• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

50 ΜΕ Χανιά

Viscare

New member
Δεν μαλώνουμε για το βύσμα εννοείται πως δεν είστε όλοι οι Κρητικοί βύσματα αλλά του εξηγώ πως έχει η κατάσταση ώστε να ξέρει τι παίζει εκεί μην νομίζει ότι πάνε από άλλες περιοχές μονό τα βύσματα τέλος πάντων τώρα κατάλαβε.Ναι από τι βλέπω έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο όπως το είπες το υπέροχα και περνάω καλά είναι σχετικό το 5-1 για κάποιους μπορεί να μοιάζει φυλακή μπερδέψατε τα threads xaxaxaxa τελείως άσχετα το ότι τον ρωτάς κιόλας και απαντάει έχει φάση.
 

anesperos13

New member
Ως τωρα διπλη ακομα και τριπλη υπηρεσια προβλεπεται αν υπολογισουμε οτι μου φωααν ΚΨΜ, καμερες κ εχω κανει κ εστιατορας.. ετσι θητεία δε βγαινει!
 

p_h

New member
oι διπλουπηρεσίες απαγορευονται. Αυτο οφειλεται σε χαμηλή επανδρωση ή σε κακή διαχειρηση;
 

Viscare

New member
Λόγω χαμηλής επάνδρωσης φυσικά το γραφεί λίγο πιο πάνω αναλυτικά λιγοστοί οι φαντάροι (καμιά 20αριά) όπως βλέπεις δεν είναι καθόλου χαλαρά κακώς το έλεγες στην αρχή πάλι λάθος έκανες.
 

kd305

New member
[quote author="Viscare"]Λόγω χαμηλής επάνδρωσης φυσικά το γραφεί λίγο πιο πάνω αναλυτικά λιγοστοί οι φαντάροι (καμιά 20αριά) όπως βλέπεις δεν είναι καθόλου χαλαρά κακώς το έλεγες στην αρχή πάλι λάθος έκανες.[/quote]

Θα πήγανε τα βύσματα θα είδανε ότι παίζει μαυρίλα και θα πήρανε απόσπαση παίζει και αυτό το σενάριο <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

Viscare

New member
Αν πήγανε εκεί χωρίς να ξέρουν τι παίζει ενώ τα γνωρίζω και εγώ που είμαι από Θεσσαλονίκη θα πρόκειται για άσχετους αν και δύσκολο το κόβω συνήθως ξέρουν να επιλεγούν αυτοί που έχουν βύσμα xaxaxaxa p_h δεν πιστεύεις αυτά που σου λέει?
 

cabincrew

New member
περυσι το καλοκαιρι περασα απο το στρατοπεδο αλλα οχι απο αυτην την μοναδα.
το λοιπον: ΝΑΙ πολλοι κρητικοι ειναι βυσματα και εχουν προκλητικη συμπεριφορα αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι. αν κοιταξετε Καστελλοριζο,Τηλο. Συμη,Νισυρο και λοιπα ταγματα ανεπιθυμητων ειναι φουλ στους κρητικους. δεν σημαινει οτι επειδη πηγαμε εκει, δεν περασαμε καλα αλλα αν ειχα βυσμα ΝΑΙ θα προτιμουσα να την περασω στο ΠΒΚ με τα δικλινα δωματια με κλιματιστικο....
μετα λοιπον την θητεια μου μεσουντος του χειμωνα στην εξαιρετικα δυσμενη παραμεθωριο πηρα την νομιμη μεταθεση μου στον τοπο διαμονης μου.
στο συγκεκριμενο στρατοπεδο τα πραγματα δεν ηταν οπως τα περιμενα...λογω ελλειψης οπλιτων μας ειχε παει μεχρι 11 μεσα 1 εξω.
δηλαδη εφυγα απο την μοναδα μου στην παραμεθωριο που μας πηγαινε συνηθως 2 - 1 για να ερθω 10 λεπτα απο το σπιτι μου να με πηγαινει 11 - 1 . τιμητικες και αγραφες ουτε λογος. αν ηξερα οτι θα ειναι ετσι ισως να εμενα αμεταθετος. το μονο καλο ειναι οτι δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ αλλο απο την υπηρεσια μας...ουτε καν επιθεωρησεις θαλαμων. απο οτι εχω ακουσει ακομα ελλειψη οπλιτων εχουν οποτε καπως ετσι θα πρεπει να ειναι.
οποτε απορω ποιος βαζει βυσμα να παει εκει?
 

nikosern

New member
[quote author="p_h"]εσυ τα έχεις μπερδέψει, οι προβλεπόμενες μετάθεσεις ειναι νησια αν. Αιγαιου και Εβρος. Οι 8μηνοι, κατ'εξαιρεση, κτλ. πάνε στον τόπο συμφερόντων τους. Να πάει κάποιος απο Αθηνα ή Β. Ελλάδα στην Κρήτη και μάλιστα σε ΜΕ απλά δεν γίνεται (εκτός αν βάλει βύσμα)

TS, δεν τους ξέρω όλους τους Κρητικούς, προφανώς αναφερομαι σε όσους γνώρισα στη θητεία μου, παιδάκια 18 χρονών και απο το κέντρο και ήξεραν που θα πάρουν μετάθεση, ελεος. Ειχαμε 2 κρητικούς ξαδερφια όταν επερναν αδεια εφευγαν μαζί και γυρνούσαν μετά απο 40-50 μέρες. Όλοι οι ανωτεροι μας Ταξιαρχος, μεραρχος, Δικας ΣΣ, 1 στρατιάς ήταν όλοι κρητικοί, εκτός απο τον Α ΓΕΣ, είχαν βολέψει όλους όσους ήταν απο τα χωριά τους.
Εχω καταγωγή απο την Κρήτη, απο την Παλιοχωρα, και ήμουν λίγο υπερηφανος γιαυτο, αλλά δυστυχώς η λεβεντογέννα κάργα πέτσαρους βγάζει...[/quote]
Παλαιοχωρα ειναι το σωστο...ουτε το χωριο σου δεν νιωθεις να γραψεις....Μπορει να ειχαν βυσμα οπως εχει και η μιση Ελλαδα αλλωστε, εγω ξερω δεκαδες κρητικους που υπηρετησαν χωρις κανενα βυσμα......Αφου ,ησουν λιγο περηφανος, μην ξαναναφερεις πως εχεις καταγωγη απο Κρητη και εληξε το θεμα...να φανταστω επισης πως εισαι απο αυτους που νομιζουν πως ολοι κυκλοφορουμε με κουμπουρια στο νησι...
 

kd305

New member
Ναι ειδικά οι κρητικοί που υπηρέτησαν στα Αλεξίπτωτα κανένα βύσμα <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> οι μισοί ήτανε μάγειρες οι άλλοι οδηγοί.. <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

p_h

New member
μονο και μόνο ότι υπάρχει μεραρχία εκει που δεν έχει κανένα λόγο υπάρξης καταλαβαίνουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί...
 
Top