• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

9μηνο και μετάθεση

moloch82

New member
καλησπέρα, υπηρετώ στην 112ΠΜ και απολύομαι με 9μηνο στις 12/8. Ήρθε χθες σήμα στη στρατολογία σύμφωνα με το οποίο 4/7 παίρνω μετάθεση για το ΚΕΔΑ/Ζούμπερη. Με 20 ημέρες άδεια Ολυμπιακών Αγώνων (ανήκω στην τελευταία ΕΣΣΟ που τις δικαιούται) και 14 κανονική, πρόκειται για μια μετάθεση 7 ημερών! Αν μείνω στην 112, με τις τιμητικές παραμεθωρίου και της μοίρας, αλλά και τα σ/κ να μην περιλαμβάνονται στην Κ.Α., κολλάω άδειες 20/6. Ξέρετε τι προβλέπεται; Γίνεται να κοπεί η μετάθεση από το ΓΕΑ χωρίς βύσμα, απλώς λόγω της ματαιότητάς της;
 

george129

New member
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ...

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ...Δ ΕΣΣΟ 06, 9ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΔΕΙΑ! ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΔΥΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ 10 ΗΜΕΡΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...ΜΙΑ 10ΗΜΕΡΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΟΜΟΥΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΛΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΗΝΕΣ!

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ..ΙΣΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ!
 

assistant

New member
Συζήτησε το με το γραφείο στρατολογίας ή τον προσωπάρχη.
Λογικά θα καθυστερήσουν τη μετάθεση σου, θα πάρεις τις άδειες σου
και ΤΕΛΟΣ!
<!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Καλός πολίτης φίλε!
 
Top