• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ATYXHMA EN WRA YPHRESIAS,PROVLHMA ME THN ANARWTIKH ADEIA SOS

salminen

New member
Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ δεν παραθέτω συχνά θέματα συζήτησης αλλά παρακουλουθώ πολύ συχνά συζητήσεις.Θα ήθελα την γνώμη σας ρε παιδιά η ακόμα και προσωπικές εμπειρίες.Πρόσφατα είχα ένα ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας στο στρατόπεδο νοσηλευτικά αρκετό καιρό στο Στρατιωτικό νοσοκειο, τελικά το πόρισμα έδειχνε αρθοσκοπηση για την αφαίρεση κάποιον κυστών μετά την μαγνητική εξέταση και αυτό είχε ως συνέπεια 35 ημέρες αναρωτικής άδειας!με έχει πιάσει απίστευτο ανχος [μέσα σε όλο το πόνο και το πρόβλημα μου εχw και αυτό].Άλλου είναι το θέμα το τη θα γίνει με αυτές της άδειες ποιος θα της υπυρετήσει;Διότι από το νοσοκομείο μου λένε ότι είναι υπηρεθσιμες ενώ στο στρατόπεδο όχι !Τελικά ποιον να πιστέψω;Τη συμβαίνει σε αυτές της περιπτώσεις;Τη διαδικασίες μπορώ να κινήσω εκ μέρους μου ώστε να την ''βγάλω καθαρή'';Θα ήθελα οποίος γνωρίζει η έχει μια εμπερυστατωμένη γνώμη να μου την παράθεση!
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
 

kd305

New member
θα πρέπει να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση(ΕΔΕ) περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο πρώτο γραφείο της μονάδας σου
 

arlav

New member
Κάποια στιγμή το 1ο γραφείο θα ξεκινήσει διαδικασίες ένορκης διοικητικής εξέτασης. Το πόρισμα θα πρέπει να γράφει οτι το ατύχημα συνέβη εν ώρα υπηρεσίας, ώστε την ευθύνη να μη φέρεις εσύ, μιας και ευθύνεται η υπηρεσία. Το πολύ να γράψουν (στο πόρισμα) ότι είχες ελαφρά αμέλεια (δεν είναι σοβαρό) και έτσι ΔΕΝ θα τις υπηρετήσεις. Μη στεναχωριέσαι, διάβασε και πρόσεχε τι θα υπογράψεις, και όλα θα πάνε καλά. Καλό υπόλοιπο.
 
Top