• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΒΥΣΜΑΤΟΣ Γ' ΕΣΣΟ 2009

klirwtos

New member
Κατ'αρχας καλημερα σε ολους, καλημερα στη σειρα μου και καλα κουραγια να'χουμε.
Παρουσιαζομαι 3 Σεπτεμβριου Κανελλοπουλο απο Αθηνα, την τελευταια μερα καταταξεων, οποτε μαλλον το αγγουρακι το'χω καβατζαρει λαμβανοντας υπ'οψιν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω εκτος Πορου ως "προσωπικο ασφαλειας". Παρα ταυτα, το βασικοτερο μου αγχος ειναι οτι στο Ναυτικο ειμαι κληρωτος, ανευ βυσματος. Δεν εβαλα κανεναν να με χωσει και κανεναν να μου φυλαξει θεση, απλα ημουν τυχερος.
Υποθετικα, εαν δεν εχεις βυσμα εισαι αυτος που τσιμπαει το μεζεδακι γκαραντι. Δηλαδη, οι αλλοι θα κανουν διακοπες "τυπου" σε σχεση με αυτα που θα κανεις εσυ. Διακοπες εννοω μειωμενες υπηρεσιες, off, αδειες, Αθηναϊκες υπηρεσίες, Αθηναϊκες ζυθοποιϊες, θεσεις φαντασματα, θεσεις μαγισσες και τα συμπαρομαρτουντα.
Εχω καλο μου φιλο, βυσματωμενος σαν το διαολο, ο οποιος μετα απο 5 μηνες παραμεθωριο στις "παντοφλες" (δηλαδη καμμια φορα καθοτανε και 6-7 μερουλες σπιτι του) τωρα παταει τρεις 4ωρες υπηρεσιες το μηνα. Δε χρειαζεται να πω παραπανω.
Επισης, εχω και καλο μου φιλο αβυσματο, καλη ωρα, που τον στειλανε 5 μηνες Κρητη και με τους ντοπιους εφτυσε το γαλα που βυζαξε. Εφτασε να κανει 3πλη σκοπια επειδη δεν πατουσαν οι κρητικαροι κι οταν αναφερθηκε του ειπαν με στυλ απειρου καλλους "και τι θες τωρα, να δημιουργησεις προβλημα?". Και μετα το 5μηνο τον χωσανε καπου στο Σκαραμαγκα και εβγαινε 1 φορα στις 5-7 μερες ενω ο γιος του μπατζανακη του ξαδερφου της θειας του ταδε δημοτικου αρχοντα παταγε αυτη τη μια μερα για να τον αναπληρωσει. Ξαναλεω, Σκαραμαγκα, Αθηνα.
Γενικα δεν πιστευω οτι μπορει να φαω το ζορι του ΣΞ, σε καμμια περιπτωση. Αλλα και μονο που ειναι μειωμενη η σειρα, και μονο που ειμαι αβυσματος, καπως τα παιρνω προκαταρκτικα.
Ελπιζω να με βοηθησει το οτι εχω γευματισει πικλες μπολικες στη ζωη μου απο τα 18 μεχρι σημερα, πικλες όχι πικρες, πικλες οπως λεμε αγγουρι κονσερβας.
Ως αβυσματέισον τι με συμβουλευετε οι παλαιοι και οι κρατουντες τη γνωση? Να το παιζω παλαβη? Να δηλωσω απο την αρχη για Ι3 λογω αληθινου προβληματος ή να μη τα πω για να μη με χωσουνε? Να μενω στην αφανεια αμυριστος (αλλα ποτε αξυριστος)?
Επι τη ευκαιρια, συγχαρητηρια στα παιδια που δινουν συμβουλες στα θεματα του φορουμ, ενημερωθηκα πολυ παραπανω απο οτι περιμενα και ειμαι καπως πιο χαλαρουιτα ατ δε μομεντ, αλλα οπως και να γινει... αβυσματος.
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες, αντε, σε δυο βδομαδουλες θα τα πουμε κι απο κοντα!
 

