• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ασκήσεις pilates για εγκύους μόνο στο Healthcure.gr

healthcure

New member
Το σύστημα pilates με ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις αποδεικνύεται πολύ ωφέλιμο για τις εγκύους κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη τους. Σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, η έγκυος μπορεί μετά τον τρίτο μήνα να ασκείται κανονικά. Το συγκεκριμένο σύστημα ενδείκνυται ακόμη περισσότερο για αυτήν την περίοδο ζωής μια γυναίκας, καθώς στοχεύει στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης, δύο σημείων του σώματος, τα οποία επιβαρύνονται επιπλέον κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως και στην ευλυγισία και τη μυϊκή δύναμη των ποδιών, των κοιλιακών, των χεριών και των γοφών, που επιβαρύνονται εξίσου. Η έμφαση που δίνεται στη σωστή αναπνοή στα μαθήματα pilates, είναι επίσης σημαντική ακόμη και για τον τοκετό.
Ελάτε σήμερα στο Healthcure – Κέντρο Ευεξίας Και Εναλλακτικών Θεραπειών και με καθοδήγηση από ειδικούς και δικό σας ατομικό ασκησιολόγιο, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, παρακολουθήστε με απόλυτη ασφάλεια ασκήσεις pilates για εγκύους.
 
Top