3 και να φτασω 11 :30 στην Θηβα. Η ωρες για την καταταξη ειναι απο τις 8 το πρωι εως την 13 00 το μεσημερι, τι προτεινετε ?
 
Γεια σας, μεσα στα χαρτια που μας εχουν ζητηθει οταν παρουσιαστουμε ειναι και το Ατομικο Βιβλιαριο Υγειας. Δηλαδη εκεινο το οποιο εχει τα εμβολια που καναμε οταν ημασταν μωρα ?
 
Top