gaspastel

New member
<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> Σύντεκνε, μη ντρέπεσαι που είσαι αβυσματωτος.Είσαι κοπέλι που δε χρειάζεται να γλέιφει πάντα κατουρημένες ποδιές , να είναι ένας παντοτινός yesman και σέρνεσαι εκεί που χέζουν και φτύνουν οι γλειψηματίες. Δεν τους συχένεσαι ρε;
Όρθιος με αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια και καλώς εννοούμενο εγωισμό κι όλα θα σου πάνε καλά γενικά στη ζωή.
Έχει και στην Κρήτη κάτι καπετάνιους- γλέιφτες χειρότερους. Όμως γενικά η Κρήτη κρατά όνομα και κουζουλάδα.
Εγώ παρουσιάζομαι Ρέθυμνο. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
 

akalyptos_82

New member
Ελα ρε φιλε και εγω αβυσματος και κατα "διαβολικη συμπτωση" μπαινω και εγω 3 σεπτεμβριου. Μου φαινεται για αυτο το λογο μας βαλανε τελευταια μερα!!!
 

stamatopoulaki

New member
λοιπον αβυσματοι συναδελφοι ακουστε απο εναν ναυτη που κανει 6 μηνες παραμεθωριο τι παιζει για τους αβυσματους.το πιο πιθανο ειναι ολοι οι αβυσματοι να τους στειλουν σε νησια που σημαινει 20 μεσα-10 off.αν πας σε παρατηρητηριο κανεις ζωαρα απλα.υπνος στη βαρδια,μετα τις 2 το μεσημερι παντοφλες και τα σχετικα και μηδεν αγγαρειες.αν εισαι στο κλιμακιο θα ειναι λιγο πιο σφιχτα τα πραματα αλλα παλι καλα θα περασεις.παντως εχω ακουσει παιδια σε νησια που δεν παιρνανε καλα και δε ξερω γιατι.παντως εγ στο νησι που ειμαι τωρα ηρθα τελειως αβυσματος και εχω περασει μια χαρα.το μονο ασχημο ειναι το 20-10 τιποτε αλλο.
 

lawfighter

New member
[quote author="stamatopoulaki"]λοιπον αβυσματοι συναδελφοι ακουστε απο εναν ναυτη που κανει 6 μηνες παραμεθωριο τι παιζει για τους αβυσματους.το πιο πιθανο ειναι ολοι οι αβυσματοι να τους στειλουν σε νησια που σημαινει 20 μεσα-10 off.αν πας σε παρατηρητηριο κανεις ζωαρα απλα.υπνος στη βαρδια,μετα τις 2 το μεσημερι παντοφλες και τα σχετικα και μηδεν αγγαρειες.αν εισαι στο κλιμακιο θα ειναι λιγο πιο σφιχτα τα πραματα αλλα παλι καλα θα περασεις.παντως εχω ακουσει παιδια σε νησια που δεν παιρνανε καλα και δε ξερω γιατι.παντως εγ στο νησι που ειμαι τωρα ηρθα τελειως αβυσματος και εχω περασει μια χαρα.το μονο ασχημο ειναι το 20-10 τιποτε αλλο.[/quote]
Εισαι στανταρ Μυτιληνη <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

stamatopoulaki

New member
den eimai mitilini alla kapou ekei konta sti tourkia eimai.kai kati allo pou akougetai gia kapoia nisia einai oti kamia fora to 20-10 ginetai kapoies fores 22-8.gia mena an mporousa kai girnaga to xrono piso an den eixa visma tha dilona nisi kai pithanotata tha me estelnan.opote avismatoi sinadelfoi psaxte kai vreite kala nisia na pate etsi oste to mono asximo na einai to 20-10
 

