• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

A' ΕΣΣΟ 2011 ΚΕΤΧ/ΕΟΔ ΠΑΤΡΑ

bigfish

New member
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ SLEEPING BAG, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

archer

New member
Παιδιά όποιος θέλει ας με κάνει add στο <!-- e --><a href="mailto:enositis_21@hotmail.com">enositis_21@hotmail.com</a><!-- e --> μήπως κανονίσουμε καμιά συνάντηση πριν μπούμε!
 

kthe

New member
to stratopedo einai mauro molis phra meta8esh..
sleeping bag epitrepetai
kinito me kamera 8a exete provlhma otan 8a mpainete otan empaina egw eixan parei kamia 30aria
egkatastaseis xalia k pollu vrwma
6 - 7 anafores th mera allou 1- 2
ekei phra eidikothta hmoun me 20 patrinous k oi 15 h8elan na fugoun k exei para polla stelexh .
 

nikaji

New member
Sleeping bag από την πρώτη μέρα εννοείται, έχει και στο KΨΜ αν το ξεχάσετε αλλά όποιος προλάβει.
Επίσης κινητό με κάμερα είχαν σχεδόν όλοι από το επισκεπτήριο και μετά. Μερικοί είχαν από την αρχή αλλά πρέπει να περάσει τον έλεγχο.
Νοέμβρη ήμουν και μια χαρά μου φάνηκε αν και στη συνέχεια κατάλαβα ότι σε σχέση με άλλα κέντρα ήταν αρκετά 'μαυρο'.
 

bigfish

New member
mallon exoun polu kairo na to vapsoun kai exei maurisei apo to kausaerio....xoxo!!!
o ka8enas to vlepei apo th dikh tou skopia ap oti fenetai.
opote mhn akoute ti leei o ka8enas. <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> !!!
 

onki

New member
Μην ακκούτε τίποτα....
Μια χαρά θα περάσετε!!!
313 εγώ!! 3ος Λόχος το πιο χημείο!! Μι χαρά θα είστε.. Εγκαταστάσεις (Μπάνια-Λουτρά) λίγο άθλια, αλλά ντάξει, παλεύεται η κατάσταση..
Κατά τα άλλα κινητά με κάμερα δεν αφήνουν κανονικά.. Τη πρώτη μέρα μπορεί να σε ψάξουν λίγο, αλλά ντάξει.. Αν έχεις κι ένα ΄λλο μαζί χωρίς κάμερα μπορείς να τους το δείξεις αυτό και να τη σκαπουλάρεις.. Αλλιώς στο επισκεπτήριο άνετα.. Γενικά ειναι λίγο αυτηροί σε αυτό γιατί ο καημένος ο φωτογράφος πρέπει να ζήσει κι αυτός και άμα έχετε εσείς κινητό, πως θα σας πουλήσει αυτός φωτό??:-Ρ
Ο Σπανάκης ο ταξίαρχος είναι άρχοντας..
Κινηματογράφο μέσα στο στρατόπεδο κάθε βράδυ προβολή..
Φαγητό αρκετά καλό..
Λίγο θα σας σπάσουν τα νεύρα με τις αναφορές (5-6 τη μέρα) αλλά είναι μόνο μέχρι να ορκιστείτε...
Μαύρο το σταρτόπεδο σα κέντρο δεν είναι.. Αυτοί που μείνανε μετά για εκπαίδευση ζορίστηκαν λίγο, αλλά όσο είμασταν πριν οι νεοσύλλεκτοι είμασταν καλά σε γενικές γραμμές..
Μην αγχώνεστε καθόλου, όλοι θα ψάχνεστε στην αρχή, και μέσα από αυτό θα δεθείτε και ωραία.. Εμάς μας κράτησαν 3 εβδομάδες αόρκιστους μέσα, οπότε ήταν και λίγο πιο περίεργα για μας, αλλά ντάξει...
Χαλαρά πάρτε το, δεν είναι τίποτα φοβερό, και ελάτε... Η παραμεθώριος σας περιμένει με πολύ αγωνία.... <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

onki

New member
Α.. Τη χοντρή που μοιράζει τα ρούχα να προσέξετε... θα θ΄'ελουν να σας φορτώσουν και να φύγετε, αλλά να επιμείνετε κάποια βασικά να τα δοκιμάσετε, γιατί εμάς μας δώσανε τα μισά λάθος νούμερα, και μετά τρέχαμε μέχρι τη τελευταία μέρα να αλλάξουμε, και τελικά δε τα αλλάξαμε και όλα όσα θέλαμε, και μας πρήξανε κι όλας...
 

karditsa

New member
genika parousiazomai sths 7/2 k sths 10/2 grafw mathima to teleutaio gia ptyxio uparxei periptwsh na mporesw na paw na to dwsw h na mhn to prospathisw kan???
 

blade

New member
Έχω την εντύπωση ότι δεν δίνουν άδειες καθόλου μέχρι να ορκιστούμε!Δεν χάνεις όμως τίποτα να δοκιμάσεις!

