• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ?

pano1988

New member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι ακριβως ισχυει με τιςαδειες αιμοδοσιας. Ποτε μπορεις να δωσεις αιμα; Πρεπει να ναι με διαταγη του στρατοπεδου, η μπορεις και απο μονος σου να δωσεις σε καποιο στρατιωτικο, η δημοσιο νοσοκομειο... Στην περιπτωση που εισαι γραμμενος σε καποιο συλλογο εθελοντης αιμοδοτης και δωσεις αιμα ισχυει καποια αδεια η δεν σου δινουν; Ευχαριστω εκ των προταιρων!
 

lordriddick

New member
Εγω που μπηκα Δ εσσο 2011 μασ πηραν στο κεντρο εκπαιδευσης ,αλλα επειδη ημουν αρρωστος δεν μπορεσα να δωσω.τωρα που πηγα στο στρατοπεδο και χρειαστηκε ενα παιδι για καποιον δικο του εδωσα κανονικα σε δημοσιο νοσοκομειο και πηρα 2 μερες αδεια που μπορω να την παρω οποτε θελω μεσα σε 2 μηνες.Μπορεις να δωσεις οποτε θελεις αφου πρωτα συννενοηθεις με το διοικητη σου.
 

akaliptos

New member
Θα σε ειδοποιησουν απο την μοναδα οταν χρειαστουνε αιμα. Σε ολη τη θητεια μου ετυχε 2 φορες. Παντως νομιζω οτι μπορεις να δωσεις και σε δημοσιο νοσοκομειο και να σου δωσουν βεβαιωση την οποια τη δινεις στο λοχαγο σου. Η αιμοδοτικη αδεια ειναι υποχρεωτικη και ειναι απο 1 εως 4 μερες (αποφαση λοχαγου/διοικητη)
 
Top