• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ας με διαφωτίσει κάποιος...

megrez

New member
Τον περασμένο Μαή (συγκεκριμένα προς τα τέλη) διέκοψα την αναβολή μου, η οποία κανονικά έληγε τον Δεκέμβριο του 2011. Στο ΡΟΥΦ μου είπαν πως ήμουν εκπρόθεσμος για την Γ' ΕΣΣΟ και πως θα έμπενα με αυτήν του Νοέμβριου. Εκτός αυτού, το πιστοποιητικού τύπου Α' που έβγαλα νομίζω πως κάτι ανέφερε πάνω για να μπω Νοέμβρη (μπορει να κάνω και λάθος εδώ,ίσως να μην έγραφε και τίποτα).
Το θέμα λοιπόν είναι πως εντελώς απροσδόκητα, μου ήρθε το χαρτί μόλις προχτές για να παρουσιαστώ στις 12 Αυγουστού! Όμως έχω επαγγελματικές υποχρεωσεις γιατί είχα υπολογίσει να μπω τον Νοέμβρη και όχι τώρα. Γίνεται λοιπόν να διακόψω εκ νέου την αναβολή για την επόμενη ΕΣΣΟ ή να αρχίζω να ετοιμάζομαι? <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->
 

PRASINOS

New member
ama ekopses thn anabolh kai sou hrthe to xarti opws les de tha mporeis na thn ksanakopseis an den uparxei dikaiologia p.x astheneia,spoudes!!!
 

megrez

New member
Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση παρόλο που με δυσαρεστείς <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Διακοπές στην Θήβα λοιπόν φέτος χαχαχαχα
 

Γιατρός

New member
[quote author="megrez"]Τον περασμένο Μαή (συγκεκριμένα προς τα τέλη) διέκοψα την αναβολή μου, η οποία κανονικά έληγε τον Δεκέμβριο του 2011. Στο ΡΟΥΦ μου είπαν πως ήμουν εκπρόθεσμος για την Γ' ΕΣΣΟ και πως θα έμπενα με αυτήν του Νοέμβριου. Εκτός αυτού, το πιστοποιητικού τύπου Α' που έβγαλα νομίζω πως κάτι ανέφερε πάνω για να μπω Νοέμβρη (μπορει να κάνω και λάθος εδώ,ίσως να μην έγραφε και τίποτα).
Το θέμα λοιπόν είναι πως εντελώς απροσδόκητα, μου ήρθε το χαρτί μόλις προχτές για να παρουσιαστώ στις 12 Αυγουστού! Όμως έχω επαγγελματικές υποχρεωσεις γιατί είχα υπολογίσει να μπω τον Νοέμβρη και όχι τώρα. Γίνεται λοιπόν να διακόψω εκ νέου την αναβολή για την επόμενη ΕΣΣΟ ή να αρχίζω να ετοιμάζομαι? <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->[/quote]

Αν οι λόγοι σου είναι όντως σοβαροί, μπορείς να ζητήσεις αναβολή μίας ΕΣΣΟ για κοινωνικούς λόγους. Την παίρνεις σχετικά εύκολα, εφόσον μπορείς να πας κάποιο χαρτί που να αποδεικνύει το πρόβλημά σου (ή αν ξέρεις να κλαίγεσαι καλά). Ρώτα στο στρατολογικό σου γραφείο.
 

Amon777

New member
Μπορεις πολυ απλα να μεινεις και ανυποτακτος για μια σειρα , και τελειωνει η ιστορια..
δε δεινεις και αναφορα σε κανενα ουτε θα τους παρακαλας να σου δωσουν αναβολη
 
Top