• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αίτηση Επίσπευσης

Stravadi82

New member
Παιδιά διέκοψα αναβόλα σήμερα και έκανα αίτηση επίσπευης γιατί επέιγομαι να το τελειώνω το στρατιωτικό να φύγω εξωτερικό.
Μόνο με βύσμα γίνεται η επισπευση ή να αρχίζω να ετοιμάζομαι για Νοέμβρη;
Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να με βοηθήσει....


Α, ρε πατρίδα έρχομαι!
 

elcoblo

New member
Και γω το ίδιο έκανα με επίσπευση στα τέλη Σεπτέμβρη και μου είπαν να περιμένω μέχρι τέλη Οκτώβρη για το χαρτί και ότι δεν είναι σίγουρο πως θα με πάρουν στην ΕΣΣΟ αυτή. Αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε θα ξαναπάω να δω τί γίνεται.

Αν έχει κανείς κάποια άλλη εμπειρία σχετικά ας μας διαφωτίσει λιγάκι αν είναι δυνατόν.
 

Γιατρός

New member
[quote author="Stravadi82"]Παιδιά διέκοψα αναβόλα σήμερα και έκανα αίτηση επίσπευης γιατί επέιγομαι να το τελειώνω το στρατιωτικό να φύγω εξωτερικό.
Μόνο με βύσμα γίνεται η επισπευση ή να αρχίζω να ετοιμάζομαι για Νοέμβρη;
Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να με βοηθήσει....


Α, ρε πατρίδα έρχομαι![/quote]

Δύσκολα να προλάβεις... Μάλλον βύσμα θα χρειαστεί. Εγώ την έκοψα δυόμισι μήνες πρίν την σειρά που ήθελα να μπώ, και χρειάστηκε "σπρώξιμο".

Ε,ρε πλάκα... άλλοι σκοτώνονται να μην πάνε φαντάροι, και άλλοι θέλουν να καταταγούν και δεν τους πάιρνουν:)
 

thitisthima

New member
κι εγώ γύρω στις 20 σεπτ. την έκοψα και έκανα αίτηση να με πάρουν νοέμβριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει κάτι στο αστ. τμήμα του δήμου μου.

τότε μου είχαν πει στο στρ. γραφείο πως η σειρά του νοεμβρίου ήταν υπερπλήρης, αλλά πως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να με πάρουν τηλ. και την τελευταία μέρα πως αύριο παρουσιάζομαι στο τάδε μέρος. βύσμα δεν έχω βάλει κι ούτε πρόκειται, αλλά έλεος με αυτό το θρίλλερ. λες και ζούμε στην εποχή όπου ταξιδεύουμε με το άλογο, και δεν μπορούν να δουν σε ποια σειρά τελικά τοποθετηθήκαμε.
 
Top