• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Από ΚΕΝ στην Άρτα μπορώ να παώ για ΔΕΑ?

stergios

New member
Γεια σας!!
Μολις μου ήρθε το χαρτί κατάταξης....και πηγαίνω ΚΕΜΧ(Ναύπλιο).
<!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> :evil
Γιατί ρε να πάω στο Μηχανικό? Αυτό είναι που ο στρατος σε βαζει ανάλογα με το πτυχίο που έχεις??? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΏ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ?? Ιδεα δεν έχω απο μηχανολογία, ουτε ηλεκτρολογία??
Πανε όλα? Θέλω να ρωτήσω τι ειδικότητα μπορουν να με δώσουν απο το μηχανικό??
Τα μορια που λεγαμε τα χανω οριστικα αν δεν μπω στο υγειονομικο??
Υπαρχει περιπτωση να με χωσουν στο υγειονομικο στην ειδικοτητα μου απο το μηχανικο(πρώτη μετάθεση)?

Και κάτι ακόμα...είχα ολη τη καλη διαθεση και ήμουν απο τους(λιγους) ανθρωπους που ειχα θετικη αποψη για το στρατο. Τωρα γιατι να συνεχίσω να την έχω??

Τσαμπα στρατο θα παω...αν παω τελικα στο Ναυπλιο.
Αφου λοιπον κυριοι...με θεωρειτε "αχρηστο"....θα φροντισω να μείνω στο στρατό 9 μήνες για να κάνω ότι πιο "αχρηστο" θεωρήσω.Εγω θα φροντισω να περασω καλα...για εσας όμως θα γίνω ο χειροτερος εφιαλτη σας!!
 

stergios

New member
Πτυχιουχος των τει θεσσαλονικης τμηματος ιατρικων εργαστηρίων με βαθμό 9,06(πριν ενα μηνα εγινε η ορκομοσία μας)Πρωτος από όλο το τμημα στη χρονια αυτη!!

Δεν ξερω φιλε απογοητευτηκα. Νιωθω σαν να με εχουν πεταξει σε καμια γωνια και να με θεωρουν τελειως "αχρηστο".
Ας είναι καλα ο Βυσματιας που με πηρε τη θεση...του ευχομαι να περασει καλα εκει στην Αρτα.Εγω βλεπεις πρεπει να παρακαλεσω καποιον....για να μπω στην ειδικοτητα μου(βοηθος μικροβιολογου). Φαινεται οτι για το στρατο τους ειμαι αδιαφορος.

Δεν εχω να πω τιποτα άλλο....ΚΕΜΧ(Ναυπλιο) και ακομη καλυτερα....βοηθος σκαπανεα!!
Και ο Θεος ας με φωτησει....για να τελειωσω οσο γινεται πιο ομαλα το στρατο.
 

ygeionomikarios

New member
Dystyxws den yparxei logikh sto strato. Profanws 8a mpoun polla vysmata to Flevarh sthn Arta ki etsi esy kai merikoi alloi pou eprepe logw ptyxiou na parousiasteite ekei phrate ton poulo. 8ymamai otan parousiasthka egw Arta prin 1 xrono peripou (302 lele) eixame ena swro asxetous, ydravlikous, hlektrologous, akoma kai dikhgorous kai oikonomologous eixame! Mh se pairnei toso apo katw, den eisai oute o prwtos oute o teleytaios pou adikh8hke sto strato.
 

stergios

New member
Φιλε δε με έχει παρει απο κάτω...
Απλά τονιζω μια μεγαλη αδικια.
Νευριασμένος στο φουλ ειμαι....και δε μπορώ να καταλάβω τη λογικη του στρατου!!

Οτι ειναι να γινει απο εδω και περα....τουλαχιστον θα το αντιμετωπίσω με αισιοδοξία.
Αλλωστε δεν φταινε τα άλλα παιδια που θα ειναι στο κεντρο...
Εγω μια φορα θα προσπαθησω να το παρω χαλαρα και θα περασουμε ομορφα!!

Ελπιζω να έχετε διαφορετική τύχη(βύσμα δηλαδη) για να μην παρετε το πουλο οπως εγω!!
Περιμένω και άλλα παιδια για το Ναυπλιο λοιπον. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

George84

New member
[quote author="stergios"]
Αφου λοιπον κυριοι...με θεωρειτε "αχρηστο"....θα φροντισω να μείνω στο στρατό 9 μήνες για να κάνω ότι πιο "αχρηστο" θεωρήσω.Εγω θα φροντισω να περασω καλα...για εσας όμως θα γίνω ο χειροτερος εφιαλτη σας!![/quote]
Αυτή τη λογική πρέπει να έχεις στο στρατό. Και αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχες ακόμα κι αν ήσουν στο υγειονομικό. Μια χαρά θα περάσεις και στο Μηχανικό.

[quote author="stergios"]
Εγω βλεπεις πρεπει να παρακαλεσω καποιον....για να μπω στην ειδικοτητα μου(βοηθος μικροβιολογου).
[/quote]
Και υγειονομικό να πήγαινες, το πιο πιθανό ήταν να σε κάνουνε Νοσοκόμο-Τραυματιοφορές. Εγώ είμαι Βιοχημικός και την ειδικότητα "Βοηθός Μικροβιολόγου-Βιοχημικού" δεν μου τη δώσανε.

Ωστόσο, κάνε μια προσπάθεια να ζητήσεις αλλαγή ειδικότητας 2-3 φορές, μια στο κέντρο να δώσεις τα χαρτιά σου στη στρατολογία, μια στην πρώτη μετάθεση, και μια όταν απολυθείς. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Ακόμα και αφού απολυθείς αν γίνει αλλαγή ειδικότητας, μπορεί να ισχυει η προυπηρεσία. Άλλωστε ακόμα και Βοηθός Μικροβιολόγου να ήσουνα, πάλι σκοπιές και αγγαρείες θα έκανες.
 

kostas pharm

New member
[quote author="George84"]Δεν υπάρχει δόκιμος Υγειονομικού. Αν στο ΚΕΝ στην Άρτα δηλώσεις ότι επιθυμείς να γίνεις δόκιμος, παίρνεις μετάταξη και φεύγεις απ' το υγειονομικό. Δεν βλέπω το λόγο να το κάνεις αυτό, εφόσον στο υγειονομικό μπορείς να πάρεις ειδικότητα που θα μετρήσει σαν προυπηρεσία στο δημόσιο + ότι δεν υπηρετείς παραπάνω.[/quote]

ρωτισα στο στρατολογικο ηρακλειου και μου ειπαν οτι προβλεπεται υ.ε.α υγιειονομικου και συγκεκριμενα με ειδικοτητα φαρμακοποιου που ενδιαφερομαι εγω. πρεπει ομως απαραιτητα να εχεις παρουσιαστει αρτα αλλιως ΔΕΝ... <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

dimitris_gti

New member
σε ποια περιοχή της Κρήτης είναι η σχολή-στρατόπεδο ΥΕΑ-ΔΕΑ;
Υπάρχουν και αλλού κέντρα εκπαιδεύσεως για ΥΕΑ;
Εγώ που έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο Νοσηλευτική (παρουσιάζομαι στην Άρτα στις 9/11), άμα πάω και αφότου τελειώσω ΥΕΑ-ΔΕΑ, μπορώ να μείνω μόνιμος σαν στρατιωτικός νοσηλευτής σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο;

(Υ.Γ. : Η ΣΑΝ έρχεται και κάνει μάθημα μαζί με εμάς στο πανεπιστήμιο, άρα έχουμε το ίδιο πτυχίο, απλά αυτοί παίρνουν και πτυχίο και από το στρατό.)

