• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

απορια

nestor

New member
γεια χαρα παιδια

ο αδερφος μου παρουσιαστηκε 29/9 με την τρεχουσα εσσο
διαβασα στη σελιδα του γες οτι οταν παρουσιαζεσαι κανεις 6 εβδομαδες βασικη εκπαιδευση
ο αδερφος ομως μου ειπε οτι μολις ορκιστουν θα παρουν αδεια θα γυρισουν θα καθισουν μια μερα στο κεντρο ακομη και μετα θα φυγουν απο εκει (ετσι τους ανακοινωσαν)
τις υπολοιπες 4 εβδομαδες βασικης εκπαιδευσης μετα την ορκομοσια που θα τις κανει
σε μοναδα δεν πιστευω γιατι εκει δεν εκπαιδευουν
επελεγην πεζικο παρουσιαστηκε κεπβ θηβα

μια διαφωτηση εαν ειναι δυνατον

ευχαριστω
 

mitsos185

New member
Εδω και ενα χρονο ισχυει οτι οι νεοσυλλεκτοι αφου παρουσιαστουν μενουν 20 μερες στο κεντρο, μετα ορκιζονται και μολις επιστρεψουν απο την αδεια παιρνουν αμεση μεταθεση. Τις 20 μερες που καθονται εκει δεχονται μια στοιχειωδη εκπαιδευση. Η υπολοιπη γινεται στις μοναδες ή σε ειδικα κεντρα εκπαιδευσεως για συγκεκριμενες ειδικοτητες.
 

caushy

New member
Όταν επιστρέψεις από την άδεια ορκωμοσίας στο κεν μαθαίνεις σε ποια μονάδα πηγαίνεις εκεί έχεις μια εβδομάδα προσαρμογής δεν κάνεις υπηρεσίες.
Η εκπαίδευση γίνεται σε ορισμένα στρατόπεδα όπου και να σε στείλουν θα μεταφερθείς σε άλλο στρατόπεδο σε περίπτωση που δεν γίνεται εκπαίδευση στο δικό σου για ένα μήνα θα μένεις εκεί εκτός και αν είναι σε κοντινή απόσταση και τότε θα πηγαινοέρχεσαι 2 φόρες την μέρα, για να κάνεις εκπαίδευση σπεν (σχολείο προχωρημένης εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων) διαρκεί 4 εβδομάδες και μετά από αυτό εκπαιδεύεσαι στην ειδικότητα σου.
Όλοι από πεζικό πυροβολικό υγειονομικό τεθωρακισμένα εκπαιδεύονται μαζί!
 
Top