• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

307 ΕΣΣΟ 2009 Σωμα εφοδιασμου μεταφορων, Σπαρτη

panos84

New member
κ εγώ αυτής της άποψης είμαι 5 επιπλέον μήνες είναι πολλοί από την άλλη βέβαια κ οι 12 πολλοί είναι.18/5 παρουσιάζομαι
 

Sir Leon

New member
[quote author="One_2"]vasika htan na mpw me enan filo Flevarh Sparth. egw phra trimhnh autos mphke.
h alhtheia einai oti to stratopaido egine psilomauro. gt allaxe o dioikhths. hrthe pezikarios.
h ekpaideush pleon den einai xalarh opws palia.
ta vasika provlhmata einai 3 ousiastika. o ligos upnos, oi toualettes pou einai xalia kai h orthostasia. den exei upno to meshmeri ennoeitai kai apagoreuetai na xaplwseis sto krevati. kapswnakia apo antupoloxagous ennoeitai. entaxei mhn xenerwnete vevaia.
exete to kalutero kapsimi kai teleio faghto.
epishs o tritos loxos einai o vusmatikos...na to thymaste auto...tha euxeste na eiste ekei!
kamia sxesh oi egkatastaseis tou me tous allous. olokainourgia ola. kai den kanoun kai tipota sxedon. oi duo prwtoi loxoi katharizoun genika.
auta ta liga.[/quote]

πωπω!! μας έκανες την καρδιά περιβόλι, αν και καλό είναι να ξέρουμε. Και έγω παίδες 19/05 Σπάρτη. Δις Ιζ ΣΠΑΡΤΑ!!! (This is Sparta !!! )

Λεωνίδας από Κρήτη, θα τα πούμε και μέσα, καλή τύχη σε όλους !!! <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->

ΥΕΑ: +5 Μήνες είναι πολύ αρνητικό... <!-- sPDT_Armataz_01_05 -->PDT_Armataz_01_05<!-- sPDT_Armataz_01_05 -->
 

ant09

New member
Παιδιά, ξέρει κανείς αν επιτρέπονται sleeping bags στο ΚΕΕΜ? θα πάρετε μαζί σας από την αρχή?
 

glonass

New member
Φιλε μου απο αυτά που ακούω όλοι θα παρουμε sleeping bag.Τώρα άλλοι λενε ότι πρέπει να είναι παραλαγή ή χακί κ άλλη λένε ότι δεν παίζει ρόλο. Εσύ για να είσαι σίγουρος παρε ένα χακί!
 

pontikas

New member
geia se olous mi masate 8a perasoume polu wraia 19/05 mpeno ego aleksandros apo karditsa

upnosako 8a paro enoite.



ta leme mesa seires!!!!
 

glonass

New member
Εχετε βρει τα δρομολογια των λεωφορείων από Αθήνα για Σπάρτη? Εγώ για 19/5 λέω να φύγω με το 8:15. Ξερετε αν το λεωφορείο για Σπάρτη σταματάει στο ΚΕΕΜ; Η από τη Σπάρτη παίρνεις άλλο λεωφορείο;
 

panos84

New member
[quote author="glonass"]Εχετε βρει τα δρομολογια των λεωφορείων από Αθήνα για Σπάρτη? Εγώ για 19/5 λέω να φύγω με το 8:15. Ξερετε αν το λεωφορείο για Σπάρτη σταματάει στο ΚΕΕΜ; Η από τη Σπάρτη παίρνεις άλλο λεωφορείο;[/quote]

Δεν γνωρίζω τη γίνετε με τα ΚΤΕΛ από ότι έχω διαβάσει σε αφήνει στη Σπάρτη κ από εκεί παίρνεις άλλο λεωφορείο για το στρατόπεδο.Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ Σπάρτης να ρωτήσεις, το τηλέφωνο είναι 2731026441.
 