Αυτό το λέω με την λογική ότι,
1) οτι από την σχολή της ΣΑΝ βγαίνεις ανθυπολοχαγός, που είναι ίδιος βαθμός με αυτούς που τελειώνουν ΔΕΑ,αν δεν κάνω λάθος.
2) ένας γνωστός μου ήταν αεροπορία και γνώριζε υπολογιστές και όταν τελείωνε την θητεία του είπαν αν ήθελε να κάτσει μόνιμος.
 

George84

New member
[quote author="dimitris_gti"]σε ποια περιοχή της Κρήτης είναι η σχολή-στρατόπεδο ΥΕΑ-ΔΕΑ;
Υπάρχουν και αλλού κέντρα εκπαιδεύσεως για ΥΕΑ;
Εγώ που έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο Νοσηλευτική (παρουσιάζομαι στην Άρτα στις 9/11), άμα πάω και αφότου τελειώσω ΥΕΑ-ΔΕΑ, μπορώ να μείνω μόνιμος σαν στρατιωτικός νοσηλευτής σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο;

(Υ.Γ. : Η ΣΑΝ έρχεται και κάνει μάθημα μαζί με εμάς στο πανεπιστήμιο, άρα έχουμε το ίδιο πτυχίο, απλά αυτοί παίρνουν και πτυχίο και από το στρατό.)

Αυτό το λέω με την λογική ότι,
1) οτι από την σχολή της ΣΑΝ βγαίνεις ανθυπολοχαγός, που είναι ίδιος βαθμός με αυτούς που τελειώνουν ΔΕΑ,αν δεν κάνω λάθος.
2) ένας γνωστός μου ήταν αεροπορία και γνώριζε υπολογιστές και όταν τελείωνε την θητεία του είπαν αν ήθελε να κάτσει μόνιμος.[/quote]
Οι σχολές δοκίμων ονομάζονται ΣΕΑΠ. Η ΣΕΑΠ της Κρήτης βρίσκεται στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως παίρνουν πλέον δόκιμους υγειονομικού. Απ' ότι έχω ακούσει παίρνανε παλιά, νομίζω όμως πως τώρα όσοι υγειονομικάριοι δηλώνουν επιθυμία να γίνουν ΔΕΑ παίρνουν μετάταξη σε άλλο σώμα και εκπαιδεύονται στην αντίστοιχη ΣΕΑΠ. Υπάρχουν αρκετές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Ηράκλειο για πεζικό, Αυλώνα για τεθωρακισμένα κλπ.)

Αυτό που ρωτάς για δυνατότητα μονιμοποίησης μετά τη θητεία ως δόκιμος δεν γίνεται. Ανεξάρτητα αν έχεις το ίδιο πτυχίο με αυτούς που βγαίνουν από ΣΑΝ. Το ίδιο γίνεται και με τους γιατρούς. Στα ίδια πανεπιστήμια σπουδάζουν στρατιωτικοί και πολιτικοί γιατροί, οι πολιτικοί όμως δεν μπορούν να μείνουν μόνιμοι στο στρατό αν πάνε δόκιμοι. Και είναι λογικό, γιατί δεν μπορεί να εξισωθεί η 15μηνη θητεία ενός ΔΕΑ με 4-6 χρόνια σε στρατιωτική σχολή ενός ανθυπολοχαγού (από Ιατρικό/Οδοντιατρικό/Φαρμακευτικό ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, Οικονομικό ΣΣΑΣ κλπ), ανεξάρτητα αν βγαίνεις με τον ίδιο βαθμό ως δόκιμος. Γενικότερα, ο βαθμός έφεδρου ανθυπολοχαγού είναι λίγο φούσκα, και υπάρχει για να καλύπτει κάποιες ανάγκες. Με βάση τον στρατιωτικό κανονισμό είναι κατώτερος από το βαθμό των μόνιμων ανθυπολοχαγών, και πρακτικά δεν θα μπορείς να "διατάζεις" μόνιμους επιλοχίες/αρχιλοχίες/ανθυπασπιστές αν και θα θεωρείσαι ανώτερος. Αν λοιπόν επιλέξεις να γίνεις δόκιμος μην το δεις ο "γαμάω και δέρνω" γιατί θα έχεις προβλήματα, καταρχήν με τους υπαξιωματικούς, και κατά δεύτερον με τους στρατιώτες της σειράς σου. Δες το σαν εναλλακτική θητεία, και φρόντισε να κάνεις καλές παρέες με τους φαντάρους, και να μην προκαλείς τους μόνιμους (από τον κατώτερο ΕΠΟΠ μέχρι και τους Ανθυπολοχαγούς).

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λές για τον γνωστό σου, αν θα μπορούσε να μείνει μόνιμος. Πολύ αμφιβάλλω.

Αν σε ενδιαφέρει πάντως να γίνεις μόνιμος στο στρατό καταρχήν δεν μπορείς να μπεις πλέον σε στρατιωτική σχολή γιατί έχεις περάσει προφανώς το όριο ηλικίας. Έχεις όμως τις εξής επιλογές:
1. Να συμμετέχεις σε διαγωνισμό για προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. Σε τέτοια περίπτωση, ακόμα κι αν έχεις απολυθεί με βαθμό έφεδρου ανθυπολοχαγού ξεκινάς με το βαθμό του δεκανέα. Μην το αποκλείσεις σαν επιλογή. Είναι πολύ πιο εύκολο να διοριστείς ως ΕΠ.ΟΠ. Υγειονομικού παρά να διοριστείς στο δημόσιο. Βέβαια ως ΕΠ.ΟΠ. υπάρχει ο κίνδυνος να μην σε πάρουν στο υγειονομικό, ή ακόμα κι αν σε πάρουν, να σε έχουν για κάποια χρόνια σε μονάδες που δεν θα μπορείς να εξασκήσεις το επάγγελμά σου ή σε πόστα άσχετα με τις σπουδές σου.
2. Να συμμετέχεις σε προκυρήξεις πολιτικού προσωπικού στο στρατό. Πολύ καλή περίπτωση, αφού συνήθως αυτές οι προκυρήξεις αφορούν νοσοκομεία, όπου θα μπαίνεις και θα εργάζεσαι κανονικά με πολιτικά, πάνω σ' αυτό που σπούδασες, χωρίς να έχεις κάποιο βαθμό, χωρίς ποινές κλπ και το σημαντικότερο χωρίς μεταθέσεις.
 

ygeionomikarios

New member
Σωστά τα λες στρατηγέ george84. Του έγραψα κι εγώ παρόμοια πράγματα σε άλλο topic όπου είχε κάνει την ίδια ερώτηση.
Μια διευκρίνηση μόνο σχετικά με το πολιτικό προσωπικό που δουλεύει σε στρατιωτικές μονάδες και στρατιωτικά νοσοκομεία. Αφορά συγκεκριμένες ειδικότητες στις οποίες ο στρατός έχει έλλειψη. Το παιδί είναι νοσηλευτής και για την ειδικότητά του υπάρχουν τόσο οι μονιμάδες αξιωματικοί (ΣΣΑΝ) όσο και οι ΕΠΟΠ υπαξιωματικοί νοσηλευτές. Άρα χλωμό το βλέπω.
 

