• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αναβολή για διδακτορικό εξ'αποστάσεως στο εξωτερικό (online)

Jonathangr2

New member
Παιδιά καλησπέρα,
γίνομαι δεκτός σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας για διδακτορικό ονλινε (εξ'αποστάσεως). Αυτό ισχύει για τον ελληνικό στρατό και θα μπορέσω να πάρω την τριετή αναβολή που δικαιούνται όσοι κάνουν διδακτορικό ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού τους (και την αντίστοιχη αναβολή); Ρωτάω γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο θέμα αυτό.

Σας ευχαριστώ θερμα εκ των προτέρων.
 

p_h

New member
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, την αναβολή δεν την δινουν για σπουδές εξ' αποστάσεως
 

Jonathangr2

New member
Σας ευχαριστώ αδέρφια. Που μπορώ να ρωτήσω για να βεβαιωθώ?

Και κάτι ακόμα: Αναβολή για διδακτορικό στην Ελλάδα, από ΤΕΙ μπορώ να πάρω? Πχ να κάνω διδακτορικό με έναν καθηγητή στο ΤΕΙ Αθηνων ή Πειραιά..
 

p_h

New member
κοιτα στο Φεκ για τις αναβολές. Ναι, διδακτορικο στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις αναβολή.
 

kd305

New member
Για τη χορήγηση αναβολής σπουδών για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, η χρονική διάρκεια για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής στα μη οργανωμένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) είναι τουλάχιστον τρία (3) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία καθορισμού του θέματος αυτής, ενώ στα οργανωμένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) η διάρκεια καθορίζεται από τη Σχολή, προκύπτει από το σχετικό πιστοποιητικό σπουδών και αρχίζει από την έναρξη του α' εκπαιδευτικού εξαμήνου σπουδών που οδηγεί στη λήψη διδακτορικού διπλώματος.
 
Top