theog

New member
Σαν βαριά να το πήρες το θέμα. Και όλο το σύμπαν δεν συνωμοτεί εναντίων σου! 3 Σεπτεμβρίου μπαίνω και έχω και βύσμα... Το ότι μπαίνεις 3/9 είναι άλλο θέμα "Η 3 Σεπτεμβρίου 2009: για τους στρατεύσιμους που είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών Αττικής ( αρμοδιότητας Στρατολογικών Γραφείων Α΄ Αθηνών και Αττικής), Αρκαδίας, Αργολίδας, Άρτας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Ευρυτανίας, Ρεθύμνου , Σερρών, Τρικάλων, και Χαλκιδικής." Ένας φίλος μου (χωρίς βύσμα) μπήκε τελευταία μέρα αλλά δεν έμεινε στο ΚΕΠΑΛ, πήγε στον Πόρο. Γενικά η τελευταία μέρα κατάταξης δεν είναι για αυτούς που δεν έχουν βύσμα. Ξεκάθαρο. Όσο για το τι θα γίνει "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε". Ποτέ δεν ξέρεις το που θα πέσεις. Και όταν πέσεις στα σκατά τότε να αρχίσεις την γκρίνια. Σαν να είναι νωρίς ρε αρχηγέ μου....
 

akalyptos_82

New member
[quote author="theog"]Σαν βαριά να το πήρες το θέμα. Και όλο το σύμπαν δεν συνωμοτεί εναντίων σου! 3 Σεπτεμβρίου μπαίνω και έχω και βύσμα... Το ότι μπαίνεις 3/9 είναι άλλο θέμα "Η 3 Σεπτεμβρίου 2009: για τους στρατεύσιμους που είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών Αττικής ( αρμοδιότητας Στρατολογικών Γραφείων Α΄ Αθηνών και Αττικής), Αρκαδίας, Αργολίδας, Άρτας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Ευρυτανίας, Ρεθύμνου , Σερρών, Τρικάλων, και Χαλκιδικής." Ένας φίλος μου (χωρίς βύσμα) μπήκε τελευταία μέρα αλλά δεν έμεινε στο ΚΕΠΑΛ, πήγε στον Πόρο. Γενικά η τελευταία μέρα κατάταξης δεν είναι για αυτούς που δεν έχουν βύσμα. Ξεκάθαρο. Όσο για το τι θα γίνει "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε". Ποτέ δεν ξέρεις το που θα πέσεις. Και όταν πέσεις στα σκατά τότε να αρχίσεις την γκρίνια. Σαν να είναι νωρίς ρε αρχηγέ μου....[/quote]

Δικιο εχει ο φιλος και εγω βιαστηκα να γραψω η μερες που θα μπουμε ειναι βαση γεωγραφικων κριτηριων και απο το αρχικο του επωνυμου του καθενος μας.
Και δεν πιστευω ο καθε ενας να ψαχνει τους αβυσματους για να τους κανει την ζωη πατινι.
Μια χαρα πιστευω θα περασουμε και εμεις
 

atc

New member
k ego avismatos eimai paides!!!stis 2 septemvri mpaino , parousiazomai sto stratopaido kanelopoulos
 

gworshiper

New member
Παιδιά δηλώστε νησί!Ανεπιφύλακτα! Π.χ δηλώστε Άνδρο, στις δύο ώρες από Ραφήνα που χρειάζεται λίγο κόσμο αυτό τον καιρό λόγω απολύσεων των 08Γ και μπορεί να σας στείλουν εκεί!Αν γεμίσει πάλι με τη σειρά σας , όπως αναμένεται, θα ισχύσει ξανά το ρητό: "Άνδρος γεμάτη- ζωή γα@@τη!". Θα με θυμηθείτε!
 

dreamliner

New member
ναι,αυτές τις αηδίες να λέτε και μετά να γίνεται η Άνδρος (και η κάθε Άνδρος-ξέρετε,τα υπόλοιπα ορφανά) κέντρο αποσπάσεων.Και ξέρετε που...κάτι ΣΚΒ λήμνου και Σκύρου,Κρήτη,Μυτιλήνη (ας είναι καλά το σίγρι που πάντοτε δέχεται κόσμο),Κως και φυσικά το πακέτο ολοκληρώνεται με Ρόδο + προσφορά την Κάρπαθο.Ίδου λοιπόν η Ρόδος,ιδού και..το πήδημα.Όσοι πιστοί προσέλθετε.
 