George84

New member
[quote author="dewdrop7"]να ρωτησω κατι: τώρα για αυτους που μπαινουν φανταροι και κανουν 9μηνη θητεια, μειώνεται και η αντίστοιχη θητεια των ΔΕΑ η παραμένει ιδια στους 17 μηνες? Γιατι 17 μηνο VS 9μηνο μαλλον δεν αξιζει...[/quote]
Οι ΔΕΑ με τη μείωση της θητείας νομίζω κάνουν πλέον 14 μήνες και όχι 17. Απ' όσο ξέρω επίσης δεν έχουν δικαίωμα μειωμένης θητείας.
 

George84

New member
Παραθέτω λίγο μια συζήτηση, έτσι για να βγάλουμε λίγο άκρη. Δεν έχω πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς, οπότε admin αν ακούς μην το διαγράφεις, θα το συνεχίσουμε πολιτισμένα, απλά κατάλαβα ότι το μήνυμα του chemitsas ήταν δημόσιο και διαγράφηκε. Αν υπάρχει όμως κάτι που έγραψα και είναι ανακριβές, θέλω να συζητηθεί δημόσια, κατά προτίμηση και με τη συμμετοχή άλλων, οπότε τα βάζω όλα εδώ κι όποιος θέλει απαντάει. Sorry για το spamming.
[quote author="dimitris_gti"]σε ποια περιοχή της Κρήτης είναι η σχολή-στρατόπεδο ΥΕΑ-ΔΕΑ;
Υπάρχουν και αλλού κέντρα εκπαιδεύσεως για ΥΕΑ;
Εγώ που έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο Νοσηλευτική (παρουσιάζομαι στην Άρτα στις 9/11), άμα πάω και αφότου τελειώσω ΥΕΑ-ΔΕΑ, μπορώ να μείνω μόνιμος σαν στρατιωτικός νοσηλευτής σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο;

(Υ.Γ. : Η ΣΑΝ έρχεται και κάνει μάθημα μαζί με εμάς στο πανεπιστήμιο, άρα έχουμε το ίδιο πτυχίο, απλά αυτοί παίρνουν και πτυχίο και από το στρατό.)

Αυτό το λέω με την λογική ότι,
1) οτι από την σχολή της ΣΑΝ βγαίνεις ανθυπολοχαγός, που είναι ίδιος βαθμός με αυτούς που τελειώνουν ΔΕΑ,αν δεν κάνω λάθος.
2) ένας γνωστός μου ήταν αεροπορία και γνώριζε υπολογιστές και όταν τελείωνε την θητεία του είπαν αν ήθελε να κάτσει μόνιμος.[/quote]

[quote author="George84"]
Οι σχολές δοκίμων ονομάζονται ΣΕΑΠ. Η ΣΕΑΠ της Κρήτης βρίσκεται στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως παίρνουν πλέον δόκιμους υγειονομικού. Απ' ότι έχω ακούσει παίρνανε παλιά, νομίζω όμως πως τώρα όσοι υγειονομικάριοι δηλώνουν επιθυμία να γίνουν ΔΕΑ παίρνουν μετάταξη σε άλλο σώμα και εκπαιδεύονται στην αντίστοιχη ΣΕΑΠ. Υπάρχουν αρκετές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Ηράκλειο για πεζικό, Αυλώνα για τεθωρακισμένα κλπ.)

Αυτό που ρωτάς για δυνατότητα μονιμοποίησης μετά τη θητεία ως δόκιμος δεν γίνεται. Ανεξάρτητα αν έχεις το ίδιο πτυχίο με αυτούς που βγαίνουν από ΣΑΝ. Το ίδιο γίνεται και με τους γιατρούς. Στα ίδια πανεπιστήμια σπουδάζουν στρατιωτικοί και πολιτικοί γιατροί, οι πολιτικοί όμως δεν μπορούν να μείνουν μόνιμοι στο στρατό αν πάνε δόκιμοι. Και είναι λογικό, γιατί δεν μπορεί να εξισωθεί η 15μηνη θητεία ενός ΔΕΑ με 4-6 χρόνια σε στρατιωτική σχολή ενός ανθυπολοχαγού (από Ιατρικό/Οδοντιατρικό/Φαρμακευτικό ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, Οικονομικό ΣΣΑΣ κλπ), ανεξάρτητα αν βγαίνεις με τον ίδιο βαθμό ως δόκιμος. Γενικότερα, ο βαθμός έφεδρου ανθυπολοχαγού είναι λίγο φούσκα, και υπάρχει για να καλύπτει κάποιες ανάγκες. Με βάση τον στρατιωτικό κανονισμό είναι κατώτερος από το βαθμό των μόνιμων ανθυπολοχαγών, και πρακτικά δεν θα μπορείς να "διατάζεις" μόνιμους επιλοχίες/αρχιλοχίες/ανθυπασπιστές αν και θα θεωρείσαι ανώτερος. Αν λοιπόν επιλέξεις να γίνεις δόκιμος μην το δεις ο "γαμάω και δέρνω" γιατί θα έχεις προβλήματα, καταρχήν με τους υπαξιωματικούς, και κατά δεύτερον με τους στρατιώτες της σειράς σου. Δες το σαν εναλλακτική θητεία, και φρόντισε να κάνεις καλές παρέες με τους φαντάρους, και να μην προκαλείς τους μόνιμους (από τον κατώτερο ΕΠΟΠ μέχρι και τους Ανθυπολοχαγούς).

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λές για τον γνωστό σου, αν θα μπορούσε να μείνει μόνιμος. Πολύ αμφιβάλλω.

