• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

χαρτια απολυσεως

naftaras

New member
υπηρχε ενα θεμα εδω με το τι χρειαζεσαι για να απολυθησεις αλλα οσο και αν ψαχνω δεν το βρεισκω.μια και την παρασκευη παιρνω αδεια απολυσεως μπορει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για να απολυθω.εννοω φωτογραφιες ακτινογραφιες και τετοια ?????
 

oplonomos

New member
[quote author="naftaras"]υπηρχε ενα θεμα εδω με το τι χρειαζεσαι για να απολυθησεις αλλα οσο και αν ψαχνω δεν το βρεισκω.μια και την παρασκευη παιρνω αδεια απολυσεως μπορει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για να απολυθω.εννοω φωτογραφιες ακτινογραφιες και τετοια ?????[/quote]

χρειαζεσαι μια φωτογραφια με την στολη επιθεωρησεως (για αυτους που απολυονται νοεμβριο η στολη ειναι η μαυρη). η στολη πρεπει να ειναι κομπλε και να εχει πανω και το σημα της ειδικοτητας σου.

απο εκει και περα χρειαζεται να παραδωσεις το λουκανικο μαζι με τις δυο κουβερτες.

τελος θα πρεπει να μαζεψεις καποιες υπογραφες απο τις επιστασιες τις μοναδας που ανηκεις και να συμπληρωσεις 2-3 χαρτια με τυπικες πληροφοριες.

καλο ειναι να φροντισεις να μαζεψεις τις υπογραφες 1-2 μερες πριν την ημερομηνια απολυσεως σου καθως και την φωτο για να μην τρεχεις τελευταια μερα. απο εκει και περα παραδιδεις την χαρτουρα και την στρατιωτικη ταυτοτητα και παιρνεις την πολιτικη σου ταυτοτητα και το χαρτι απολυσεως.
 
Top