gworshiper

New member
Δεν αντιλέγω ότι μέχρι πρότινος που η Άνδρος είχε δύναμη 65 ή 45 ή 35 άτομα έστελνε δίμηνες αποσπάσεις (δηλαδή δύο δεκαπενθήμερα ή εικοσαήμερα) σε κάποιο άλλο νησί που μπορεί να ήταν χάλια όπως τα ΣΚΒ Λήμνου και Σκύρου, δυσμενέστερα όπως η Κως αλλά και πολύ εύκολα όπως η Λέρος και η Ρόδος(το ένα από τα δύο). Τώρα όμως επειδή τυχαίνει να απολύεται μια σειρά όπου το 95% δήλωσε αμετάθετο ( δηλαδή να κάτσει εκεί όλη τη θητεία για να μας καταλαβαίνουν και οι νέοι) , η Άνδρος θα μείνει για το Σεπτέμβριο με επτά άτομα λιγότερα από την ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη.Αυτό σημαίνει ότι στην 09Γ θα κοιτάξουν να στείλουν κόσμο με πρώτη μετάθεση όπως έκαναν με τη Λήμνο στην 09Β.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι η πρώτη φορά που μπορεί κάποιος χωρίς βύσμα να έχει σοβαρές πιθανοτητες να πάει σε μια ανέκαθεν περιζήτητη υπηρεσία!!!
PS1: Βρες μου μια καλή υπηρεσία οπουδήποτε στην Ελλάδα που να μην έχει μία απόσπαση(μιλάω για νορμάλ καλές όχι φωλιές φαντασμάτων) πράγμα λογικό αφού μάζευαν πολύ κόσμο.
PS2:Επειδή η Άνδρος θα πάρει κόσμο αλλά λογικά δε θα ξεπεράσει κατά πολύ την προβλεπόμενη δύναμη κι αυτό γιατί δε θα υπάρχουν πολλοί ντόπιοι από μετάταξη (αφού δε γίνονται πλέον μετατάξεις) δε θα στέλνει αποσπάσεις.
 

periplanwmenos

New member
kathe mhnas pou pernaei, kai kathe esso, ta nisia tha xanoun kai to appeal, pou eixan paliotera

prin 2 xronia itan paradeisos
twra einai apla upoferta

sto mellon?... ASTA lol <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

THR

New member
sto SKB oi 2 andriwtes pou mas irthan mas elegan oti perasan kalitera auta ta 2 15hmera sti limno apo oti stin andro - beer and weed apo to mesimeri kai meta - enw stin andro den milage o enas ston allo me tis klikes pou epaizan (palioi-neoi, andriwtes-athinaioi ktl)

mas elegan oti o poio palios ntopios eixe ton elegxo tou tilekontrol kai den allaze kaneis allos kanali. axaxaxxaxxa oti na nai.

vevaia eixame tyxei kai ena karo remalia sto SKB ekeini ti periodo <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: -->
 

gworshiper

New member
Αυτό που λες ίσχυε απόλυτα το περασμένο φθινόπωρο (τέλη 2008). Ευτυχώς όμως αυτή η σειρά (08Α) μας άφησε χρόνους το Φεβρουάριο και ησυχάσαμε!Οι υπόλοιποι και ειδικά οι 08Γ που απολυόμαστε είμασταν μια χαρά παρέα μεταξύ μας.Και τα παιδιά που ήρθαν το 2009 είναι μια χαρά συνεργάσιμοι και χαβαλέδες. Αν έρθει και κόσμος τώρα
(που λογικά θα στείλουν) το πράγμα θα συνεχίσει στο πολύ χαλαρό!
 