Αν σε ενδιαφέρει πάντως να γίνεις μόνιμος στο στρατό καταρχήν δεν μπορείς να μπεις πλέον σε στρατιωτική σχολή γιατί έχεις περάσει προφανώς το όριο ηλικίας. Έχεις όμως τις εξής επιλογές:
1. Να συμμετέχεις σε διαγωνισμό για προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. Σε τέτοια περίπτωση, ακόμα κι αν έχεις απολυθεί με βαθμό έφεδρου ανθυπολοχαγού ξεκινάς με το βαθμό του δεκανέα. Μην το αποκλείσεις σαν επιλογή. Είναι πολύ πιο εύκολο να διοριστείς ως ΕΠ.ΟΠ. Υγειονομικού παρά να διοριστείς στο δημόσιο. Βέβαια ως ΕΠ.ΟΠ. υπάρχει ο κίνδυνος να μην σε πάρουν στο υγειονομικό, ή ακόμα κι αν σε πάρουν, να σε έχουν για κάποια χρόνια σε μονάδες που δεν θα μπορείς να εξασκήσεις το επάγγελμά σου ή σε πόστα άσχετα με τις σπουδές σου.
2. Να συμμετέχεις σε προκυρήξεις πολιτικού προσωπικού στο στρατό. Πολύ καλή περίπτωση, αφού συνήθως αυτές οι προκυρήξεις αφορούν νοσοκομεία, όπου θα μπαίνεις και θα εργάζεσαι κανονικά με πολιτικά, πάνω σ' αυτό που σπούδασες, χωρίς να έχεις κάποιο βαθμό, χωρίς ποινές κλπ και το σημαντικότερο χωρίς μεταθέσεις.[/quote]


[quote author="chemitsas"]
Πραγματικά, είσαι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός ξοφλημένου πια λεχρίτη, που εδώ και πολλά χρόνια ζει σ'ένα δικό του κόσμο!! <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: -->

Απ'ολα όσα έχεις πει φαίνεται ότι είσαι απλώς ένα αντιδραστικό και τιποτένιο ανθρωπάκι που προσπάθει να περάσει τις μαλακίες του με όποιο μέσο χρειαστεί!! <!-- s:| -->:|<!-- s:| -->

Δε λες πάντα αλήθειες παρά μόνο βγάζεις απωθημένα και κόμπλεξ μόνο και μόνο για να ξεδώσεις!!! <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->

Πράγματι, το θέμα ορισμένων υποκειμένων για τους ρόλους ΔΕΑ-ΕΠΟΠ μας έχει πρήξει τα αποτέτοια!

Τόσο μεγάλο τσούξιμο απο τα ΕΠΟπάκια δεν έχω ξαναδεί!

Μαζί με μερικούς αξιωματικούς, αποτελούν την κοινωνική ομάδα(!!) των κομπλεξικών "γαλαζοαίματων"!! <!-- s:oops: -->:oops:<!-- s:oops: -->

Ευτυχώς, ειναι η μειοψηφια που εχει δωσει κακο ονομα στο σωμα των Αξιωματικων.
Νομιζουν οτι ειναι πριγκιπες, και απο την ημερα της εισαγωγης τους στη σχολη ονειρευονται αστερια και μεγαλεια. <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Ασχημοι και γενικα αδιαφοροι στην συμπεριφορα απεναντι στους υφισταμενους, δουλικοι απεναντι στους προισταμενους, συχνα κατηγορουν τους παντες ως αχρηστους ακομα και τους ανωτερους τους (στα κρυφα), φωναζουν, ειρωνευονται πιο συχνα, απαιτουν απο τους κατωτερους να τους φερνουν π.χ. τσιγαρα ακομα και αν αυτοι κωλοβαρανε, αναπωλουν τις εποχες που οι αξιωματικοι ειχαν ορτιναντσες! <!-- sPDT_Armataz_01_04 -->PDT_Armataz_01_04<!-- sPDT_Armataz_01_04 -->

Δεν δεχονται επ'ουδενι λογω να αναλαβουν οπλισμο ακομα και αν ειναι 22χρονοι πιτσιρικαδες ανθυπολοχαγοι, αλλα απαιτουν απο ολους τους "απο κατω" τους. <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: -->

Εκνευριζονται οταν βλεπουν ΔΕΑ(δεν τους αξιζει το αστερι, εγω εκανα 4 χρονια να το παρω κτλ..), και αξιωματικους εξ'υπαξιωματικων(επρεπε να μενουν υπξκοι). <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->

Καμαρωνουν με τις φωτογραφιες απο την "σχολη" κορνιζαρουν το ξιφος τους, αλλα οσον αφορα πολλα θεματα ειναι ασχετοι και πανω απο ολα ευθυνοφοβοι. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->

Το μονο που τους σωζει ειναι το αγερωχο υφος, το παραστημα, η αψογη εμφανιση. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->

Παντα ερχονται μυριζωντας αρωματα και after-shave απο το χιλιομετρο. Για αυτους ο στρατος ειναι μοστρα. <!-- s:oops: -->:oops:<!-- s:oops: --> <!-- s:oops: -->:oops:<!-- s:oops: -->

Μιλανε ασχημα σε υφισταμενους τους που μπορει να τους περνανε και 10 χρονια στην ηλικια για να επιβεβαιωσουν την ανωτεροτητα τους.

Εννοειται φυσικα πως οι μον. υπαξκοι, ΕΠΥ, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ και οι ΔΕΑ ειναι αχρηστοι και οι κληρωτοι κωλοφανταρα. <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

(Μερικοι δεν εχουν καταλαβει ακομα πως η ηλικια δεν παιζει κανεναν ρόλο. Μπορεί ένας να 'ναι 40 χρονων και να κρύβεται πίσω από αυτή για να αποτινάξει τη χαμηλη νοημοσυνη του!)

Όταν βλέπουν ότι κάτι τους τσούζει, είναι ικανοί σαν το να μας πουν 15.000 μαλακίες για να πείσουν!!! Καλή ώρα σαν το παραπάνω ρεμάλι που έκανε το πόστ!!!

Ζουν στο συννεφάκι τους τα βλαμμένα μου!!
Κλασική γυναικουλίστικη ανοησία! Μπαμ κάνει! <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->

Δειτε οριμένοι από 'σας τι κανουν οι ΔΕΑ, για να το ξύνει ο καθε ξετσιπωτος ή για να βάφεται η καθε καρακαξα! <!-- sPDT_Armataz_01_02 -->PDT_Armataz_01_02<!-- sPDT_Armataz_01_02 -->

Δεν μπορεί κάποιοι στενόμυαλοι, φαντασμένοι και, μερικές φορές, χαμηλού ΙQ τύποι, να λένε οποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουνε... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Θα μου πείτε τώρα, ένα προβληματικό τομάρι, σαν τον Τζωρτζάκη μας, έτσι κι αλλιώς, πάλι την ίδια γνώμη θα έχει... <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->

Εγω προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απο δαυτους! Εκανα αυτο το ποστ για να μην επηρεαζονται καποιοι ΔΕΑ απο τις ανυποστατες και υπουλες παπαριες του καθε κομπλεξικου κακομοιρη! <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: -->

Μη δίνετε λογαριασμό σε κανέναν και σε καμία από αυτά τα υποκείμενα...

Είναι μίζεροι και φθονεροί... Φάσκουν και αντιφάσκουν για να σας μπερδέψουν...

Άλλωστε, φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα από τις ανοησίες που πετάνε συνεχώς...

Ακόμα και 1 στο εκατομμυριο να ισχυαν οι μαλακιες sου!

