• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Έχω πάρει 2 χρόνια αναβολών για ψυχ. λόγους και πάω Ι5...

Xaris888

New member
Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στην 124ΠΒΕ την ερχόμενη Δευτέρα μετά από 2 χρόνια αναβολής για ψυχολογικούς λόγους. Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη μέτριας βαρύτητας & κρίσεις πανικού (Xanax , actavis & frisium ). Δεν θέλω να υπηρετήσω για κανενα λόγο γιατί απλά δεν αισθάνομαι καλά και όταν είμαι υπό πίεση δεν ξέρω πως θα αντιδρασω. Είναι εύκολο να πάρω Ι5; Υπάρχει μόνο η συνταγή, όχι γνωμάτευση. Σκέφτομαι να πάω με συνοδό αλλά φοβάμαι μην δεν τον αφήσουν να μπει μέσα μιας το στρατόπαιδο είναι η μόνη λύση . Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν την απαλλαγή; Αν ναι, τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω σκοπό να ξυριστώ και να πάρω σάκους μαζί μου. Μόνο τα χρήματα μου και το κινητό μου θα πάρω.
 

p_h

New member
μη φοβάσαι φίλε, άλλο στρατός άλλο φυλακή. Και στην περιπτωση που σου αρνηθούν την απαλλαγή μπορείς να κάνεις ενσταση και αιτηση για επανεξεταση και σηκώνεσαι και φευγεις.
 
Top