babouras

New member
[quote author="klirwtos"]Κατ'αρχας καλημερα σε ολους, καλημερα στη σειρα μου και καλα κουραγια να'χουμε.
Παρουσιαζομαι 3 Σεπτεμβριου Κανελλοπουλο απο Αθηνα, την τελευταια μερα καταταξεων, οποτε μαλλον το αγγουρακι το'χω καβατζαρει λαμβανοντας υπ'οψιν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω εκτος Πορου ως "προσωπικο ασφαλειας". Παρα ταυτα, το βασικοτερο μου αγχος ειναι οτι στο Ναυτικο ειμαι κληρωτος, ανευ βυσματος. Δεν εβαλα κανεναν να με χωσει και κανεναν να μου φυλαξει θεση, απλα ημουν τυχερος.
Υποθετικα, εαν δεν εχεις βυσμα εισαι αυτος που τσιμπαει το μεζεδακι γκαραντι. Δηλαδη, οι αλλοι θα κανουν διακοπες "τυπου" σε σχεση με αυτα που θα κανεις εσυ. Διακοπες εννοω μειωμενες υπηρεσιες, off, αδειες, Αθηναϊκες υπηρεσίες, Αθηναϊκες ζυθοποιϊες, θεσεις φαντασματα, θεσεις μαγισσες και τα συμπαρομαρτουντα.
Εχω καλο μου φιλο, βυσματωμενος σαν το διαολο, ο οποιος μετα απο 5 μηνες παραμεθωριο στις "παντοφλες" (δηλαδη καμμια φορα καθοτανε και 6-7 μερουλες σπιτι του) τωρα παταει τρεις 4ωρες υπηρεσιες το μηνα. Δε χρειαζεται να πω παραπανω.
Επισης, εχω και καλο μου φιλο αβυσματο, καλη ωρα, που τον στειλανε 5 μηνες Κρητη και με τους ντοπιους εφτυσε το γαλα που βυζαξε. Εφτασε να κανει 3πλη σκοπια επειδη δεν πατουσαν οι κρητικαροι κι οταν αναφερθηκε του ειπαν με στυλ απειρου καλλους "και τι θες τωρα, να δημιουργησεις προβλημα?". Και μετα το 5μηνο τον χωσανε καπου στο Σκαραμαγκα και εβγαινε 1 φορα στις 5-7 μερες ενω ο γιος του μπατζανακη του ξαδερφου της θειας του ταδε δημοτικου αρχοντα παταγε αυτη τη μια μερα για να τον αναπληρωσει. Ξαναλεω, Σκαραμαγκα, Αθηνα.
Γενικα δεν πιστευω οτι μπορει να φαω το ζορι του ΣΞ, σε καμμια περιπτωση. Αλλα και μονο που ειναι μειωμενη η σειρα, και μονο που ειμαι αβυσματος, καπως τα παιρνω προκαταρκτικα.
Ελπιζω να με βοηθησει το οτι εχω γευματισει πικλες μπολικες στη ζωη μου απο τα 18 μεχρι σημερα, πικλες όχι πικρες, πικλες οπως λεμε αγγουρι κονσερβας.
Ως αβυσματέισον τι με συμβουλευετε οι παλαιοι και οι κρατουντες τη γνωση? Να το παιζω παλαβη? Να δηλωσω απο την αρχη για Ι3 λογω αληθινου προβληματος ή να μη τα πω για να μη με χωσουνε? Να μενω στην αφανεια αμυριστος (αλλα ποτε αξυριστος)?
Επι τη ευκαιρια, συγχαρητηρια στα παιδια που δινουν συμβουλες στα θεματα του φορουμ, ενημερωθηκα πολυ παραπανω απο οτι περιμενα και ειμαι καπως πιο χαλαρουιτα ατ δε μομεντ, αλλα οπως και να γινει... αβυσματος.
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες, αντε, σε δυο βδομαδουλες θα τα πουμε κι απο κοντα![/quote]
Αιμα θα σε παει αβυσματωτος. Οι καραβαναδες και οι παλαιουρες θα σε τρεχουν ολη μερα, σκοπετα και θαλαμοdog ψαρα. Θα πηξεις! <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> Τον Δικα θα τον στριμωξουν τα βυσματα και θα τρεχει εσενα. Θα παρεισ επ'ωμου ολα τα 2-4 , 4-6 νεο <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

theog

New member
ρε kagoura (babouras) νομίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι έξυπνο??? Γιατί αν όντως νομίζεις ότι είναι έξυπνο δεν πρέπει να είσαι πάνω από 10 χρονών! Και τι σε νοιάζει εσένα τι θα κάνει ο αρχηγός? Εγώ θα κανονίσω να βολευτεί! Και τι διασκεδαστικό βρίσκεις στο να αγχώνεις τον κόσμο με τις μακακίες σου?
 

