• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αχος για την αναβολη.θελω τα φωτα σας!!

pashos18

New member
Γεια σας παιδια ειμαι 21 χρονων και εχω ενα τεραστιο προβλημα και το προβλημα ειναι ολο δικο μου.τελειωσα το σχολειο κανονικα και συνεχισα στα ιεκ οππου πηρα και την αναβολη για τον στρατο,εκανα ομως ενα χρονο και μετα συνεχισα σε αλλη σχολη στα ακτο οπου πηρα και απο κει αναβολη η οποια ηταν για 6 με 7 χρονια αλλα σταματησα και απο κει.το προβλημα ειναι οτι εχει εδω και ενα χρονο που σταματησα απο τα ακτο και δεν εκανα καμια κινηση για να παω στον στρατο γιατι δουλευα και δουλευω στην επιχειρηση του αδερφου μου.αποφασισα ομως να τελειωνω με τον στρατο και πηγα πηρα ενα χαρτι που με ζητησαν, απο τα ακτο που λεει ποτε εφυγα απο την σχολη δηλαδη πριν ενα χρονο.ειμαι σιγουρος οτι θα με ρωτησουν τι εκανα τοσο καιρο δηλαδη ενα χρονο.μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω και αν θα με επιβαλουν καποιο προστιμο?
 

pashos18

New member
ευχαριστω για την απαντηση φιλε εγω νομιζα οτι θα πληρωνα κανα χιλαριακο ετσι με λεγαν η οτι θα κανα συν 3 μηνες αλλα ραδιο αρβυλα.ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες.υπαρχει περιπτωση να γινει 12 η 14 μηνες?
 

thagkol

New member
[quote author="pashos18"]ευχαριστω για την απαντηση φιλε εγω νομιζα οτι θα πληρωνα κανα χιλαριακο ετσι με λεγαν η οτι θα κανα συν 3 μηνες αλλα ραδιο αρβυλα.ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες.υπαρχει περιπτωση να γινει 12 η 14 μηνες?[/quote]
Έστω και μία μέρα να φοίτησες στη σχολή για την οποία πήρες την αναβολή, είσαι καλυμμένος και δεν πληρώνεις φράγκο, ούτε σου επιβάλλεται κάποια τιμωρία. Επίσης δεν πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου ούτε να πας να πάρεις καινούρια, είσαι ελεύθερος να την εξαντλήσεις χωρίς πρόβλημα. Εκτός βέβαια αν το θέλεις, οπότε εννοείται την κόβεις όποτε σε βολεύει.
Αρκεί επαναλαμβάνω να φοίτησες έστω και για μία ημέρα στη σχολή για την οποία πήρες αναβολή, και να έχεις κάποιο χαρτί που να το αποδεικνύει. Κανένας δεν πρόκειται να σε ρωτήσει τι έκανες τόσο καιρό, στα @@ τους. Τους πας το χαρτί από το άκτο, ότι γράφτηκες εκεί και μετά το σταμάτησες και τελειώνει εκεί η ιστορία.
 

pashos18

New member
Φιλε thagkol πραγματικα σε ευχαριστω πολλη,εγω νομιζα οτι θα την πατουσα αγρια.εφοσον φοιτισα 6 μηνες στα ακτο δεν υπαρχει προβλημα.αντε με το καλο να παμε και με το καλο να γυρισουμε αν και δεν εχω καθολου ορεξη αλλα απο την μια ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα καλο ειναι να μπεις στο στρατο για να ξεφυγεις λιγο
 
Top