• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

295 ΤΕ ΚΩΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

καλησπερα και συγνωμη εαν φανει προκλητικο

εχω ενα βυσμα και θελω να βοηθησω εναν συγγενη μου να παει κω καθοτι θελει να δουλεψει στην εταιρεια του ξαδερφου μου (φεβρουαριο παρουσιαζεται κορινθο)
μου προτειναν το 295 ΤΕ στην κω επειδη λεει ειναι κοντα(?) και στο σπιτι του ξαδερφου μου και στην εταιρεια του(η οικογενεια του εχει μεγαλο οικονομικο προβλημα οποτε ακομη και αυτο κατι μπορει να δωσει στο μελλον)
ξερει κανεις τι μπορει να περιμενει? ειναι μαυρο ταγμα?
απαντησεις περι βυσματος κτλ δεν βοηθουν και θα παρακαλεσω να μην γινουν
ευχαριστω <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

chatzipa

New member
Ειναι αραλικη γενικως στο 295ΤΕ. Στο ιδιο στρατοπεδο ειναι οι διαβιβασεις που "τραβανε το λουκι" το 295 ΤΕ που ειναι πολυ χαλαρα. Θα χρειαστει ομως σπιτι γιατι υπαρχουν 26 φανταροι τωρα και 20 κρεβατια!!!!!! Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει απλη εξοδος αλλα διανυκτερευση με το ετσι θελω. αν δε κανω λαθος εχουν 9 υπηρεσιες συνολο - δηλαδη 17 εξοδουχοι! Βεβαια ο διοικητης κοντευει για συνταξη και ισως γι αυτο ειναι χαλαρος! Αν αλλαξει δε γνωριζω τι θα γινει αλλα τωρα ειναι πολυ καλα!!
 

alafou

New member
το 295 κοντα στη πολη οντως,15-20 λεπτα. σου προτειναν το 295 Τ.Ε σα στρατοπεδο μονο η και σα μοναδα? γτ στο 295 ΤΕ στεγαζονται ο 80 λδβεθ(διαβιβαστες) ο λ/σ που περιγραφεται απο πανω πςσ τουσ παει κ τελος το 295 ΤΕ. αν μπορεις να τον πας εκει πηγαινε τον στον λ/σ του 295.
 

gavros

New member
mou rthe metathesi gia 295te stin ko. eimai ygeionomiko me n/t eidikotita. kserete ti tha kano ekei kai an einai kala?
 
Top