• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Aνυποτακτος εξωτερικου λόγω δουλειάς

lalakis

New member
Καλησπερα παιδια,
Ειμαι 27 χρονων.Η αναβολη μου ληγει τον Δεκεμβριο που μας ερχεται και τον τελευταιο χρονο δουλευω στο εξωτερικο σε ενα ερευνητικο κεντρο.Θελω κι εγω να κατσω αλλο 1 χρονο για να δουλεψω , αλλα εντωμεταξυ θα εχει ληξει η αναβολη μου.Οταν παρουσιαστω και τους πω οτι ειμουνα στο εξωτερικο αλλα οχι λογω σπουδων αλλα λογω δουλειας θα αντιμετοπισω παραπανω κυρωσεις?Διαβασα ολα τα σχετικα θρεντσ και ειδα παιδια που ειναι ανυποτακτοι εξωτερικου λογω σπουδων.Για αυτο ρωταω.Επίσης το γεγονός για τους 6 εξαγοράσιμους μηνες με 1000ευρώ ο μήνας με αγχώνει αρκετά και το σκέφτομαι πολύ να γυρίσω.Υπάρχει πιθανότητα να μη μου επιβληθεί ποινή?
Ευχαριστω
 

lalakis

New member
Προκειται να κυρηχτω ανυοπτακτος καθως η αναβολη μου ληγει τον δεκεμβρη που μας ερχεται. Ειμαι στο εξωτερικο εδω και λιγο καιρο οπου και εργαζομαι. Ειναι καλυτερο να κοψω την αναβολη πριν το δεκεμβρη και να ζητησω κι αλλη αναβολη λόγω εργασίας στο εξωτερικο; Γινεται κατι τετοιο; Η να μη παρουσιαστω καθολου και οταν αποφασισω να παω πισω αν παω να τους δειξω τα χαρτια μου οτι εργαζομουνα εξω στο στρατοδικειο που θα περασω; Αθωονται περιπτωσεις σαν τις δικιες μου, ωστε να μη παρω παραπανω 6 μηνες; Γνωρίζει καποιος;
Οποιος γνωριζει ας απαντησει
 
Top