• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Α' ΕΣΣΟ 2011 - ΚΕΥΓ (Υγειονομικό)

angmar

New member
Ευχαριστώ Salaheddine, έχω ενημερωθεί σχετικά, αλλά λόγω υποχρεώσεων δε μπορώ να φύγω Δευτέρα και αν πάρω ΚΤΕΛ Τρίτη θα φτάσω αργούτσικα, οπότε αυτοκίνητο. Όσο για το ομαδικό το γνωρίζω κι αυτό, μετά το ΣΚ που θα μας δώσουν στο κέντρο το αμάξι θα μείνει σπίτι.
 

alexakis

New member
magkes egw mpenw 7/2 k tha eimai mia mera nwritera arta gia tourismo..... opoios theli as m stili na kanonisoume gia kana kafedaki........
 
M

Morgan

Guest
Ρε παλικάρια, μπας και ξέρει κανείς τι παίζει με την αλληλογραφία στο στρατό; Αν δηλαδή μπορούμε να δεχόμαστε γράμματα όσο είμαστε μέσα και αν ναι πώς - όπου "πώς" εννοώ κατά βάση σε τι διέυθυνση και με τι ένδειξη. Εντάξει, δεν είναι σχετικό με το ΚΕΥΓ το ερώτημα, το θέτω λίγο ευκαιριακά μπας και το δει κανάς γνώστης και απάντησει. Αλλιώς θα ανοίξω κανά thread φρέσκο ή θα ρωτήσω μέσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων πάντως.
 

angmar

New member
Στα στρατόπεδα υπάρχει ταχυδρόμος, οπότε αν φτάσει ένα γράμμα θ αναλάβει να το παραδώσει στον παραλήπτη του. Εσύ θα πρέπει να ενημερώσεις τον αποστολέα με την ακριβή διεύθυνση του στρατοπέδου για να βρουν τα ΕΛΤΑ που θα πάει το γράμμα σου και σαν έξτρα πληροφορία το που βρίσκεσαι εσύ μέσα στο στρατόπεδο για να σ εντοπίσει ο ταχυδρόμος, μη περιμένεις να φάει τον κόσμο να σε βρει αν έχει μόνο όνομα σ ένα τεράστιο στρατόπεδο για παράδειγμα.

Η προσωπική αλληλογραφία είναι εύκολη, δηλαδή το να σου στείλει κάποιος φίλος/φίλη/συγγενής. Τώρα επαγγελματική, φαντάζομαι το ίδιο είναι, αλλά π.χ. για λογαριασμούς λίγο δύσκολο ν αλλάζουν οι τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ διεύθυνση αποστολής κάθε τρεις και λίγο. Σ αυτήν την περίπτωση θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιον δικό σου να τα μαζεύει απ το σπίτι/γραφείο και να στα προωθεί αυτός στο στρατόπεδο.
 

Prospero

New member
παιδια να παρω κινητο με καμερα η θα με κραξουν?? <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 

dimmi

New member
αύριο η μεγάλη αναχώρηση.. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->

τα λέμε σειρές..

όσοι πιστοί προσέλθετε στα κτελ για την αναχώρηση των 10.15..

καλό βράδυ σε όλους <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

edholdon

New member
[quote author="dimmi"]αύριο η μεγάλη αναχώρηση.. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->

τα λέμε σειρές..

όσοι πιστοί προσέλθετε στα κτελ για την αναχώρηση των 10.15..

καλό βράδυ σε όλους <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->[/quote]

10.15 φεύγει τελικά; 10.30 ήταν το άλλαξαν; Νάσαι καλά φίλε που τόγραψες μην είχαμε κανα χουνέρι...
Καλή μας θητεία παιδιά!!
 

dimmi

New member
ΟΚ τρελόψαρο...

καλά πρωινά γούστα να έχουμε... <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 
M

Morgan

Guest
[quote author="angmar"]Στα στρατόπεδα υπάρχει ταχυδρόμος, οπότε αν φτάσει ένα γράμμα θ αναλάβει να το παραδώσει στον παραλήπτη του. Εσύ θα πρέπει να ενημερώσεις τον αποστολέα με την ακριβή διεύθυνση του στρατοπέδου για να βρουν τα ΕΛΤΑ που θα πάει το γράμμα σου και σαν έξτρα πληροφορία το που βρίσκεσαι εσύ μέσα στο στρατόπεδο για να σ εντοπίσει ο ταχυδρόμος, μη περιμένεις να φάει τον κόσμο να σε βρει αν έχει μόνο όνομα σ ένα τεράστιο στρατόπεδο για παράδειγμα.

Η προσωπική αλληλογραφία είναι εύκολη, δηλαδή το να σου στείλει κάποιος φίλος/φίλη/συγγενής. Τώρα επαγγελματική, φαντάζομαι το ίδιο είναι, αλλά π.χ. για λογαριασμούς λίγο δύσκολο ν αλλάζουν οι τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ διεύθυνση αποστολής κάθε τρεις και λίγο. Σ αυτήν την περίπτωση θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιον δικό σου να τα μαζεύει απ το σπίτι/γραφείο και να στα προωθεί αυτός στο στρατόπεδο.[/quote]

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> , να'σαι καλά!
 

Psycho-Logic

New member
Καλησπέρα παιδιά! Τελειώνω Ψυχολογία και σκέφτομαι να διακόψω την αναβολή για να μπω με την Γ' ΕΣΣΟ, αρχές Αυγούστου. Όταν κόψω την αναβολή πρέπει να τους δείξω και το πτυχίο μου για να με πάρουν στο υγειονομικό; Ορκίζομαι τέλη Ιουλίου οπότε πτυχίο δεν παίζει να έχω όταν κόψω την αναβολή. Παίζει πρόβλημα;
 

takis_75

New member
γενικα ατομα χωρις πτυχιο με συναφεια τους κρατανε στο υγειονομικο? αν δηλωσεις μονο απολυτηριο?
 

trelopsaro

New member
μάγκες ορκιστήκαμε...

κολέγιο... κατασκήνωση... διακοπές...

οι κάτοικοι του πέτρινου μπορούν να πουν πως σκληραγωγήθηκαν λίγο έως πολύ!

το μόνο αρνητικό? το κψμ και περισσότερο δε τα μλκσμενα που ήταν εκεί υπεύθυνα!
 
Top