Κάτι άλλο τώρα κάποιος ρώτησε αν θα παραμείνουν όλοι στο κέντρο!Τώρα το Νοεμβρη παρουσιάστικε ενας συνφοιτητής μου στο ΚΕΤΧ. Το χάρτι του όμως εγράφε έχετε επιλεγεί ΠΕΖΙΚΟ και παρουσιάζεστε στο ΚΕΤΧ έτσι λοιπόν μετα απο λίγες μέρες τον έστειλαν Τρίπολη.Βασικά αυτό έγινε διότι όπως όλοι γνωρίζουμε η Δ΄εσσό είχε το περισσοτερο κόσμο και επειδη δεν χώραγαν τους εστειλαν αλλού. Όποτε όλα είναι πιθανά!
 

kwstis

New member
δω ειναι μαζεμενα ολα....και οχι ενα ενα οπως τα παραπανω ποστ που αναφαρα....ριξτε μια ματια....παρτε μια γνωμη κ απο εμενα κ απο το παιδι που ηταν πριν 2 μηνες εκει..και οταν πατε θα σχηματισετε και την δικη σας...

το κετχ ειναι βυσματικο κεντρο! συνεπως αν μπηκατε χωρις βυζμα συγχαρητηρια ειστε κωλοφαρδοι!(τουλαχιστον πριν χρονια και μεχρι τον μαιο ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα )
υπηρχαν τοτε 2 λοχοι 8 διμοιριες! επειδη ισως δεν καταλαβαινεται ακομα σημαινει οτι σε καθε θαλαμο θα ειστε γυρω στους 40! καποιοι θα φυγουν καποιοι θα αλλαξουν οποτε υπολογιστε κατι παραπανω απο 30 ατομα! καλοριφερ στο θαλαμο μου δεν υπηρχε(δεν ειμαι σιγουρος για αλλους) αλλα εμεις ειχαμε 30ρες οποτε εσεις εφοδιαστειτε καταλληλα! τα κτιρια ειναι επιοικως για τον πουτσο! δεν παρεχουν τιποτα! Ουτε νερο! συνεπως παρτε ψιλα για πολλα(μα παρα πολλα) νερα! 10 λεπτα κοστιζουν στο κψμ!

γενικα ειναι παιδικη χαρα αρκει να συνηθισεις καποια πραγματα! οπως ας πουμε την ανικανοτητα του 90% των λοχιων(ιδιαιτερα τα κοριτσακια) που βγηκαν τωρα απο σμυ και θα κανουν πανω σας το αγροτικο τους! Πρακτικα αυτο σημαινει οτι θα σας φωναζουν για να σας ψαρωσουν αλλα θα διαπιστωσετε οτι προκαλει απιστευτο γελιο! Πρακτικο παραδειγμα το οτι κανουν 45-1ωρα να μετρησουν 30 ατομα!
νταξει νεοι ειναι κι αυτοι πιστευω θα χουν βελτιωθει! Καποιοι ειναι και γαμω τα παιδια!μακαρι να ειναι ακομα εκει!

οι διμοιριτες σας ειναι μια χαρα! Πολλες πιθανοτητες να εχετε γυναικα(σε εμας ηταν σε 3 διμοιριες)! μην ψαρωνετε απο κανα αγριοκοιταγμα ειναι ξηγημενοι ολοι! θα σας πιεσουν αλλα μεχρι εκει που πρεπει! Ανθυπολοχαγοι ειναι οποτε κοιτατε για 1 αστερακι! οι διοικητες λοχου(λοχαγοι λογικα οπως τοτε) ειναι μια χαρα! καμια ανησυχια! αν ειστε τυπικοι ειστε μια χαρα! ο διοικητης ταγματος(ψηλεας ειναι θα κατυαλαβετε) ειναι επισης γαματος και ξηγημενος και ο κορυφαιος ειναι ο ταξιαρχος που κανει κουμαντο αλλα ειναι και γαμω τα ατομα!και κρητικος!!!
γενικα αμα δεν κανεις μαλακια θα περασεις καλα! υπαρχουν κανα δυο αξιωματικοι που θα σας ψαρωσουν αλλα ειναι αρνακια! γυαλιστητε καντε και το κωλοκρεβατο που παιρνει 5 λεπτακια και ειστε κομπλε!

μελανο σημειο(λυπαμαι πολυ) οι τουαλετες! σαραβαλες! βεβαια στο χερι σας ειναι! αν καθαριζετε θα ειστε κυριλε! προετοιμαστειτε ομως για πολυ σκατο! θα εχετε και λουτροφυλακα λογικα! Σκατμαν! ντακει υπομονη!

