• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΡΒΥΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΑ ΑΡΒΥΛΑ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ)ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ.
 

daemon

New member
Αν μιλάς για πάτους, μπορείς να βρείς είτε σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη είτε σε μαγαζί με ορθοπεδικά. Εγώ είχα δώσει 40 ευρώ για πάτους σιλικόνης με ενίσχυση στα δάχτυλα και πίσω στη φτέρνα που με έβγαλαν για όλη τη θητεία.

Υ.Γ.: άσχετο αλλά λίγο αργά σε χτύπησαν. Εμένα μόνο τη 2η βδομάδα στο κέντρο από τις πρόβες της παρέλασης
 
[quote author="daemon"]Αν μιλάς για πάτους, μπορείς να βρείς είτε σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη είτε σε μαγαζί με ορθοπεδικά. Εγώ είχα δώσει 40 ευρώ για πάτους σιλικόνης με ενίσχυση στα δάχτυλα και πίσω στη φτέρνα που με έβγαλαν για όλη τη θητεία.

Υ.Γ.: άσχετο αλλά λίγο αργά σε χτύπησαν. Εμένα μόνο τη 2η βδομάδα στο κέντρο από τις πρόβες της παρέλασης[/quote]
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα δεν εννοουσα οτι με χτυπανε (εχω βαλει πατους).θελω να βαλω επενδυση για το κρυο,(εκει που ειμαι το ποδι μπαινει ωσ το γονατο στο χιονι).
 
M

mariosgr83

Guest
Βάλε πιο χοντρές κάλτσες ή αν δεν υπάρχουν φόρα 2 τη μια μέσα στην άλλη.
 

dalton

New member
Αγόρασε ισοθερμικές κάλτσες απο μαγαζί με αθλητικά (για ορειβασία κλπ). Εγώ σε χιόνια και παγετό στη σκοπιά που παγώναν των άλλων τα δάχτυλα και δε λύγιζαν (χιόνια με -5 και αέρα όπου, με τις ισοθερμικές κάλτσες ήμουν κύριος.
 
Top