Τι να κανουμε;

Οι ΔΕΑ γεννηθηκαν πιο εντιμοι ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ για να τα παιρνουν απο τα κορόιδα!! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Υ.Γ. Μερικά τσογλανιάκια από 'σας θα έπρεπε να έχετε λίγο περισσότερη τσίπα... Είτε είστε ΕΠΟΠ, είτε είστε ΔΕΑ, είτε οτιδήποτε άλλο!!
Να χέσετε τις μαλακίες αλλά και το υποτιθέμενο συναίσθημα και κοιτάξτε να φτιάξετε το μπορντέλο "Ελλάδα" που πάει απ' το κακό στο χειρότερο!!!

Και να αφήσετε όλους τους άλλους να ζησουν την υπολοιπη ζωη τους οπως τους αξιζει και μακρυα απο ολους εσας τους προβληματικούς Ελληναραδες.

Υ.Γ.2 George84, έχεις πάντως ένα γυναικείο ταλεντο να λες και να γράφεις τις βλακείες σου έτσι ώστε να γίνοται πιστευτές!

Ακούς και αφομοιώνεις μηχανικά διάφορες εκφράσεις και μετά τις πετάς τεχνητά για να νομίζεις πως είπες κάτι!!

Γεννήθηκες και θα πεθάνεις ένα αντιδραστικό και ανίδεο βρωμοτόμαρο, Γιωργάκη ΜΟΥ. <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: -->

Θα 'ταν καλύτερα, για το καλό σου, να πας σε κανένα ίδρυμα απεξάρτησης για αποτοξίνωση!! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Νομίζω ότι σου είναι απαραίτητο και πάνω απ'όλα, ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!

Δε θέλω να μου φοβηθείς όμως!! Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι, με εξαιρετικές και χρήσιμες γνώσεις, να σε βοηθήσουν!! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->


Γιατί μόνο από τα λεγόμενά στα post σου, φαίνεται ότι ή είσαι για τα σίδερα ή κρυφοβαράς ενέσεις... <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->[/quote]
 

George84

New member
Ειλικρινά έχω μείνει λίγο άναυδος με όλα αυτά που γράφεις και δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω. Είσαι εντελώς εκτός στα συμπεράσματα που βγάζεις για μένα.

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαι ούτε ΕΠΟΠ, ούτε αξιωματικός, ούτε ήμουν ΔΕΑ. Βιοχημικός έχω τελειώσει, έκανα 12 μήνες θητεία στο υγειονομικό και έχω απολυθεί εδώ και 3 χρόνια.

Δεύτερον, όλα αυτά που γράφεις μου φαίνονται λίγο εκτός τόπου και χρόνου και δεν βλέπω καμία σύνδεση με αυτά που έχω γράψει εγώ στο παλικάρι που ρώτησε κάποια πράγματα. Αν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη δημοσίευση που έχω κάνει κάνε μια παράθεση για να ξέρω κι εγώ για τι πράγμα μιλάμε.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σ' αυτά που γράφω για ΕΠΟΠ και ΔΕΑ. Ο λόγος που γράφω ότι γράφω είναι για να του ξεκαθαρίσω πως έχει η κατάσταση με τους ΕΠΟΠ και ΔΕΑ, γιατί σε άλλες συζητήσεις που έχω κάνει με άτομα που δεν έχουν υπηρετήσει νομίζουν ΕΠΟΠ και ΔΕΑ ίσον εξουσία. Και ήθελα να του επισημάνω ακριβώς αυτό, ότι οι ΔΕΑ είναι φούσκα, έχουν έναν τυπικό βαθμό που στην ουσία δεν μετράει πουθενά, και δεν του το γράφω από κόμπλεξ, του το γράφω για να μην πάει ΔΕΑ νομίζοντας ότι θα μπορεί να το παίζει ανώτερος στους άλλους. Αυτό του γράφω και του λέω μάλιστα αν πάει ΔΕΑ "να μην τη δει ο γαμάω και δέρνω" γιατί δεν θα περάσει καλά στη θητεία του. Για ΕΠΟΠ το μόνο που του έγραψα ήταν ότι αν μπει ΕΠΟΠ δεν θα μπορεί να έχει προυπηρεσία ως νοσηλευτής (γιατί πολλοί νομίζουν ότι μπορούν να μπούνε ΕΠΟΠ νοσηλευτές και να τη βγάζουν στα νοσοκομεία).

Να απαντήσω και σ' αυτά που γράφεις κομμάτι κομμάτι μπας και βγάλουμε καμιά άκρη:

[quote author="chemistas"]Πραγματικά, είσαι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός ξοφλημένου πια λεχρίτη, που εδώ και πολλά χρόνια ζει σ'ένα δικό του κόσμο!!

Απ'ολα όσα έχεις πει φαίνεται ότι είσαι απλώς ένα αντιδραστικό και τιποτένιο ανθρωπάκι που προσπάθει να περάσει τις μαλακίες του με όποιο μέσο χρειαστεί!!

Δε λες πάντα αλήθειες παρά μόνο βγάζεις απωθημένα και κόμπλεξ μόνο και μόνο για να ξεδώσεις!!!

Πράγματι, το θέμα ορισμένων υποκειμένων για τους ρόλους ΔΕΑ-ΕΠΟΠ μας έχει πρήξει τα αποτέτοια!

Τόσο μεγάλο τσούξιμο απο τα ΕΠΟπάκια δεν έχω ξαναδεί! [/quote]
Ξοφλημένος λεχρίτης που ζω σε δικό μου κόσμο! Αντιδραστικό και τιποτένιο ανθρωπάκι! Μάλιστα. Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? και σε τι αναφέρεται, γιατί δεν με ξέρεις προσωπικά και δεν βλέπω καμιά σύνδεση μ' αυτά που γράφω. Χωρίς χαρακτηρισμούς όμως. Δεν έχω να αντιδράσω σε κάτι, όσον αφορά το στρατό τουλάχιστον. Όπως προείπα έχω απολυθεί εδώ και 3 χρόνια. Έχω δει τη σαπίλα του στρατού όσο υπηρετούσα, έχω δει συμπεριφορές ΔΕΑ/ΕΠΟΠ/(ΥΠ)Αξιωματικών/Στρατονόμων και δεν μου άρεσαν. Δεν έχω παράπονο όμως ούτε απωθημένα από τη θητεία μου, αφού υπηρέτησα υγειονομικό και οι όποιες άσχημες συμπεριφορές απέναντί μου ήταν ελάχιστες. Ήμουν και 5 μήνες όμως σε "μαύρη" μονάδα κοντά στο Διδυμότειχο, οπότε ξέρω τι παίζει με τους δήθεν "ανώτερους". Και ξαναλέω αυτό που του γράφω για τους ΔΕΑ δεν είναι η άποψή μου για το πως πρέπει να είναι η ΔΕΑ, του λέω απλά ότι έχουν έναν ΤΥΠΙΚΟ βαθμό που στην ουσία δεν μετρά πουθενά (και κατά τη γνώμη μου κακώς υπάρχει τέτοιος βαθμός σε έφεδρους στρατιώτες, και καλώς δεν μετράει πουθενά). Διαφωνείς σε κάτι απ' αυτά?

