• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

ato7

New member
Ο αδερφος μου μπαινει τον μαιο και εχει προισμενα γεννητικα οργανα και θελω να μαθω αν υπαρχει καποια περιπτωση να του δωσουν απαλλαγη μεχρι να γινει καλα!θελει να μπει να τελειωνει δε ποναει και δεν εχει κανενα αλλο προβλημα!ειναι και γυμνασμενος!σε αυτη τη περιπτωση τι γινεται??μπορει να το κρυψει απο τουσ γιατρους??ευχαριστω!!!
 

ygeionomikarios

New member
Ο τίτλος του thread που άνοιξες μου θύμησε τη γνωστή ατάκα: "ένα γιατρό, ένα γιατρό!!!". Παρών!
Τα πρησμένα αρχίδια ΔΕΝ αποτελούν λόγο για απαλλαγή!!!!! Από εκεί και πέρα για το θέμα της αναβολής εξαρτάται από την αιτία. Αν π.χ. έχει μια μεγάλη υδροκήλη ή ορχεοκήλη είναι πιθανόν να του δώσουν αναβολή. Πάντως ας πάει πρώτα σε ένα γιατρό έξω (ουρολόγο ή γενικό χειρούργο ή έστω σε έναν παθολόγο) για να του πει μια γνώμη και να του δώσει θεραπεία πριν παρουσιαστεί στο στρατό. Το να αποκρύψει ένα τέτοιο πρόβλημα είναι ανοησία. Άσε που την πρώτη μέρα στο κέντρο κατάταξης γίνεται έλεγχος στους όρχεις από γιατρό άρα το πρόβλημα θα διαπιστωθεί.
 

ato7

New member
euxaristw polu!!telika ekane tin epembasi kai ola kala apla tou eipe o giatros oti to teliko apotelesma tha to exei meta apo 2 mines dildadi peripou otan parousiastei!twra uparxei periptwsi anabolis???euxaristw!
 

panito

New member
αφου μπαινει τον μαιο γιατι λες tha to exei meta apo 2 mines dildadi peripou otan parousiastei!??
εμας παντως ο γιατρος μας εβαζε 5-5,μεναμε με τα μποξερακια,ερχοτανε με το στηθοσκοπιο και ακρουαζοτανε και μετα οσους εβλεπε υπερβαρους τους ζυγιζε,και ρωτουσε 2ορχεις? στον καθενα...
 

ALE OLE

New member
γεια σας παιδια.... θα μπω 17/8/10... εχω ενα προβλημα με μια βουβωνοκηλη..... να το αναφερω?? υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αναβολλη?? ή μηπως να με ενχιρισουν μεσα στο στρατο?
 
Top