• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

7 ημέρες άδεια ορκομωσίας για τη Γ' ΕΣΣΟ;;;

Giorgman

New member
Γεια σας παίδες,

Μ' ενημέρωσε ένας φίλος μου παλιοσειρά, ότι σε προεκλογική περίοδο δίνουν 7 μέρες άδεια ορκομωσίας αντίγια 3. Εκείνου του έιχε τύχει τέτοια περίπτωση. Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο και για όσους μπαίνουμε με τη Γ' ΕΣΣΟ; Τζάμι θα 'ναι!

Γ
 

DIMISMGR

New member
Λέγε τέτοια...
<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> Αλλά οι εκλογές θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20 του μήνα.
Ποιος ο λόγος μεγαλύτερης άδειας;;
 

Giorgman

New member
Ναι, ρε σεις. ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο -έστω και άτυπα- έχουμε πολλές πιθανότητες. Μη μου πείτε ότι όλη η χώρα δε βρωμαέι προεκλογική περίοδο; Δηλαδή αρχίσαν απο τώρα για πότε; Τον επόμενο Μάρτη; Αν είναι να γίνουν, θα γίνουν τον Οκτώβρη -δηλαδή πριν τη Δ' ΕΣΣΟ. Οπότε ακόμα και να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι εκλογές μέχρι τις 15-20, πάλι τους συμφέρει να μας τη δώσουν, και καλά για να τους ψηφίσουμε (μμμμμ....κάποιοι πάντως θα το κάνουν). Στη θεωρία καλά είναι όλα. Θα δούμε και στην πράξη...
Αντε μπας και γουστάρουμε!
 

mkbrs

New member
Παιδιά η άδεια ορκομωσίας προβλέπεται από τη διαταγή περί στρατολογίας και είναι 3 μέρες. Παραπάνω δίνονται τιμητικά μόνο αν πάνε Υπουργός - Υφυπουργός στην ορκομωσία, οι οποίοι όμως πάνε μόνο σε Αεροπορία και Ναυτικό.

Να βγει διαταγή για να δοθεί παραπάνω άδεια ορκομωσίας σε αυτή τη σειρά πολύ χλωμό! Άλλωστε ποια δικαιολογία να εμφανίσει. Έτσι στο ξεκάρφωτο δεν μπορεί να το κάνει.
 

gatoulis

New member
κάθε Μάρτιο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο γίνονται εκλογές...σιγά μην κάνουν τώρα εκλογές μετά τις φωτιές.
 
Top