• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΠΟΛΥΣΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ 10 Β' ΕΣΣΟ

white

New member
Επειδή μάλλον απευθύνεσαι σε εμένα, γράφει το μήνυμα μου πουθενά ότι η 312 είναι η δ' εσσο του 2010???
Δεν ξέρω τι πληροφορίες έχεις, αν και φαντάζομαι ο ξάδερφος του ξαδέρφου σου κλπ, πίστεψε με όμως ότι η 313, η 312 κλπ δεν έχουν κόσμο. ΔΕΝ είναι καθόλου μεγάλες. Και τις συγκρίνω με τις πρόσφατες ΕΣΣΟ. Όχι πριν 15 χρόνια.
Εγώ μαζί σου να απολυθείς νωρίτερα, αλλά εξήγησα παραπάνω γιατί μπορεί να γίνει και γιατί μπορεί να μην γίνει. Λόγος ότι είσαι "στην μικρότερη ΕΣΣΟ του 2010" (που όντως είσαι) όμως δεν υπάρχει πουθενά για να απολυθείς νωρίτερα. Και μην ελπίζεις καν σε αυτό το λόγο γιατί στο μέλλον (λόγω των διαχρονικών στοιχείων που υπάρχουν) λογικά θα ακολουθήσουν ακόμα μικρότερες ΕΣΣΟ. Τι θα γίνει τότε; θα απολύονται στο 6μηνο?

Επαναλαμβάνω:
Ο μοναδικός λόγος να απολυθείτε νωρίτερα είναι γιατί κοστίζετε. Και το ΔΝΤ δε σας θέλει.
Ο αντίλογος είναι ότι μπορεί και με την 313 να μην καλυφθούν οι ανάγκες. Οπότε θα παραμείνετε.
Σε 10-15 μέρες θα ξέρετε και λογικά (αν αποφασιστεί να σας διώξουν νωρίτερα) θα απολυθείτε "άτυπα" νωρίτερα με άδειες από τις μονάδες. (αυτό σημαίνει, μην περιμένετε ΦΕΚ)

Όμως στρατός είναι, ξέρετε όλα πόσα ρευστά είναι. Και πλέον δεν αποφασίζει μόνος του.

Αυτά από εμένα, εύχομαι να καλύψουν τις ανάγκες και να βγείτε το νωρίτερο.
 

XanoumeToLost

New member
Εσύ να φανταστώ white κατευθείαν από τον Φράγκο οι πληροφορίες σου έτσι???

<!-- m -->http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE ... F%8C%CF%82<!-- m -->

Εμένα φίλε μου δε με καίει το θέμα.Με τις άδειες που είχα,έχω "απολυθεί" από 19 Νοέμβρη.Το πρόβλημα όλων είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων,που δε θα αφήσουν κόσμο να κολλήσει άδειες...
 

andreasmatt

New member
Αυτο το παραμυθι που θελει την παραμεθωριο να ειναι σε συνεχη εμπλοκη ελπιζω καποτε να το ληξετε οσοι το μηρυκαζετε... εχω ατομα φιλους που βαλαν βυσμα να φυγουν απο εβρο για να γυρισουν αθηνα, και μετα απο 10 μερες βαλαν το ιδιο βυσμα να τους ξαναστειλει εβρο... ειδικα τωρα με το 9μηνο τα προβληματα υπαρχουν στα αστικα κεντρα...
 

311λελε

New member
311 λελε ρε! επιτέλους ήρθε η δικαίωση! σήμερα λάβαμε στη μονάδα μου το σήμα της πρόωρης απόλυσης για τους 9 μηνους 23 Ιανουαρίου απολυόμαστε όλοι οι εννιάμηνοι και οι ελδυκ! για τους οκτάμηνους δεν προβλέπεται κάποια τροποποίηση βάση του σήματος αυτού.
Πάρτε τις άδειές σας μη σας μείνουν στο χέρι!! αύριο βγαίνω στην αναφορά για τις άδειες απολύσεως και μην με είδατε!!! 311 ΛΕΛΕ ΡΕ!!!
 

consultant27

New member
[quote author="311λελε"]311 λελε ρε! επιτέλους ήρθε η δικαίωση! σήμερα λάβαμε στη μονάδα μου το σήμα της πρόωρης απόλυσης για τους 9 μηνους 23 Ιανουαρίου απολυόμαστε όλοι οι εννιάμηνοι και οι ελδυκ! για τους οκτάμηνους δεν προβλέπεται κάποια τροποποίηση βάση του σήματος αυτού.
Πάρτε τις άδειές σας μη σας μείνουν στο χέρι!! αύριο βγαίνω στην αναφορά για τις άδειες απολύσεως και μην με είδατε!!! 311 ΛΕΛΕ ΡΕ!!![/quote]

Μαλιστα...Εγω παντως δεν το πιστευω αμα δεν το ακουσω απο το στομα του δικου μου διοικητη. + πιστευω οτι τετοια θεματα δεν πρεπει να λεγονται αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι.

Τεσπα,συναδελφε ευχομαι να ειναι αληθεια ωστοσο διατηρω τις επιφυλαξεις μου.
 

kd305

New member
Το ΦΕΚ που είναι οεο ? τι νομίζετε ότι μπορεί να έρθει ένα σήμα απόλυσης χωρίς να υπάρχει στο ΦΕΚ ?
 

XanoumeToLost

New member
kd305,δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:1)Να έλιωσε το κορμάκι σου στη θητεία σου 2)Να είσαι Ολυμπιακός...
 

kd305

New member
[quote author="XanoumeToLost"]kd305,δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:1)Να έλιωσε το κορμάκι σου στη θητεία σου 2)Να είσαι Ολυμπιακός...[/quote]


δεν έλιωσα λέω πράγματα λογικά..ολυμπιακός δεν είμαι..αλλά αυτό πως σου ήρθε ?
 
Top