• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

αναβολη λογω υγειας

gv_liou

New member
ειμαι φανταρος 11 μηνες.ξαφνικα προεκηψε προβλημα υγειας και οι γιατροι λενε πως δε μπορουν να με απολυσουν αν δεν ειμαι καλα σε 20 μερες.μια λυση ειναι το Ι5 αλλα ειναι κριμα 20 μερες πριν απολυθω να παρω Ι5.αλλη λυση ειναι αναβολη.αν μου δωσουν 6 μηνες και εγω σε 2 μηνες ειμαι καλα μπορω να την διακοψω και να υπηρετησω τοτε τισ 20 μερες που μενουν η πρεπει να περασουν 6 μηνες?βοηθηστε με παρακαλω γιατι δεν εχω χρονο <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->
 

alexadros

New member
Φίλε μου ρώτησε το στρατολογικό γραφείο της Μονάδας που υπηρετείς η το στρατολογικό γραφείο της περιοχής που ανήκεις
 

assistant

New member
Γνώμη μου είναι αφού υπηρέτησες 11 μήνες επ΄ουδενί να μην πάρεις Ι5. Έφαγες το γάιδαρο, είναι κρίμα.
Δυστυχώς μόνη λύση βλέπω να πάρεις 6μηνη αναβολή και να πας μετά να κάνεις όσο σου απομένει, το οποίο μαζί με τις άδειες θα ναι πολύ λιγότερο από μήνα.
Δυστυχώς επίσης, δεν μπορείς να σπάσεις την 6μηνη αναβολή νωρίτερα από το προβλεπόμενο, εκτός κι αν στο στρατολογικό γραφείο μπορούν να κάνουν κάτι λόγω της ειδικής περίπτωσης.
Μην αγχώνεσαι, και πάλι, μην πάρεις Ι5.
Τι το τόσο σοβαρό σου συνέβη;
Αν θες στείλε PM.
 

Agios_Dimitrios

New member
Αν θέλεις στείλε ένα προσωπικό μήνυμα και σε μένα. Με ενδιαφέρει το θέμα μιας και πρόκειται να μπω κι εγώ στους επόμενους μήνες.

Ήσουν Ι4 πιο πριν? Η Ι3? τι παιχτηκε?
 

gv_liou

New member
ειμουν ι2.μολις αρρωστησα μπηκα νοσοκομειο και οι γιατροι ειπαν πως ο νομος λεει πως δεν μπορει να απολυθει κανονικα φανταρος που δεν ειναι υγειης.ετσι η παιρνω ι5 η αναβολη.προτιμησα τοο δευτερο και σε 2 μηνες παω για επανεξεταση.αν με βρουν καλα συνεχιζω για τις 2 τελευταιες μερες και περνω απολυτηριο.
 

takeda

New member
επιτρέπεται να ρωτήσω τι έπαθες που είναι τόσο χρονοβόρο στην ανάρωση;
 

Agios_Dimitrios

New member
Φίλε gv_liou επειδή το θέμα είναι ενδιαφέρον μπορείς να το πεις ελεύθερα στο forum γιατί μας ενδιαφέρει άμεσα και βέβαια γράφεις ανώνυμα (κανείς δεν μπορεί να βρει ποιος είσαι ή από ποιον υπολογιστή έγραψες το μήνυμά αυτό).

Αν μετά απ' όλα αυτά έχεις ακόμη αμφιβολίες, κάνε κλικ κάτω από το κάθε μας μήνυμα εκεί που λέει PM και στείλε μας ένα προσωπικό μήνυμα για να μας εξηγήσεις ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα το οποίο προέκυψε και σου είπαν από Ι2 να πας Ι5.
 

gv_liou

New member
μου εχει πεσει ο αιματοκριτης και δεν ανεβαινει με φαρμακευτικη αγωγη.μου ειπαν οτι πρεπει να κανει το κυκλο του πρωτα.
 
Top