• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

50 ΜΕ Χανιά

anesperos13

New member
Μόλις πήρα μετάθεση για την 50 ΜΕ στα Χανιά. Δεν βρίσκω όμως σχετικές πληροφορίες (τηλέφωνο κτλ) ούτε γνωρίζω για τις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Γνωρίζει κανείς σχετικά;
 

Viscare

New member
Πάρε τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο Χανίων θα στο δώσουν αυτοί μάλλον είσαι άτυχος μονό o καιρός είναι καλός εκεί αν δεν βρίσκεις ούτε αυτό το τηλέφωνο στείλε μου pm.
 

anesperos13

New member
Θα παρω στη στρατολογια στο Ηράκλειο. . Ολο τα χειρότερα ακουω.. τουλάχιστον ειμαι αοπλοε.. μπας κ ειναι πιο χαλαρα..
 
B

bluenoir

Guest
Α υπέροχα! Να ξέρεις οτι θα περάσεις περίφημα! Ημουν πριν λίγους μήνες εκεί και να ξέρεις οτι αν είσαι φιλότιμος, θα σε προσέχουν όλοι!
 

anesperos13

New member
Ποσο καιρό πριν; Καλός ο διοικητης; Ξερεις αν εχει αλλάξει! Επιτέλους καποιος μου δωσε κουράγιο <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

Viscare

New member
Αν ισχύει αυτό που είπε λογικά άλλαξε o διοικητής φυσικά δεν μίλησε για υπηρεσίες και εξόδους αν πήγαινε σε βυσματική μονάδα σίγουρα δεν θα έλεγε ότι είναι υπέροχα ελπίζω να μην είσαι τουλάχιστον από Βόρεια Ελλάδα.
 

p_h

New member
απο Β. Ελλάδα και να τον εστειλαν τυχαία στα Χανιά; ουτε μια στο εκατομύριο, μάλλον ντόπιος ειναι ο φίλος <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

Viscare

New member
Δεν πάνε μονό οι Κρητικοί στις μονάδες αυτές υπάρχουν και άτομα από την Βόρεια Ελλάδα πιο συγκεκριμένα από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
 

p_h

New member
αυτό είναι και το σωστό, η κρήτη δεν είναι παραμεθόριος και δεν αποτελεί προβλεπομενη μετάθεση για κανέναν εκτος κρήτης και ειδικά σε ΜΕ που είναι και 1000 φορες πιο χαλαρά από ένα τάγμα εθνοφυλακής πχ.

Φιλε, πιστεύω ότι η μονάδα επειδή είναι ΜΕ θα είναι πολύ χαλαρά, αλλα επειδή όλοι οι κρητικοί είστε βύσματα και χωστες ελπίζω να έχεις κάνα πολύ γερο βύσμα γιατί σε βλέπω να βαράς τα σκοπέτα των άλλων...
 

kd305

New member
Αυτό ακριβώς...στις ΜΕ συνήθως πάνε τα μεγαλύτερα βύσματα,θα βλέπεις τυπάκια που θα παίρνουν το βύσμα τους για το παραμικρό τηλέφωνο,ακόμα και για να αποφύγουν μια υπηρεσία και να βγούμε Σ/Κ έξω..
 

anesperos13

New member
Δεν εχω κανενα μεσο.. για λογους υγεις πηρα μεταθεση κ λογω 8μηνου.. μπορει να φαω χωσιμο μιας κ δεν εχω βυσμα..

και δε νομίζω ολοι οι κρητικοι να ειμαστε βυσματα κ χωστες.. ημαρτον..
 

Viscare

New member
Αν είχε βύσμα δεν θα ζητούσε να πάει εκεί ενώ έχει ακούσει τα χειρότερα αν ήταν μόνιμος κάτοικος παραμεθορίου θα έπαιρνε σίγουρα μετάθεση στην περιοχή του επειδή όμως δεν είναι παραμεθόριος δεν πάνε όλοι οι Κρητικοί εκεί λόγο 8µήνου πήρε μετάθεση στο μέρος που μένει και φυσικά δεν πάνε μόνο Κρητικοί για προβλεπομένη μετάθεση μιλάω τα έχεις μπερδέψει.
 