[quote author="chemistas"]
Μαζί με μερικούς αξιωματικούς, αποτελούν την κοινωνική ομάδα(!!) των κομπλεξικών "γαλαζοαίματων"!!

Ευτυχώς, ειναι η μειοψηφια που εχει δωσει κακο ονομα στο σωμα των Αξιωματικων.
Νομιζουν οτι ειναι πριγκιπες, και απο την ημερα της εισαγωγης τους στη σχολη ονειρευονται αστερια και μεγαλεια.

Ασχημοι και γενικα αδιαφοροι στην συμπεριφορα απεναντι στους υφισταμενους, δουλικοι απεναντι στους προισταμενους, συχνα κατηγορουν τους παντες ως αχρηστους ακομα και τους ανωτερους τους (στα κρυφα), φωναζουν, ειρωνευονται πιο συχνα, απαιτουν απο τους κατωτερους να τους φερνουν π.χ. τσιγαρα ακομα και αν αυτοι κωλοβαρανε, αναπωλουν τις εποχες που οι αξιωματικοι ειχαν ορτιναντσες!

Δεν δεχονται επ'ουδενι λογω να αναλαβουν οπλισμο ακομα και αν ειναι 22χρονοι πιτσιρικαδες ανθυπολοχαγοι, αλλα απαιτουν απο ολους τους "απο κατω" τους.

Εκνευριζονται οταν βλεπουν ΔΕΑ(δεν τους αξιζει το αστερι, εγω εκανα 4 χρονια να το παρω κτλ..), και αξιωματικους εξ'υπαξιωματικων(επρεπε να μενουν υπξκοι).

Καμαρωνουν με τις φωτογραφιες απο την "σχολη" κορνιζαρουν το ξιφος τους, αλλα οσον αφορα πολλα θεματα ειναι ασχετοι και πανω απο ολα ευθυνοφοβοι.

Το μονο που τους σωζει ειναι το αγερωχο υφος, το παραστημα, η αψογη εμφανιση.

Παντα ερχονται μυριζωντας αρωματα και after-shave απο το χιλιομετρο. Για αυτους ο στρατος ειναι μοστρα.

Μιλανε ασχημα σε υφισταμενους τους που μπορει να τους περνανε και 10 χρονια στην ηλικια για να επιβεβαιωσουν την ανωτεροτητα τους.

Εννοειται φυσικα πως οι μον. υπαξκοι, ΕΠΥ, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ και οι ΔΕΑ ειναι αχρηστοι και οι κληρωτοι κωλοφανταρα.

(Μερικοι δεν εχουν καταλαβει ακομα πως η ηλικια δεν παιζει κανεναν ρόλο. Μπορεί ένας να 'ναι 40 χρονων και να κρύβεται πίσω από αυτή για να αποτινάξει τη χαμηλη νοημοσυνη του!)

Όταν βλέπουν ότι κάτι τους τσούζει, είναι ικανοί σαν το να μας πουν 15.000 μαλακίες για να πείσουν!!!Καλή ώρα σαν το παραπάνω ρεμάλι που έκανε το πόστ!!!

Ζουν στο συννεφάκι τους τα βλαμμένα μου!!
Κλασική γυναικουλίστικη ανοησία! Μπαμ κάνει![/quote]
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις εδώ. Στο μόνο που διαφωνώ είναι για τους αξιωματικούς που εκνευρίζονται όταν βλέπουν ΔΕΑ. Καλώς εκνευρίζονται, με τη λογική ότι ένας ΔΕΑ που μόλις μπήκε στο στρατό για να κάνει τη θητεία του, και δεν ξέρει την τύφλα του, δεν θα 'πρεπε να έχει καμία εξουσία (τυπική ή ουσιαστική). Κατά τ' άλλα συμφωνούμε κι εδώ ότι οι περισσότεροι αξιωματικοί είναι για τον πούτσο που νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα αστέρι έχουν εξουσία, όσο άχρηστοι ή στόκοι κι αν είναι. Το έχω πει πολλές φορές μάλιστα ότι οι περισσότεροι μόνιμοι στο στρατό είναι στρατόκαυλοι, ευθυνόφοβοι, άχρηστοι, τεμπέληδες κλπ. Στην ουσία δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι εδώ. Και ρεμάλι βλέπω, μια χαρά. Δεν έχω να πείσω κανέναν για τίποτα, το μόνο που γράφω στο παιδί είναι το πως έχω δει κάποια πράγματα στη θητεία μου για τους ΔΕΑ ώστε να μην μπει με τη λογική ότι θα 'χει εξουσία γιατί θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

[quote author="chemistas"]Δειτε οριμένοι από 'σας τι κανουν οι ΔΕΑ, για να το ξύνει ο καθε ξετσιπωτος ή για να βάφεται η καθε καρακαξα!

Δεν μπορεί κάποιοι στενόμυαλοι, φαντασμένοι και, μερικές φορές, χαμηλού ΙQ τύποι, να λένε οποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουνε...

Θα μου πείτε τώρα, ένα προβληματικό τομάρι, σαν τον Τζωρτζάκη μας, έτσι κι αλλιώς, πάλι την ίδια γνώμη θα έχει...

Εγω προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απο δαυτους! Εκανα αυτο το ποστ για να μην επηρεαζονται καποιοι ΔΕΑ απο τις ανυποστατες και υπουλες παπαριες του καθε κομπλεξικου κακομοιρη!

Μη δίνετε λογαριασμό σε κανέναν και σε καμία από αυτά τα υποκείμενα...

Είναι μίζεροι και φθονεροί... Φάσκουν και αντιφάσκουν για να σας μπερδέψουν...

Άλλωστε, φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα από τις ανοησίες που πετάνε συνεχώς...

Ακόμα και 1 στο εκατομμυριο να ισχυαν οι μαλακιες sου!

Τι να κανουμε;

