• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΤΙ ΛΕΕΙ ? ) ΑΝΑΓΚΗ

Μαχίμι

New member
<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Παρουσιάζομαι σε δύο μέρες πεζικό Κόρινθο, και δεν θέλω τα κλασσικά..που προανέφερες.. Αλεξιπτωτιστές είναι κάτι το αδύνατο για μένα..είναι για άλλα, τρελά παλικάρια..Πεζοναύτες το σκέφτομαι..

Αλλιώς λέω ΥΕΑ και όπου βγεί..ΣΕΑΠ Ηράκλειο και μετά πεζοναύτες Αυλώνα, <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> ή Μέγαρα Αεροπορία στρατού και κλασσικά πράγματα.. <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->
 

nik0s

New member
γνωριζει κανεις πως παιζει στα μεγαρα αυτη την περιοδο?ειναι γενικα καλα τωρα?(ρωταω γιατι τα πραγματα αλλαζουν απο περιοδο σε περιοδο)αν καποιος εχει καλη πληροφορηση ας βοηθησει.ευχαριστω.
 

nik0s

New member
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?ειναι εγκυρη η πληροφορηση σου?
 

1wraith1

New member
Γενικά είναι καλά στα Μέγαρα...ήρθε αρκετός κόσμος 309 και έστρωσε η κατάσταση. Γενικά προκείται για στρατόπεδο με μικρά τάγματα και ακόμα και μια άδεια 4-5 ημερών μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στις υπηρεσίες. Δεν παύει όμως να είναι από τα πιο χαλαρά στρατόπεδα εντός Αττικής.
 

ikaros7

New member
Μπορεί κανείς να δώσει μια εικόνα για το πως πάνε οι υπηρεσίες στα Μέγαρα τώρα?
 

1wraith1

New member
[quote author="ikaros7"]Μπορεί κανείς να δώσει μια εικόνα για το πως πάνε οι υπηρεσίες στα Μέγαρα τώρα?[/quote]

Ανάλογα το τάγμα...σε γενικές γραμμές μια χαρά...1-1, 2-1, 1-2....

Αλλά ισχύει ότι είχα πει και σε προηγούμενο post μου...δλδ ότι αυτά τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, προς το καλό αλλά και προς το κακό.
 

1wraith1

New member
[quote author="bomberman"]μαύρισαν τα Μέγαρα.[/quote]

Πόσο μαύρισαν δηλαδή; Η 311 είχα μάθει ότι ήταν μεγάλη.
 

ikaros7

New member
Καλά μη φανταστείς και πολλή μαυρίλα απλά έτυχε κ το δυστύχημα με το ελικόπτερο και οι άδειες και είναι χειρότερα...αλλά το 2-1 ή 3-1 δε το λες και μαύριλα!!
 

1wraith1

New member
[quote author="ikaros7"]Καλά μη φανταστείς και πολλή μαυρίλα απλά έτυχε κ το δυστύχημα με το ελικόπτερο και οι άδειες και είναι χειρότερα...αλλά το 2-1 ή 3-1 δε το λες και μαύριλα!![/quote]

Καλά, εννοείται αυτό! <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> Καλά να περνάτε και καλό υπόλοιπο!
 
Γεια σας κι απο εμενα.Γνωριζει κανεις με ποια κριτηρια γινονται οι μεταθεσεις στιν Α.Σ? Ειναι πιθανο να πηγαινουν οσοι ειναι απο μακεδονια μετα το κεντρο στην αλεξανδρεια και οι αθηναιοι στα μεγαρα? Η μηπως ισχυει αυτο που λενε πως εκει που σταματαει η λογικη ξεκιναει ο στρατος?Υποθετω πως λογω αναγκων των στρατοπεδων δεν θα ισχυει για ολους αυτο το σκεπτικο,αλλα ελπιζω σε γενικες γραμμες να εφαρμοζεται
 

1wraith1

New member
[quote author="ταξιαρχης"]Γεια σας κι απο εμενα.Γνωριζει κανεις με ποια κριτηρια γινονται οι μεταθεσεις στιν Α.Σ? Ειναι πιθανο να πηγαινουν οσοι ειναι απο μακεδονια μετα το κεντρο στην αλεξανδρεια και οι αθηναιοι στα μεγαρα? Η μηπως ισχυει αυτο που λενε πως εκει που σταματαει η λογικη ξεκιναει ο στρατος?Υποθετω πως λογω αναγκων των στρατοπεδων δεν θα ισχυει για ολους αυτο το σκεπτικο,αλλα ελπιζω σε γενικες γραμμες να εφαρμοζεται[/quote]

Καλά, τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα;! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
Στα Μέγαρα πάνε οι Αθηναίοι με το μεγαλύτερο βύσμα, στο Στεφανοβίκειο οι Θεσσαλοί και οι Αθηναίοι με όχι τόσο μεγάλο βύσμα και στην Αλεξάνδρεια οι Μακεδόνες και επίσης οι Αθηναίοι χωρίς μεγάλο βύσμα. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Για να συνοψίσω, αν είσαι Αθηναίος εξαρτάται από το βύσμα σου. Αν είσαι από Θεσσαλία ή Μακεδονία, και είσαι Α.Σ. μάλλον δεν θα πρέπει να ανησυχείς!
 
Top