• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Α ΕΣΣΟ 2010 - 11ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΗ

lefos21

New member
Κωστη μαλλον, αλλα αυτα ειναι τυπικα που γραφει στο χαρτι (αλλα λενε και αλλα κανουνε)...μετα την ορκομοσια θα σε "τακτοποιησουν"...
 

aesso2010

New member
Παιδιά ναι ναι στείλτε σε μένα τα κινητά σας κανένα πρόβλημα ( ο Λέφος θα το φάει το αγγούρι μέσα <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->:p)

Γεια σου ρε Λεφάκο...

Κωστή το ΥΕΑ είναι Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός και έρχεται σε όλους όσους έχουν τελειώσει Λύκειο και έχουν περάσει σε κάποια ανώτερη ή ανώτατη σχολή ή ΙΕΚ.

Λέφο αυτό που λες δεν ισχύει. Όσοι έχουν ένδειξη ΥΕΑ και κριθούν της ημέρα που παρουσιάζονται "Ι1" ή "Ι2", τότε είναι υποχρεωμένοι να περάσουν από τις δοκιμασίες για ΥΕΑ..

Δεκανέα με απογοητεύεις <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 

lefos21

New member
Οχι, χωρις πλακα σε ενα γνωστο μου ειχε ερθει και δεν του κανανε τιποτα...ασε δε με τις ειδικοτητες που στο 90% δεν σε κανουν αυτο που σου λενε στην αρχη...
 
Γεια κ παλι σε ολους. Απο Δραμα θα κατεβω με το κτελ Τριπολη μεσο Αθηνων 8 Φεβρουαριου θα κοιμηθω σε ενα ξενοδοχειο κ την αλλη μερα 9 του μηνος θα παω στο στρατοπεδο. Οποτε εγω θα ειμαι Τριπολη απο παραμονη ενο εσεις λογικα κατευθειαν απο Αθηνα θα πατε..
 

aesso2010

New member
Ε ναι <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Δε πειράζει όμως Στέφανε, θα βρεθούμε σίγουρα μέσα <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Κατά τι ώρα λες να μπεις?
 

spithas

New member
Λοιπον παιδια εγω παρουσιαζομαι 1 φευρουριου ειναι κανενας αλλος τοτε.
θελω να με βοηθισεται σε μερικα πραγματα 1 ποσοι ωρα κανει το τρενο απο αθηνα μεχρι τριπολη 2 το στρατοπεδο ειναι μακρια απο την πολη και 3 αν εχει καλο φαγητο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
 

aesso2010

New member
Spitha Καλημέρα <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Καλώς όρισες και καλή θητεία να έχεις <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Εμείς εδώ στο συγκεκριμένω θέμα κατά 90 % μπαίνουμε 9/2, οπότε θα σε πετύχουμε μέσα <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Όσο για τις απορίες σου:
1. Το τρένο όταν το έψαξα εγώ πριν ένα μήνα, δεν έκανε δρομολόγια Τρίπολη λόγω αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου. Το ΚΤΕΛ πάντως κάνει 2 ώρες και υπάρχουν δρομολόγια που σε πάνε έξω από το κέντρο.
2. Το στρατόπεδο είναι μόλις 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης, 10 λεπτά με τα πόδια στο χαλαρό. Στην ουσία είναι στην άκριη της πόλης. Σκέψου ότι γύρω από το στρατόπεδο υπάρχουν και σπίτια.
3. Από όσο έχω ψάξει λένε ότι τώρα το φαγητό είναι καλό λόγω των παιδιών που μαγειρεύουν, οι συγκεκριμένει τυχαίνει να έχουν βγάλει σχολή μαγείρων.

Ελπίζω να βοήθησα <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Καλημέρα..
 
re paides o psaraklas pote den apogohteuei kanena....shmera phra kai ephsima to xarti.....ante me to kalo kai kala tha perasoume...egw pshnomai gia synanthsh kentro alla na poume kai peripou wra giati einai kai to teleutaio s/k kai prepei na apoxairetisoume to lao pou afhnoume pisw.....xaxa...ta leme syntoma...
 

Giannisxatz

New member
[quote author="ψάρακλας"]re paides o psaraklas pote den apogohteuei kanena....shmera phra kai ephsima to xarti.....ante me to kalo kai kala tha perasoume...egw pshnomai gia synanthsh kentro alla na poume kai peripou wra giati einai kai to teleutaio s/k kai prepei na apoxairetisoume to lao pou afhnoume pisw.....xaxa...ta leme syntoma...[/quote]

kala tha perasoume ? xaxa
 

Giannisxatz

New member
[quote author="lefos21"]file Giannisxatz fb????

kai eseis oi alloi an exete steilte to na ta leme metaksu mas...[/quote]
sto lew se pm
 

lefos21

New member
[quote author="Giannisxatz"][quote author="lefos21"]file Giannisxatz fb????

kai eseis oi alloi an exete steilte to na ta leme metaksu mas...[/quote]
sto lew se pm[/quote]
exeis ki esu ena pm...
 

Vaps

New member
Παίδες μια μικρή συμβουλή,μην μπείτε και πουρνό πουρνό...Οι πρώτοι που πατάνε στους λοχους συνηθως καταληγουν να μπαίνουν στο συνεργείο καταγραφής (=οταν πάτε-με το καλό- θα κανετε καταμετρηση των ρουχων και λοιπων που θα παρετε εσεις και οι συνάδελφοί σας απο την διαχειρηση <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> )....

Οσον αφορα τα ΚΤΕΛ υπαρχουν και δρομολογια που τερματιζουν πυλη...Ο aesso τα χει μαθει μια χαρά απο οτι διαβαζω <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ΕΓΚΥΡΟ ΚΟΜΑΝΤΟ <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 
Top