Οι ΔΕΑ γεννηθηκαν πιο εντιμοι ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ για να τα παιρνουν απο τα κορόιδα!![/quote]
Συμφωνώ ότι οι ΔΕΑ σε πολλές περιπτώσεις κάνουν πολύ περισσότερες δουλειές από έναν "ίδιου βαθμού" μόνιμο (ανθυπολοχαγό). Το έχω δει, έχω μιλήσει και με ΔΕΑ και έχω ακούσει πολλούς μόνιμους να λένε ότι οι ΔΕΑ είναι η καλύτερη ανακάλυψη στο στρατό (για τις χαμαλοδουλειές). Οπότε συμφωνούμε κι εδώ. Στενόμυαλοι, φαντασμένοι, χαμηλού IQ ... σε μένα αναφέρεσαι εδώ ή στους αξιωματικούς? Προβληματικό τομάρι, ααα, μάλιστα, μάλλον σε μένα αναφέρεσαι. ΟΚ λοιπόν, δεν λέω ότι μαλακία μου κατέβει για να εντυπωσιάσω, λέω την κατάσταση όπως την έχω δει, τους ΔΕΑ που το παίζουν εξουσία, τους (υπ)αξιωματικούς που έχουν τους ΔΕΑ γραμμένους και τους φορτώνουν όλες τις χαμαλοδουλειές και τους φαντάρους που δεν γουστάρουν τους ΔΕΑ. Διαφωνείς σε κάτι απ' αυτά? Μαλακίες για να εντυπωσιάσω είναι? Αυτό που του γράφω είναι αν πάει ΔΕΑ να προσέξει τη συμπεριφορά του απέναντι στους φαντάρους, γιατί ουσιαστικά μόνο μ' αυτούς θα μπορεί να κάνει παρέα - οι αξιωματικοί είπαμε γιατί τους έχουν τους ΔΕΑ. Το χω δει, έχω δει ΔΕΑ που δεν την παλεύανε απ' το χώσιμο που τρώγανε και ταυτόχρονα δεν είχαν κανέναν αφού δεν είχαν καλές σχέσεις με τους φαντάρους. Ελάχιστοι ΔΕΑ είχαν καλές σχέσεις μαζί μας, κι αυτό εξαρτάται καθαρά από τη συμπεριφορά του ΔΕΑ.
Ανυπόστατες, ύπουλες παπαριές, μίζερος, φθονερός, φάσκουν και αντιφάσκουν, ανοησίες, μαλακίες. Βρες μου ρε φίλε κάτι που έχω γράψει και πες μου αυτό που γράφεις είναι λάθος, δεν ισχύει, αλλά ισχύει το άλλο. Γιατί όλα αυτά που γράφεις θα μπορούσα κάλλιστα να τα γράφω εγώ για σένα, αφού γράφεις ανυπόστατα πράγματα, αερολογίες, χωρίς να αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο που έχω γράψει, σε χαρακτηρισμούς που προέκυψαν απ' το πουθενά. Πες μου πραγματικά που είναι οι ασυναρτησίες που έχω γράψει. Πολύ αναρωτιέμαι.

[quote author="chemistas"]Υ.Γ. Μερικά τσογλανιάκια από 'σας θα έπρεπε να έχετε λίγο περισσότερη τσίπα... Είτε είστε ΕΠΟΠ, είτε είστε ΔΕΑ, είτε οτιδήποτε άλλο!!
Να χέσετε τις μαλακίες αλλά και το υποτιθέμενο συναίσθημα και κοιτάξτε να φτιάξετε το μπορντέλο "Ελλάδα" που πάει απ' το κακό στο χειρότερο!!!

Και να αφήσετε όλους τους άλλους να ζησουν την υπολοιπη ζωη τους οπως τους αξιζει και μακρυα απο ολους εσας τους προβληματικούς Ελληναραδες.[/quote]
Και τσογλανάκια βλέπω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΠ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. Και την αερολογία του αιώνα βλέπω.
Φαντάζομαι με όλο αυτό το παραλήρημα εννοείς ότι θα πρέπει να καταργηθεί η θητεία. Μαζί σου κι εγώ, συμφωνώ απόλυτα, το χω γράψει άλλωστε πολλές φορές. Και πράγματι έτσι θα σωθεί η Ελλάδα από δισεκατομμύρια περιττών εξόδων. Οπότε αν καταλαβαίνω καλά συμφωνούμε κι εδώ.

[quote author="chemistas"]Υ.Γ.2 George84, έχεις πάντως ένα γυναικείο ταλεντο να λες και να γράφεις τις βλακείες σου έτσι ώστε να γίνοται πιστευτές!

Ακούς και αφομοιώνεις μηχανικά διάφορες εκφράσεις και μετά τις πετάς τεχνητά για να νομίζεις πως είπες κάτι!!

Γεννήθηκες και θα πεθάνεις ένα αντιδραστικό και ανίδεο βρωμοτόμαρο, Γιωργάκη ΜΟΥ.

Θα 'ταν καλύτερα, για το καλό σου, να πας σε κανένα ίδρυμα απεξάρτησης για αποτοξίνωση!!

Νομίζω ότι σου είναι απαραίτητο και πάνω απ'όλα, ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!

Δε θέλω να μου φοβηθείς όμως!! Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι, με εξαιρετικές και χρήσιμες γνώσεις, να σε βοηθήσουν!!


Γιατί μόνο από τα λεγόμενά στα post σου, φαίνεται ότι ή είσαι για τα σίδερα ή κρυφοβαράς ενέσεις...[/quote]
Καλά εδώ με έστειλες αδιάβαστο, με όλα τα παραπάνω.
Γυναικείο ταλέντο? Αν η μόρφωση, το ήθος, και η πειθώ είναι "γυναικείο ταλέντο" τι να κάνουμε? το χω... Πειθώ βέβαια έχω μόνο σε γραπτό κείμενο, γιατί στα προφορικά δεν είμαι και πολύ ετοιμόλογος.
Και ξαναρωτάω εδώ ποιές είναι οι βλακείες που γράφω που θέλω να γίνουν και πιστευτές?
Μηχανικά δεν αφομοιώνω τίποτα, ούτε αερολογίες λέω, ούτε το παίζω ξερόλας. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω, κι αν διαφωνείς κάπου, συγκεκριμένα όμως, είμαι ανοιχτός να το συζητήσουμε, να σου τεκμηριώσω την άποψή μου, να μου πεις τη δική σου, να ακούσουμε και τη γνώμη άλλων, κι αν διαπιστώσω ότι κάπου είμαι λάθος, έχω την ανδρεία (μαζί με το "γυναικείο ταλέντο" που λες παραπάνω) να το παραδεχτώ, κι αν διαπιστώσω ότι προσέβαλα κάποιον ή δημιούργησα κάποιο πρόβλημα έχω το ήθος να ζητήσω και συγνώμη. Εσύ έχεις κάτι από τα παραπάνω? Γιατί με όλα αυτά που γράφεις δεν το δείχνεις.
Αντιδραστικό και ανίδεο βρωμοτόμαρο. Πρέπει να σου αναγνωρίσω πάντως, ότι οι χαρακτηρισμοί σου, αν και ανυπόστατοι, έχουν μεγάλη ποικιλία, μπράβο! Αντιδραστικός δεν είμαι, παρά μόνο όταν με προκαλούν με αβάσιμα επιχειρήματα. Ανίδεος ... γενικά ... είμαι, όλοι είμαστε ανίδεοι στα περισσότερα. "Ένα πράγμα γνωρίζω, ότι τίποτα δεν γνωρίζω" είπε κάποτε κάποιος (ούτε που ξέρω ποιός ... τόσο ανίδεος). Ανίδεος στη δουλειά μου δεν είμαι, έχω τις γνώσεις, έχω την εμπειρία να κάνω ότι μου ζητηθεί, σαφώς και δεν ξέρω τα πάντα, έχω τις βασικές γνώσεις όμως να ψάξω και να μάθω ότι χρειαστεί, και εννοείται ότι μαθαίνω καθημερινά καινούρια πράγματα. Ανίδεος στο στρατό, μπορεί και να είμαι, 12 μήνες υπηρέτησα, από 4-5 μονάδες έχω περάσει, κι έχω ακούσει αρκετά από συμφαντάρια. Γράφω όμως στο forum, ώστε να μοιραστώ τις όποιες εμπειρίες μου, όταν δεν ξέρω κάτι δεν γράφω, όταν δεν είμαι σίγουρος για κάτι το λέω.

