• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

AΦΜ

last_day

New member
Σημερα πηρα απο το ΚΕΠ μια βεβαιωση αποδοσης αφμ αλλα τα στοιχεια που εχει δεν ισχυουν πια...γιατι οταν το εβγαλα ημουνα φοιτητης και εχει τις διευθυνσεις απο την πολη που σπουδαζα καθως και τον παλιο αρθιμο ταυτοτητας! Θα υπαρξει καποιο προβλημα την Τριτη που παρουσιαζομαι??Ξερετε αν την Δευτερα προλαβαινω στην εφορια να κανω αλλαγη στοιχειων?Η' ειναι χρονοβορα διαδικασια?
 

thagkol

New member
Δεν χρειάζεσαι βεβαίωση ΑΦΜ στο στρατό, εκτός αν σκοπεύεις να πας για ΥΕΑ.
 

radical

New member
[quote author="last_day"]Σημερα πηρα απο το ΚΕΠ μια βεβαιωση αποδοσης αφμ αλλα τα στοιχεια που εχει δεν ισχυουν πια...γιατι οταν το εβγαλα ημουνα φοιτητης και εχει τις διευθυνσεις απο την πολη που σπουδαζα καθως και τον παλιο αρθιμο ταυτοτητας! Θα υπαρξει καποιο προβλημα την Τριτη που παρουσιαζομαι??Ξερετε αν την Δευτερα προλαβαινω στην εφορια να κανω αλλαγη στοιχειων?Η' ειναι χρονοβορα διαδικασια?[/quote]

Όχι. Ένα έντυπο (Μ2 , Μ3) κάτι τέτοιο υποβάλλεις! Πάρε και μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σου καλού-κακού!
 

konc

Member
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Όχι όμως για να μπεις, για να βγεις. Συνεπώς γράψε τους κανονικά, ή πάσαρέ τους ότι χαρτί έχεις για ΑΦΜ και μην σκοτίζεσαι για τέτοια πράγματα.
 
Top