• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

johnli_gr

New member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 100% ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΧΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΣΕΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΣΕΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ?
 

thagkol

New member
Έχεις και τσεχική υπηκοότητα δηλαδή, έτσι; Απ' ότι ξέρω, αν η Τσεχία είναι μέλος του ΝΑΤΟ (δεν το γνωρίζω αυτό), τότε έχεις δικαίωμα να υπηρετήσεις στον τσεχικό στρατό αντί για τον ελληνικό. Να μην πας σε κανέναν και παρόλα αυτά να ζεις και να εργάζεσαι στην Ελλάδα, δε νομίζω να γίνεται.
 

johnli_gr

New member
ευχαριστω για το ενδιαφερον! στην τσεχια ο στρατος ειναι εθελοντικος επομενως δεν χρειαζεται να παω!
 

thagkol

New member
Τότε πρέπει να πας στον ελληνικό. Αυτό που ξέρω ότι ισχύει είναι απλώς ότι αν πας στο στρατό χώρας συμμάχου της Ελλάδας, τότε απαλλάσσεσαι. Δε στέκει να πεις "στην Τσεχία είναι εθελοντικός άρα δεν πάω, άρα είναι σα να πήγα άρα δεν πάω ούτε στην Ελλάδα!!"
Το μόνο που μπορείς να κάνεις φαντάζομαι είναι να αποποιηθείς την ελληνική υπηκοότητα και να μείνεις με την τσεχική μόνο, οπότε φυσικά δεν θα πας γιατί δε θα είσαι Έλληνας πολίτης.
Ρώτα πάντως και στη στρατολογία μη σε πάρω στο λαιμό μου, γιατί είμαι μόνο 50% σίγουρος για τα παραπάνω.
 
Top