για το φαι δε μπορω να πω! οταν πηγαμε τρωγαμε γαματο φαι ομελετες-παστιτσια-μακαρονια-πιτσες (γλυκα κλπ)! απο παλιους δεν εχετε να φοβαστε! ειναι ελαχιστοι και οι εποπ δεν εχουν καμια σχεση με εσας σπανια θα τους βλεπετε! γενικα θα ειστε μονοι σας! μη μαλακιζεστε πολυ, να ειστε στην ωρα σας και θα προσαρμοστειτε μεχρι το αλλο πρωι! τρεξιματα και τετοια σε μας δεν ειχε πολλα αλλα κυριως λογω ζεστης! εσεις θα τρεξετε εχω την εντυπωση! εχει ενα γηπεδο εκει με χαλικι! μη φανταστειτε χιλιομετρα! 2-3 γυρους και μερικες ασκησεις!

τωρα για 2 βδομαδες θα γαμηθητε στην παρελαση! γελοιοτητα εννοειται!
ο διοικητης λειτουργει ως εξης! αν περασετε καλα στις 3 φορες θα σας αφησει στην 5η! Αν σας παρει 10 φορες θα σας εχει αλλες 10!

γενικα ειστε τυχεροι και ατυχοι που δεν εχει ζεστη! εμεις λιωναμε κυριολεκτικα με ολα αυτα τα ρουχα! εσεις ισως κουραστειτε λιγο παραπανω!

υπαρχει και κινηματογραφος που θα παιζει ταινιες καθε μερα στις 8! Καλα ειναι περναεει η ωρα! παιζει καμια τσοντα για προσαναμα!

το ΚΨΜ ηταν ανοικτο ελαχιστα (για λιγες ωρες)

μετα την ορκομοσια που θα παρετε οπλο 3 ειναι αυτα που σας ενδιαφερουν
1)κυνηγηστε υπηρεσια σε φυλακιο! θα ειναι ευκαιρια πολυτιμη για υπνο
2)αποφυγετε λεσχη!
3)βολες και πορεια 3μιση χλμ σε ανηφορα-θανατο! επεφταν κορμια σε μας και μαζευε το ασθενοφορο απο πισω! Αν εχτε αντοχες no problem!



δε θυμαμαι κατι αλλο! γενικα να ειστε τυπικοι και να μην ειστε σπασαρχιδηδες με τους αλλους! εμεις δεν ειχαμε ουτε μποχα ουτε θορυβο στο θαλαμο! Αν δεν εχεις αυτα εκμεταλευεσαι τον ελαχιστο χρονο υπνου που δου δινεται! οποτε προσοχη!


εγω 11 παρουσιαστικα...21 ορκιστικα τωρα η επομενες εσσο απο εμενα δεν ξερω ποσο εκαναν
παρτε γνωμες απο εμενα και απο παιδια που ηταν προσφατα εκει...δεν ξερω εαν μαυρισε τοσο ...κατι διαβασα παραπανω...παλια δεν ειχε καθολου αναφορες βασικα δεν ειχε τιποτα...σ εμας ειχε αρκετες...ισως το ιδιο και τωρα...σεντονια κλπ απο το 2 βραδυ βαζαμε δικα μας..τι στο καλο 9 μηνες περασαν και αλλαξε τοσο?


τα εχουμε γραψει τοσες φορες παραπανω...δειτε τα...μην ρωτατε τα ιδια και τα ιδια...
για εσας τα γραφουμε ...311 λελε καλη θητεια να εχετε!!!χαιρετισματα στο ιορδανη και στον μηλατο....χαχαχαχα 5φ
 

kwstis

New member
<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> ξεχασα..εαν ειστε τυχεροι ισως ειναι εκει ακομα τα κοριτσακια που εβγαιναν και εκαναν στριπτιζ στην ποληκατοικια απεναντι απο τα πυρομαχικα...οποτε οποιος ειναι τυχερος στην ατυχια του ισως παρει λιγο ματι....

Αθανατο ΚΕΤΧ.....χαχαχα
 

adams

New member
Κι εγώ 7/2 μπαίνω, Γιώργος από Βόλο αλλά μένω μόνιμα Αθήνα. Μάλλον θα είμαι ο παππούς του κέντρου, είμαι 28. Αν κανονίσετε κανά καφέ πάντως ειδικά όσοι μπαίνουν 7/2 εγώ είμαι μέσα.
 

archer

New member
Κ εγώ μέσα να κανονίσουμε για καφεδάκι πριν θα είναι καλή φάση.Μην παίρνεις χαμπάρι εγώ μπαίνω στις 8/2 και 2 μέρες μετά γίνομαι 26.Κι άλλος παππούς στην παρέα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

kwstis

New member
<!-- sPDT_Armataz_01_03 -->PDT_Armataz_01_03<!-- sPDT_Armataz_01_03 --> χαχαχα τι λετε ρε παιδια...θα δειτε ατομα εκει που ειναι και 40 και 30 κατι..

το ΚΕΤΧ εχει παραδοση σ αυτα...θα ειστε πιτσιρικια μπροστα τους...!!!
 

safe

New member
geia sas paidia.. na rwthsw an pmw yea mporw meta na dilosw 5etes sto strato h mono eidikos frouros dilonw ktl.?
 
Top