• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

sofiapar

New member
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ!!!!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ????ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ή ΝΟΕΜΒΡΙΟ???
 

VismaTARA

New member
Η δικία μου σειρά του Μαΐου έπρεπε να είχε κόψει την αναβολή της έως και τα τέλη Ιανουαρίου αλλά υπήρχαν κάποια παιδία από την σειρά μου που έκοψαν την αναβολή τους Φεβρουάριο ή Μάρτιο και δήλωσαν παράλληλα ότι επιθυμούν να καταταγούν στην ΕΣΣΟ του Μάιου και τελικά τα κάλεσαν τότε. Όμως κανονικά εάν κόψεις την αναβολή σου μετά τον Ιανουάριο μπαίνεις τον Αύγουστο. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν κανονικά εάν κόψεις την αναβολή σου τέλη Ιουνίου τότε θα μπεις Νοέμβριο αλλά δεν χάνεις κάτι να γράψεις ότι επιθυμείς να καταταγείς τον Αύγουστο κατά 99% θα σε δεχτούν τότε. Για να μπει κάποιος κανονικά τον Αύγουστο εάν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να κόψει την αναβολή του έως τα τέλη του Απριλίου, με κάθε επιφύλαξη το λέω αυτό.
 

sofiapar

New member
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ?????
 

panos_tg

New member
Μισό να τα ξεχωρίσουμε...αφού σπουδάζεις στο εσωτερικό γιατί δεν πηγες να πάρεις αναβολή σπουδών κανονικα? Άλλο αναβολή και άλλο ανυποταξία.
 

sofiapar

New member
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΙΕΚ!!!!!ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ή ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!!!!
 

sofiapar

New member
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ Ή ΘΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ????
 

Psminitis

New member
Φίλε χωρίς αστεία πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους...Μόνο έτσι θα μάθεις πότε μπαίνεις μέσα. Παλιότερα τους ανυπότακτους τους βουτάγανε με τη μία μέσα τώρα επειδή έχει γίνει άρση του εμπολέμου με την Τουρκία η ανυποταξία νομίζω θεωρείται αστικό και όχι ποινικό αδίκημα ( δηλαδή κινδυνέυεις από κυρώσεις, δεν φυλακίζεσαι). Η ερώτηση σου είναι πολύ δύσκολη μόνο αξιωματικός της στρατολογίας μπορεί να σου απαντήσει όχι ο κάθε τυχαίος ΕΠΟΠ ή μονιμάς που θα σηκώσει το τηλέφωνο εκείνη την ώρα οπότε να επιμέινεις να μιλήσεις με αξιωματικό. Πάντως σε περίπτωση που μπεις το στρατοδικείο το χεις σίγουρο κατά τη διάρκεια της θητείας και δε νομίζω να είναι τόσο επιεικείς όσο με αυτούς του εξωτερικού (συνήθως εκεί παέι 6 μήνες εξαγορασιμους) οπότε βρές μια καλή δικαιολογία, τεκμηριωμένη εννοείται και ένα πάαααααρα πολύ καλό βύσμα. Το ζήτημα που πρέπει να σε απασχολεί δεν έιναι το πότε θα μπείς...αλλά το πότε θα βγεις !!!!
 
Top