• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

χαρτια???

husqy

New member
Καλησπέρα,

Μπένω στις 12/5. Θα ζητησω να βγω άοπλος λόγω προβλήματος στο γόνατο μου. Έχω χαρτί από το εξιτήριο απο το νοσοκομείο το 2007 που ειχα κάνει το χειρουργειο και επιπλέον γνωμάτευση απο ορθοπεδικό του ΙΚΑ που την πήρα χθές. Λογικά αυτά τα χαρτιά φτάνουν? Θέλει τα προτότυπα ή φωτοτυπίες?
Επίσης απο θέμα χαρτιών είναι καλό να πάρω μαζί και το απολυτήριο λυκείου? Το απολυτήριο του Ιεκ και το πτυχίο απο το Αγγλικο πανεπιστήμιο (αυτό το έχω ήδη καταθέσει στο στρατολογικό γραφειο, μεταφρασμένο και επικυρωμένο, για να δικαιολογήσω την αναβολή μου) ?Αυτα χρειάζονται τα προτότυπα ή φωτοτυπίες?

ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλη θητεία σε όλους μας
 

geoim

New member
Δε χρειάζεται να πάρεις στο στρατόπεδο ακαδημαϊκά δικαιολογητικά για την αναβολή. Η αναβολή δικαιολογήθηκε εφόσον τα πήγες στη στρατολογία.

Τις γνωματεύσεις για το γόνατο να τις πάρεις μαζί σου, πρωτότυπα ή φωτοτυπίες μικρή σημασία έχει. Θα εξεταστείς από στρατιωτικό γιατρό και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει τελικά για το "Ι" που θα πάρεις.
 
Top