nikoss85

New member
πρεπει να υπαρχει δρομολογιο για το κεεμ...εγω τουλαχιστον ζητησα εισιτηριο και μου εδωσαν..πανω γραφει αθηνα-κεεμ
 

panagosk

New member
Καλώς να μπείτε ένδοξοι Σ.Ε.Μ.ιτζήδες!!!Σας μιλάει η 305 που πέρασε τζάμι στην Σπάρτη!!
αυτό που γράφει κάποιος πιο πάνω για αλλαγή διοικητή δεν ξέρω αλλά εμείς είχαμε τον καλυτερο διοικητή ever!!Πάντως μην τρελαίνεστε!η εκπαίδευση σε όλα τα κέντρα πάνω-κάτω η ίδια είναι!!συμβουλή μου να μπείτε πριν τις 12 ώστε να ξεμπερδεύετε και νωρίτερα!! έχει πολύ τρεξιμο η πρώτη μέρα!! <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
Είστε στο κέντρο με το καλύτερο φαγητό και κψμ!!
απο εκεί και πέρα η Σπάρτη 'εχει αφόρητη ζέστη και εργασία!αλλά οι εκαντοντάδες ευκάλυπτοι θα βοηθησουν αρκετά! απο εκεί και πέρα οι αξιωματικοί είναι αυστηροί αλλά με μέτρο!ένας -δύο είναι αυτοί που με το παραμικρό σε τεντώνουν!κατα τα άλλα πρόβες για παρέλαση και ορκομωσία, και τα λοιπά και τα λοιπά!!
συμβουλή μου είναι να μην σας νοιάζει πολύ το θέμα κέντρου αλλά να πάτε σε μια καλή μονάδα μετα!!εκεί θα περάσετε 5 μήνες!!καλή θητεία να έχετε!! <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

nikos2004dj

New member
τελικα η τουφα και ο αφρος της σπαρτης εξατμιστηκε μετα την αλλαγη του ταξιαρχου..οσοι ηταν εκει μπορουν να καταλαβουν τι εννοω..

οσοι ειναι απο θεσσαλονικη 859 παιδες..εγγυηση..
 

panito

New member
κανεις που παρουσιαζεται με την Γ εσσο σπάρτη??? χεχε <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

popeye82

New member
Ειδικοτητα δεν ξερω,Τεχνολογος τροφιμων εχω τελειωσει απο Αθηνα ειμαι!!!Εχεις μαθει τιποτα τι παιζει εκει??
 

panito

New member
απ οτι διαβαζω στα φορουμς του thiteia εχει αλλαξει ο δικας απ οτι λενε και εχει γινει ψιλο τεντωμα η κατασταση....τωρα απο γνωστο μου εμαθα οτι δεν ειναι ουτε τοσο χαλαρα οσο πριν τον δικα ουτε ομως και μαυρη μαυριλα πλακωσε ειναι αρκετα επιβιωσιμη η κατασταση....αν μπορει καποιος να μας δωσει more info...απο που εισαι?εννοω απο ποια περιοχη της αθηνας!
 

popeye82

New member
απο ηλιουπολη ειμαι!προσπαθω να βρω πληροφοριες για το κεντρο αλλα δεν βρισκω και πολλα.πιστευω παντως πως θα ειναι καλα.εχεις σκεφτει πως θα πας?εγω μαλλον με το κτελ.
 

panito

New member
λογικα με το κτελ. να ξερεις ΜΟΝΟ κτελ παει ! κανει 3,5 με 4 ωρες απο αθηνα.σε αφηνει κατευθειαν στο ΚΕΕΜ κατευθειαν οταν παρουσιαζονται νεες σειρες.επισης απ οτο στρατοπεδο μεχρι την πολη θα γνωρισουμε εναν ταριφα ονοματι τολη απ οτι εμαθα...επειδη ειναι αρκετα χλμ για να το παμε ποδαρατο...εγω οπως προειπα ειμαι απο πειραια.αν θες εκεινη την μερα να βρεθοουμε στο κτελ στο κηφισο να παμε μαζι κατω.εκτος κ αν προκυψει κατι εκτατο και πρεπει να κατεβω νωριτερα προς τη σπαρτη. <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

popeye82

New member
Μεσα να συναντηθουμε στο κτελ,4 ωρες δεν περνανε και τοσο ευκολα..εχεις μσν?
 
Top