• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Polychronis

New member
Καλησπέρα,Ονομάζομαι Πολυχρόνης & είμαι από την Σύμη.Παρουσιάζομαι αύριο στον Κανελλόπουλο.Τον Φεβρουάριο τελειώσα Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού στις Οινούσσες αλλά δεν έχω ταξιδέψει ακόμη ως ανθ/ρχος.Επειδή πρόκειται να δουλέψω σε καίκι εδώ στο νησί με το πέρας της θητείας μου σκέφτομαι να πάω ΣΕΑ.Χρειάζομαι λίγη υπηρεσία αφού εδώ στα καίκια δεν πρόκειται να αποκτήσω αλλά και χρήματα.Θα ήθελα κάποιος να μου πει, πόσα ρούχα να πάρω μαζί μου και οτιδήποτε άλλο.Υπόψιν ότι στα επισκεπτήρια είναι αδύνατον να έρθει κάποιος από τους δικούς μου να με δει,οπότε θα τα πάρω όλα τα πραγματά μου μια και καλή.Επίσης να διευκρινήσω ότι δεν έχω γνωριμίες για να με βοηθήσει κάποιος όσον αφορά την θητεία μου.Θα περάσω ΣΕΑ χωρίς μέσον??Τουλάχιστον χρέιάζομαι τα χρήματα που δίνουν στος σεα γιατί ένα μέλος της οικογένειας μου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.Ευχαριστώ πολύ.
ΥΓ.Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα από Αθήνα αφού το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει στο νησί.
 

EVANS

New member
<!-- l -->viewtopic.php?f=5&t=433<!-- l -->

αυτο νομιζω οτι θα σε βοηθησει. απλα παρε παραπανω εσωρουχα και καλτσες απο αυτα που λεει γτ τωρα με τη νζεστη θα τα αλλαζεις πολυ συχνα, καθως βεβαια κα ιηδη προσωπικης υγιεινης. <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top