• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

D

DAM2OLE5

Guest
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ 28 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΗΡΕΜΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ 414 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΧΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 401 ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΒΟΛΩΝ/ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ.
 

andreasmatt

New member
Ειδικά για τους λόγους που αναφέρεις, και με το δεδομένο της γνωμάτευσης γιατρού από δημόσιο νοσοκομείο κι ειδικά στρατιωτικό, η επιτροπή του 401 δε νομίζω πως θα αλλάξει την απόφαση. Ξαναλέω, πως με τέτοιο αιτιολογικό κανένας γιατρός δε θα παίξει κορώνα γράμματα την υγεία και τη ζωή ενδοχομένως ενός νέου ανθρώπου. Εν κατακλείδι, εφόσον η γνωμάτευση στηρίζεται σε πραγματική κατάσταση, δεν πιστεύω πως έχεις πιθανότητες να υπηρετήσεις, πριν τη λήξη της αναβολής σου. ΓΙα απαλλαγή, θα επανεξεταστέις 2 ακόμα φορές μετά τη λήξη της ετήσιας αναβολής, κι εφόσον το πρόβλημα εμμένιε κι εφόσον ο κανονισμός παραμένει ίδιος, θα πάρεις νέα αναβολή, και τελικά απαλλαγή.

Γνώμη μου είναι να μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά! Πολλοί που θέλουν με κομπίνα να γλιτώσουν το χακί επικαλούνται ψυχολογικούς λόγους και τελικά οι περισσότεροι απ αυτούς το γλιτώνουν. Αν το πρόβλημα είναι υπαρκτό, πίστεψέ με φαίνεται κι οι γιατροί το αντιλαμβάνονται, οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Και στην χειρότερη, ποου δεν παίζει, αλλά αν μια στο δισεκατομμύριο δεν το κάνουν δεκτό, παρουσιάζεσαι, και ζητάς αναβολή από μέσα, που εκεί κι αν δεν παίζει να μη στη δώσουν αν επικαλεστείς αυτά που σου συμβαίνουν.

Καλή τύχη !!
 
Top