• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

523ΤΠ ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ ΚΟΖΑΝΗΣ Β'ΕΣΣΟ 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 523ΤΠ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ ΚΟΖΑΝΗΣ! ΑΝ Κ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ! ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ??? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ??? ΘΑ ΠΙΞΟΥΜΕ?
 

angmar

New member
Αν είσαι νοσηλευτής με πτυχίο, πιθανότατα θα είσαι απ τους λίγους εκεί μέσα, αν όχι ο μοναδικός. Κατά συνέπεια θα είσαι μόνιμος στο ΣΤΕΠ και θα κάνεις ζωάρα στο κέντρο, αυτό είναι το λογικό, βέβαια για να μη σου δώσω από τώρα ψεύτικες ελπίδες, να γνωρίζεις ότι ΕΣ και λογική δε συνάδουν πάντα.
 

stelios62

New member
Φίλε μου για αρχή μπορείς να δεις στη διεύθυνση που σου γράφω την ορκωμοσία της Α ΕΣΣΟ 2011. Πραγματοποιήθηκε λόγω βροχής μέσα στα εστιατόρια. Γενικά είναι πολύ καλό κέντρο εκπαίδευσης με σωστό Διοικητή. Θα καθίσετε περίπου 22 μέρες. Μετά την ορκωμοσία θα πάρετε 5 (πέντε) ημέρες άδεια και με το που θα γυρίσετε σε μία με δύο μέρες θα φύγετε για τις μονάδες σας. Οι μεταθέσεις οι περισσότερες θα είναι Μακεδονία και Θράκη. Από κει που θα πάτε κατά 99% θα απολυθείτε.
Περιμένω ερωτήσεις αν μπορώ να απαντήσω.
<!-- m -->http://www.youtube.com/watch?v=lOJdbO3erSA<!-- m -->
 

Manos20

New member
Γεια σας παιδες..κι εγω μπαινω 3/5 απο θεσσαλονικη. Ξερει κανεις αν ειναι καλες οι εγκαταστασεις εκει περα?...πως βλεπετε να τα περναμε?
 

stelios62

New member
Οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου είναι καλές γιατί είναι σχετικά καινούργιο. Αν είστε σωστοί θα περάσετε καλά τις 22 περίπου μέρες παραμονής σας σ΄αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε τι θα συναντήσετε στη μονάδα που θα τοποθετηθείτε. Δεν χρειάζεται πανικός. 9 μήνες είναι και θα περάσουν. Είδη η προηγούμενη σειρά από σας μετράει 6 μήνες για απόλυση.
 
στελιο να κανω μια ερωτηση? μετα την αδεια της ορκομωσιας, θα γυρισουμε για 1-2 μερες οπως λες κ θα φυγουμε για την μοναδα! εχω ενα θεμα! θα εχω το αμαξι, τι γινεται σ αυτην τη περιπτωση? θα εχω καμια μερα μεχρι να παρουσιαστω στην μοναδα για να το αφησω κατω λαρισα στο σπιτι μου?
 

stelios62

New member
Δημήτρη από Λάρισα. Όταν γυρίσεις από την άδεια ορκωμοσίας δεν θα πάρεις το αυτοκίνητο μαζί σου. Στις μονάδες δεν θα πάτε μόνοι σας. Θα ξεκινήσετε το πρωί από το Μαυροδένδρι με Λεωφορείο μισθωμένο από το Στρατό και κατά τη διαδρομή έως τον Έβρο θα κατεβαίνουν στα στρατόπεδα οι φαντάροι ανάλογα με τον τόπο μετάθεσής τους. Θα υπάρχει με λίγα λόγια συνοδεία έως τις πύλες των μονάδων. Στην Α΄ ΕΣΣΟ 2011 ήταν ο γιός μου. Εύχομαι καλή θητεία και αν και Παοκτσής καλή τύχη στην ΑΕΛ.
 
αυτο ισχυει για ολες τις μοναδες??? ακομα κ για την λαρισα??? δλδ αν καταφερω και η μοναδα ειναι λαρισα, αναγκαζομαι να ερθω με το μισθωμενο εεεε???? παντως ειναι σιγουρο οτι θα καθησουμε μονο 2 μερεσ μετα ε? γιατι καποιοσ μου ειπε για κανα 2 βδομαδες ακομη.
ευχαριστουμε για την αελ μα εχει ταλαιπωρηθει πολυ αυτη τη χρονια!!!
 

stelios62

New member
Και στη Λάρισα να είναι η μονάδα σου θα πάτε υπηρεσιακά. Με την επιστροφή σας στο κέντρο από την άδεια ορκωμοσίας θα φύγετε σε μία με δύο ημέρες. Το πιθανότερο είναι την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσετε περισσότερο.
 
Top