Να πάω σε ίδρυμα για αποτοξίνωση. Μάλιστα! Αποτοξίνωση από τι? Από τα τσιγάρα? τα ναρκωτικά? το ποτό? Δεν είμαι εξαρτημένος σε κάτι απ' αυτά. Ενέσεις δεν κρυφοβαράω και για τα σίδερα εννοείς τις φυλακές? Έχω κάνει κανένα έγκλημα και δεν το ξέρω.


Νομίζω απάντησα σχεδόν σε όλα, θα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω τι θα απαντήσεις. Ξαναλέω όμως, πες μου συγκεκριμένα πράγματα, οκ, το πιάσαμε το υπονοούμενο, δεν με γουστάρεις, κάτι πιο συγκεκριμένο έχεις να μας πεις? Είναι κάτι συγκεκριμένο που είπα και είναι λάθος, που έχεις διαφορετική άποψη ή που απλά διαφωνείς? Γιατί απ' όλα αυτά που γράφεις δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, παρά μόνο μια διάθεση επίθεσης.

P.S. Απ' ότι καταλαβαίνω ήσουν ΔΕΑ και μάλλον έφαγες μεγάλη πίκρα για κάποιο λόγο. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια έκρηξη. Μήπως θα 'θελες να μοιραστείς κάποιες εμπειρίες σου, αντί για αβάσιμες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς? Τι σε πείραξε στη θητεία σου, πως πέρασες, τι θα άλλαζες, τι συμβουλές θα 'δινες σε κάποιον που θέλει να πάει για ΔΕΑ?
 
A

admin

Guest
Επισήμανση: Βάση των κανονισμών του φόρουμ, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν γίνονται αποδεκτοί εδώ!

Επισήμανση Νο 2:
@chemistas: Την επόμενη φορά που θα γράψεις με αυτό το ύφος έχεις βρεθεί εκτός φόρουμ. Επιπλέον τα όσα έγραψες είναι παντελώς άσχετα με τα όσα αναφέρει ο προηγούμενος αποστολέας του μηνύματος

Επισήμανση Νο 3:
Το θέμα παρακολουθείται και επομένως θα διαγραφούν άμεσα όποιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί αναρτηθούν ξανά εδώ!
 

chemitsas

New member
[quote author="admin"]Επισήμανση: Βάση των κανονισμών του φόρουμ, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν γίνονται αποδεκτοί εδώ!

Επισήμανση Νο 2:
@chemistas: Την επόμενη φορά που θα γράψεις με αυτό το ύφος έχεις βρεθεί εκτός φόρουμ. Επιπλέον τα όσα έγραψες είναι παντελώς άσχετα με τα όσα αναφέρει ο προηγούμενος αποστολέας του μηνύματος

Επισήμανση Νο 3:
Το θέμα παρακολουθείται και επομένως θα διαγραφούν άμεσα όποιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί αναρτηθούν ξανά εδώ![/quote]

Επισήμανση Νο 1: Αν σε ζαλίζουν όσα έγραψα, παπάρα, πάρε δραμαμίνες από κανένα φαρμακείο. Αν είσαι φλωράκος και μας κάνεις το σοβαροφανή λιμοκοντόρο, δε θα σου λύσω εγώ το θέμα!!

Επισήμανση Νο 2: Μπουχουχου!!! Τι μου λες ρε φιόγκο?? Θα με βγάλεις έξω?? Γιατί????? Άντε τράβα ρε τσουτσέκι να κοιτάξεις τη μούρη σου που θα έχει γίνει σαν τον κώλο της μαϊμούς από τον πολύ στρατό. Θα μου κάνεις και τον admin!! Είχες και στη στάνη σου τέτοια ρε?? Λες και δεν μπορώ να φτιάξω άλλα τόσα προφίλ... Αυτές τις υποδείξεις μοδιστούλα, να τις κάνεις εκεί που δεν μπορείς. Κι όχι σε μένα. Κάτι τέτοια μπασταρδάκια είχα την ατυχία να αντικρύσω και με αυτά που γινόντουσαν με συγγενικό μου πρόσωπο, μου ερχόταν να τους καθαρίσω... Αλλά τους κανόνισα έτσι όπως έπρεπε και ακόμα τρέχουν... Και τη λέξη ''παντελώς'', να τη βάλεις κοντά στη λέξη ''μηδενική'' για τη νοημοσύνη σου.

Επίσήμανση Νο 3: Μπράβο ρε!! Έμαθες και τη λέξη ''επισήμανση''?? Εντυπωσιάζομαι!! Τελικά έχετε γνώσεις εκεί στο κωλοχανείο!! Και τι μου λες ρε ψωριάρη ότι παρακολουθείται το θέμα?? Για να φοβηθώ μήπως χάσω το προφίλ μου?? Δηλαδή πόσο πολύ αρχιπαπάρι μπορεί να γίνεις?? Κάτσε εσύ να ζεις λοιπόν μεσ'στο χαμαιτυπείο του στρατού και να κάνεις τον χωροφύλακα πίσω από έναν υπολογιστή... Εγώ πια ζω στο εξωτερικό και έχω γραμμένους στα τέτοια μου αυτούς τους προβληματικούς γερμανόψυχους ελληνάρες της πεντάρας, που μάθαιναν τόσο καιρό να καλοπερνάνε και τώρα τα έχουν χάσει όλα...
Άντε για να χτυπηθείτε εκεί που σου πονάει πραγματικά...

Και κάτι τελευταίο.

Εγώ υπηρέτησα στην αεροπορία ως ΔΕΑ και μπορώ να πω ότι ήταν όλοι εξαίρετοι μαζί μου. Κι εκεί ήμασταν όλοι μας πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ, οπότε δεν έτυχε να δω τέτοιες εξάρσεις.

Γιώργο, επειδή είδα τα πράγματα από τη δική μου σκοπιά, μπορεί να υπερέβην κάπως τα εσκαμμένα. Φυσικά και δεν πήγαινε μόνο για σένα το μήνυμα. Σε είδα τόσο πολύ σίγουρο και τόσο κολλημένο με τους ΔΕΑ κι έτσι γυναικουλίστικα που τα έγραφες, θόλωσε το μυαλό μου. Ισχύει όντως η ανικανότητα ορισμένων ΔΕΑ που πιο πριν ήταν του κλώτσου και του μπάτσου και πάνε εκεί οι κάθε λογής αποτυχημένοι για να βγάλουν το άχτι τους. Αλλά μη βρίσκεις άλλοθι σ'αυτούς, για να καλύψεις τους πανάχρηστους και ανίκανους αξιωματικούς που επειδή είχαν ένα ''σηματάκι'' στον ώμο τους, το έπαιζαν τσακάλια ενώ ήταν για τα πανηγήρια και για πολλές κλωτσές...
 
Top