• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Απαλλαγή;;;

Marianna87

New member
Γεια σας.Ο αδερφός μου δεν θέλει να πάει στρατό λόγω κάποιων προβλημάτων.Θα μπορούσε να πάρει απαλλαγή;
 

nikos1987

New member
[quote author="Marianna87"]Γεια σας.Ο αδερφός μου δεν θέλει να πάει στρατό λόγω κάποιων προβλημάτων.Θα μπορούσε να πάρει απαλλαγή;[/quote]
καποιον προβληματων?οπως?
ιατρικους?σπουδων?
 

geoim

New member
Εαν εννοείς απαλλαγή που θα δικαιολογείται βάσει του τι πραγματικά έχει ο αδερφός σου, τότε εξαρτάται από τη σοβαρότητα της κατάστασης του. Θα πρέπει να έχει αρκετά σοβαρό πρόβλημα για να πάρει απαλλαγή Ι5 από τον στρατιωτικό γιατρό που θα τον εξετάσει.
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή για να δικαιολογήσει απαλλαγή αλλά μπορεί να τον κρατήσουν ως άοπλο "γενικών καθηκόντων". Και πάλι όμως με ένα σχετικό θέατρο και επιμονή στο "δεν μπορώ να υπηρετήσω, δεν είμαι καλά ψυχολογικά" κ.τ.λ. μπορεί με αλλεπάλληλες αναβολές να κερδίσει την απαλλαγή έχοντας συμπληρώσει 2 χρόνια συνολικών αναβολών. Μετά τα 2 χρόνια αναβολών για ψυχολογικούς λόγους, κι εφόσον το πρόβλημα παραμένει, δίνουν απαλλαγή.
 

Marianna87

New member
Xμ...Δεν ακούγεται άσχημο,όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρη για το θέατρο.Βασικά σκεφτόμαστε να αναφέρουμε τα αληθινά προβλήματα τα οποία είναι:
Μικροβιοφοβία,ανεξέλεγκτο άγχος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι (γαστρίτιδα),κατάθλιψη.
Eίναι δυνατόν να μην τα δεχτούν όλα αυτά geoim,τι λες;
 

Marianna87

New member
Γιατί καμία απάντηση; Τελοσπάντων. Θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση, θα πάρω όμως απάντηση; Μπορούμε Να πάμε Οποιαδήποτε στιγμή σε κάποιο Στρατολογικό γραφείο Για να κάνουμε την δήλωση της απαλλαγής η θα πρέπει να μας έρθει πρώτα η "πρόσκληση";
 
Top