p_h

New member
εσυ τα έχεις μπερδέψει, οι προβλεπόμενες μετάθεσεις ειναι νησια αν. Αιγαιου και Εβρος. Οι 8μηνοι, κατ'εξαιρεση, κτλ. πάνε στον τόπο συμφερόντων τους. Να πάει κάποιος απο Αθηνα ή Β. Ελλάδα στην Κρήτη και μάλιστα σε ΜΕ απλά δεν γίνεται (εκτός αν βάλει βύσμα)

TS, δεν τους ξέρω όλους τους Κρητικούς, προφανώς αναφερομαι σε όσους γνώρισα στη θητεία μου, παιδάκια 18 χρονών και απο το κέντρο και ήξεραν που θα πάρουν μετάθεση, ελεος. Ειχαμε 2 κρητικούς ξαδερφια όταν επερναν αδεια εφευγαν μαζί και γυρνούσαν μετά απο 40-50 μέρες. Όλοι οι ανωτεροι μας Ταξιαρχος, μεραρχος, Δικας ΣΣ, 1 στρατιάς ήταν όλοι κρητικοί, εκτός απο τον Α ΓΕΣ, είχαν βολέψει όλους όσους ήταν απο τα χωριά τους.
Εχω καταγωγή απο την Κρήτη, απο την Παλιοχωρα, και ήμουν λίγο υπερηφανος γιαυτο, αλλά δυστυχώς η λεβεντογέννα κάργα πέτσαρους βγάζει...
 

Viscare

New member
Τα μπέρδεψες περισσότερο όταν μιλάω για προβλεπόμενες μεταθέσεις εννοώ τις μεταθέσεις που γίνονται χωρίς βύσμα οι Κρητικοί τοποθετούνται σε Νησιά Α. Αιγαίου και Δωδεκανήσου αν δεν πάνε Κρήτη.Μέτα δεν είπα εγώ ότι δεν πάνε κατ'εξαίρεση όλοι οι 8μηνοι στον τόπο που μένουν η σπουδάζουν επειδή μίλησες για χοντρό βύσμα ενώ το παιδί έχει ακούσει τα χειρότερα σου είπα πως γίνεται κάτι τέτοιο με λίγα λογία και εδώ μπερδεύτηκες.Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει την 50 Μ.Ε. που βρίσκεται στα Χανιά με την 51 Μ.Ε. που βρίσκεται στο Ηράκλειο που είναι όντως βυσματική μονάδα διότι δεν γίνεται 2 άτομα να έχουμε ακούσει τα χειρότερα και άλλοι γνωρίζουν τι παίζει με τις εμπλοκές να μου λες ότι είναι βυσματική μονάδα.Ακόμη και βυσματική μονάδα να ήταν με το σύστημα των μεταθέσεων θα μπορούσε να πάει μετά τη συμπλήρωση του έκτου μήνα από την κατάταξή του που διάβασες ότι μόνο Κρητικοί μπορούνε να πάνε και φυσικά ποιος σου είπε ότι όλοι οι Κρητικοί είναι βύσματα αυτά πρώτη φορά μου τα λένε ψάξτο καλύτερα δεν καταλαβαίνω γιατί μου αναφέρεις τα 18χρονα εννοείται ότι ξέρανε που θα πάνε αν βάλανε βύσμα αφού δεν είναι παραμεθόριος.
 
B

bluenoir

Guest
Για να μην μαλώνετε, ντόπιος και χωρίς βύσμα.
Τώρα το "περνάω καλά" στον στρατό είναι σχετικό, ανάλογα το τι ζητάει κάποιος απο την θητεία του.
Όπως είπα εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά στο στρατόπεδο αυτό γιατί δεν ήθελα στελέχη ηλίθια να με πρίζουν, και με εξαίρεση 2 ατομα, όλοι είναι φοβεροί άνθρωποι.
Δκτης πολύ καλός
Υδκτης απο τους πιο αξιόλογους και δίκαιους ανθρώπους που συνάντησα στον στρατό.
 

anesperos13

New member
Πηγα χθες! Εξαιρετικά τα στελέχη.. πολυ καλος ο υπδκτης τον δκτη δεν τον γνωρισα αλλα λιγοστοί οι φαντάροι (καμια 20αρια) οι περισσότεροι με αποσπαση για να βοηθήσουν απο ηρακλειο.. 4-1 η 5-1 τους πηγαίνει..

Πάντως τσίμπησα μια διημερη προσαρμογής!
 
Top