• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αλλαγή Ι

gior82

New member
Καλησπέρα στο φορουμ,

Είμαι κι εγώ από αυτούς που παρουσιάστηκαν με την Β 08. Βασικά έχω ένα πρόβλημα με τη μέση μου. Πιο συγκεριμένα έχω κοίλη μεσοσπονδύλιου διαστήματος, η οποία προκύπτει από μαγνητική τομογραφία και γνωμάτευση γιατρού. Όταν περάσαμε από γιατρούς δεν ανέφερα τίποτα γιατί ήθελα να βγω Ι1. Αλλά στην πορεία ένιωσα πόνους (βασικά λόγω της ορθοστασίας, πρόβες, σκοπιά κτλ). Μου πάτησαν κανα δυό ενέσεις και την πάλεψα. Μου είπαν ότι με το πρόβλημα που έχω βγαίνω Ι3 αόπλο η Ι4. Τώρα πλεόν άλλαξα γνώμη για το Ι, και βλέπω ότι τελικά το Ι1 δεν αξίζει και τίποτα. Πάνω απόλα η υγεία. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αλλάξω το Ι με το που θα παρουσιαστώ στη μονάδα. Λογικά θα μετατεθώ Θεσσαλονίκη. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός μονάδας ή στο 424 ή θα πρέπει να τρέχω στο ΓΝΑ?
 

drberto

New member
Πρεπει να πας στο ΓΝΑ να σε δει η ΑΑΥΕ.Αυτη κρινει μονο για το Ι.Για το αν ισχυει και η γνωματευση της αντιστοιχης επιτροπης του 424 δεν το ξερω.Αλλα μην το καθυστερεις γιατι θα εχεις προβλημα σοβαρο μετα με τις ορθοστασιες και τις σκοπιες και τις λοιπες μαλακιες,
 

george129

New member
[quote author="gior82"]Καλησπέρα στο φορουμ,

Είμαι κι εγώ από αυτούς που παρουσιάστηκαν με την Β 08. Βασικά έχω ένα πρόβλημα με τη μέση μου. Πιο συγκεριμένα έχω κοίλη μεσοσπονδύλιου διαστήματος, η οποία προκύπτει από μαγνητική τομογραφία και γνωμάτευση γιατρού. Όταν περάσαμε από γιατρούς δεν ανέφερα τίποτα γιατί ήθελα να βγω Ι1. Αλλά στην πορεία ένιωσα πόνους (βασικά λόγω της ορθοστασίας, πρόβες, σκοπιά κτλ). Μου πάτησαν κανα δυό ενέσεις και την πάλεψα. Μου είπαν ότι με το πρόβλημα που έχω βγαίνω Ι3 αόπλο η Ι4. Τώρα πλεόν άλλαξα γνώμη για το Ι, και βλέπω ότι τελικά το Ι1 δεν αξίζει και τίποτα. Πάνω απόλα η υγεία. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αλλάξω το Ι με το που θα παρουσιαστώ στη μονάδα. Λογικά θα μετατεθώ Θεσσαλονίκη. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός μονάδας ή στο 424 ή θα πρέπει να τρέχω στο ΓΝΑ?[/quote]

ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ Ι...ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ! ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΣΚΟΚΟΙΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 2ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ...ΝΟΜΗΜΟΤΑΤΑ!
 

THEO

New member
Δυστυχως θα πρεπει υποχρεωτικα να ερθεις στο ΓΝΑ..
Εφόσον υπηρετεις στην αεροπορία, μονο η ΑΑΥΕ ειναι αρμόδια για να κρίνει την ικανότητά σου και κανενα αλλο σωμα..
 

assistant

New member
Έτσι είναι, η ΑΑΥΕ θα αποφασίσει, αλλά μην ανησυχείς, όταν παρουσιαστείς, θα πας στα ιατρεία, θα εξηγήσεις, και θα πάρεις άμεσο παραπεμπτικό για 251.
Έχε υπόψιν ότι μπορεί να χρειαστεί να νοσηλευτείς για λίγες μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία.
 
Top