babouras

New member
[quote author="theog"]ρε kagoura (babouras) νομίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι έξυπνο??? Γιατί αν όντως νομίζεις ότι είναι έξυπνο δεν πρέπει να είσαι πάνω από 10 χρονών! Και τι σε νοιάζει εσένα τι θα κάνει ο αρχηγός? Εγώ θα κανονίσω να βολευτεί! Και τι διασκεδαστικό βρίσκεις στο να αγχώνεις τον κόσμο με τις μακακίες σου?[/quote]
<!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

klirwtos

New member
καλησπερα και παλι και ευχαριστω για τις απαντησεις-συμβουλες!

δια να λυθει η παρεξηγησις:
1. δε "γκρινιαζω" ρε παιδια, μια ερωτηση καναμε, σιγα μην αγχωθω κιολας
2. δεν πιστευω οτι παρουσιαζομαι 3/9 λογω αβυσματοτητας, γνωριζω οτι γινεται βασει αντικειμενικων κριτηριων
3. δε θεωρω οτι θα μεινω κανελλοπουλο αντι πορου επειδη παλι δεν εχω γνωριμιες, απλα επειδη μπαινω τελευταια μερα, λογικα θα πληρωθουν οι θεσεις απο τους προηγουμενους κι εμεις θα μεινουμε πισω να φυλαμε τα μποσικα

και νεες ερωτησεις:
1. ξερει κανεις αν δεχονται ακτινογραφιες-γνωματευσεις-αιματολογικες απο το ΤΥΠΕΤ (Ταμ. Υπαλ. Εθνικης Τραπεζας)? πηρα τηλ στο ΓΕΝ και δεν ηξεραν να μου πουνε.
2. αρα λετε να δηλωσω για νησακι? Απ'οτι καταλαβα ανδρο θα πλακωσουν τα πολυπριζα, οποτε που?
3. τι αδεια ορκομωσιας παιζει? αν σκασει και ο νεος μαγγας του ΓΕΕΘΑ λετε να μας στολισει μια 15αρου?
4. η ορκομωσια κατα ποτε θα γινει? 19/9?

αβυσματοι του κοσμου ενωθειτε

και παλι ευχαριστω παιδες

ΥΓ: baboura δε ξενερωωωωω- δε ξενερωνουμε ποτεεεεεεεεεεε
ΥΓ2: οποιος ψαχνει για ψαρια να κοιταξει στη γυαλα του
 

gworshiper

New member
Απαντήσεις σε νέες ερωτήσεις:
1. Δεν ξέρω σίγουρα.Αν μπορούσες να παρεις τηλ στη ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ όπου θα παρουσιαστείς αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις κάποιον να σε διαφωτίσει.
Εγώ είχα πάει στο ΝΝΑ και στο ΝΜΤΣ(καί τα δύο ακριβώς δίπλα στη στάση Μέγαρο Μουσικής του ΜΕΤΡΟ) και δεν ταλαιπωρήθηκα, οπότε αν δε βγάλεις ακρη πήγαινε εκεί για να είσαι σίγουρος και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.
2.Απόλυτα υπέρ για το νησάκι και ειδικά για την Άνδρο που την ξέρω καλά (αν θες παραπάνω πληροφορίες στείλε μου pm)
3.Για την άδεια ορκωμοσίας το πιο πιθανό στατιστικά είναι 10 ημέρες, στην καλύτερη 12 ημέρες.Ο κανόνας ότι όσο πιο υψηλά ιστάμενος ο επίσημος που θα παραστεί τόσο περισσότερες οι μέρες της άδειας δεν ισχύει.Συγκεκριμένα έχει τύχει πρωθυπουργός και υπουργός αμύνης να δώσουν 10 μέρες και υφυπουργός να δώσει 12!
4. Ημέρα ορκομωσίας 2 εβδομάδες ακριβώς από την πρώτη Παρασκευή που θα είσαι μέσα.
 
Top