• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Νικος7

New member
Εχω αναβολη για λογους υγειας μεχρι 8-9-2016. Το χαρτι καταταξης θα ερθει για σεπτεμβριο η νοεμβριο.
 

apostolispan

New member
Καλησπέρα.....θέλω να κάνω μια ερώτηση....το 2015 έδωσα πανελλήνιες και πέρασα σε ένα ΤΕΙ...πήρα αναβολή απο το ΤΕΙ και το 2016 έδωσα για δεύτερη φορά πανελλήνιες με τελικό αποτέλεσμα να μην καταφέρω κάτι. Στην συνέχεια εγγράφηκα σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ (Ιούλιος 2016 εγγραφή) και ξεκίνησα να φοιτώ εκεί έως και σήμερα και για την υπόλοιπη περίοδο 2017-2018 και ίσως το 2019(λόγω πρακτικής).
Θέλω αν γνωρίζεται να μου απαντήσετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο στρατό επειδή έχω αναβολή απο το ΤΕΙ και στο τέλος θα προσκομίσω πτυχιο από το ΙΕΚ. Δεν έχω κάνει διακοπή απο το ΤΕΙ διότι δεν ήθελα να χάσω το φοιτητικό μου πάσο. Στο ΙΕΚ όταν ρωτήσαμε τους υπεύθυνους σχετικά με την παράλληλη εγγραφή μας και στις δυο σχολές μας είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα!

Απαντήστε μου αν γνωρίζει κάποιος απο εδώ!

Ευχαριστώ
 

kd305

New member
Η αναβολή που χορηγήθηκε σε στρατεύσιμο της παραγράφου 1, σε περίπτωση που διακοπεί ή λήξει η χρονική της διάρκεια, επιτρέπεται να παραμείνει ισχυρή ή να μειωθεί ή να παραταθεί, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στις προηγούμενες παραγράφους,εφόσον ο στρατεύσιμος μετεγγραφεί ή εγγραφεί από την αρχή για φοίτηση σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα της ίδιας παραγράφου μέχρι την ημερομηνία που προσδιορίζεται για κατάταξη στις Ένοπλες δυνάμεις εξαιτίας της ως άνω διακοπής ή λήξης.
Ως εκ τούτου επιτρέπεται να κάνετε ό, τι θέλετε κατά τη διάρκεια της αναβολής σας, ακόμη και να εργαστείτε.
Επιτρέπεται η μετεγγραφή ή η εγγραφή από την αρχή σε σχολή οποιασδήποτε βαθμίδας (και όχι μόνο ανώτερης βαθμίδας όπως παλαιότερα).
 

apostolispan

New member
Ωραία.Αρα δηλαδή δεν εχω κανένα πρόβλημα?!?!
Σας ευχαριστώ για την απάντηση διοτι το ειχα μεγάλο άγχος στην περίπτωση που ίσως αντιμετωπισω κάποια ποινή.

Ευχαριστω και παλι
 
Top