• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αποσπάσεις για Ναυτες 07Α & 07Β ΕΣΣΟ

Socom

New member
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις αποσπάσεις.
Θεωρητικά μόνο οι ναύτες της 07Α μπορούν να έχουν σχετική εμπειρία. Αν κάποιος ναύτης κάνει κανονικά το 4μηνο της παραμεθωρίου και πάει σε μια Αθηναϊκή υπηρεσία, γίνεται να τον ξαναστείλουν με απόσπαση σε μονάδα που θεωρείται παραμεθώριος? Αν ας πούμε κάποιος έκανε 4 μήνες Παλάσκα ή Σαλαμίνα, γίνεται να ξαναπάει εκεί ή κάπου αλλού εκτός Αθηνών με απόσπαση? Αν είναι έτσι, μήπως δεν αξίζει να το ρισκάρει κάποιος? Να προτιμήσει δηλαδή να ναι πιο μακριά απ το σπίτι του αλλά να μην φοβάται μήπως φύγει για κανένα ΚΕΠΑΛ.

Παίζουν σε όλες τις αθηναϊκές υπηρεσίες αποσπάσεις? (Δεν μιλάω για ανήψια υπουργών...πιο μετρημένες καταστάσεις)

Ευχαριστώ πολύ
 
Φίλε έχεις πιάσει το νόημα. Φυσικά και παίζει να φας απόσπαση στην Αθήνα. Απλά τώρα έχουν ηρεμήσει αρκετά τα πράγματα με τις αποσπάσεις. Ενημερώσου εκ νέου για τις υπηρεσίες που παίζουν αποσπάσεις, οι οποίες νομίζω πια είναι ελάχιστες.
 

NAYTARAS

New member
ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΣ Η ΥΠΗΡΕΤΗΣΙΜΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
 
Top