• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Απορία

xaraapos

New member
εχω κοιλη μεσοσπονδυλιου δισκου το επαθα πριν 2 χρονια αλλα εδω και ενα χρονο δεν εχω ιδιαιτερες ενοχλησεις γυμναζομαι δουλευω σαν barman σε ενα μαγαζι και γενικα ολα καλα προσεχω βεβαια κιολας αλλα μια χαρα γενικα!! τον αυγουστο παω φανταρος και θελω να ρωτησω επειδη με ενδιαφερει αργοτερα να μπω στα σωματα ασφαλειας αν μπορεσω δεν θελω να βγω αοπλος!!! αν δεν πω το προβλημα που εχω δεν προκειται να το καταλαβουν αλλα μηπως ρισκαρω και παθω καμια υποτροπη?
φιλουσ που ρωτησα μου ειπαν οτι αυτα που κανω τωρα ειναι πιο δυσκολα απο αυτα που θα κανω στον στρατο και να μην το πω και βλεπω πως θα κυλησει η θητεια!! εσεις τι λετε????
 

geoim

New member
Δε γνωρίζω τι ακριβώς έχεις και αν δικαιολογεί άοπλο καθώς και πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή σου, θα σου απαντήσει κάποιος γιατρός του φόρουμ. Όμως, πάνω από όλα η υγεία. Δε παίζουμε με αυτά τα πράγματα γιατί αργότερα μπορεί να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ποτέ δε ξέρεις σε τι αγγαρεία ή άσκηση μπορεί να μπλέξεις στο στρατό και καλύτερα να μη το ριψοκινδυνέψεις αν υπάρχει πιθανότητα να σου δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.
 

xaraapos

New member
εχεις δικιο με το προβλημα που ειχα μπορω να μην κανω και τιποτα μεσα αν θελω με μια μαγνητικη αλλα το θεμα οτι εδω και ενα χρονο ειμαι καλα και δεν θελω να βγω Ι για να μπορω να δωσω για σωματα ασφαλειας!!
Αν καποιος γιατρος μπορει να δωσει καποια συμβουλη θα ημουν υποχρεος!!!!!
 

thagkol

New member
Δηλαδή στα σώματα ασφαλείας θα μπορείς να πας; Δε θα σε ενοχλεί εκεί η μέση σου;;;
 
Top