• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ.Ε.Υ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

pagouras

New member
Ξερει κανεις τι παιζει μ'αυτη την ειδικοτητα που πηρα?Το Δ.Ε.Υ τι ρολο παιζει ?
 

Argiris

New member
Το Δ.Ε.Υ. ειναι δοκιμοσ εφεδρος υπαξιωματικος. Η διαφορα με τον σμηνιτη ειναι οτι κοντα στο 1ο 6μηνο τησ θητειας σου παιρνεις το βαθμο του σμηνια. Επι της ουσιας τωρα εξαρταται απο την εκαστοτε μοναδα στην οποια θα βρισκεσαι αν θα σε αναγνωριζουν απο το γρ. μοιρας ως σμηνία η ως απλο σμηνιτη. Αν σου αναγνωριστει ο βαθμος ουσιαστικα τελος οι σκοπιες κ οι αγγαριες. Επισης αντι για 8,70 το μηνα παιρνεις 11 ευρω. Οσον αφορα την ειδικοτητα μην τρελενεσαι το πολυ πολυ να αλλαξεις καμμια λαμπα.
 

Nexus

New member
[quote author="Argiris"]Το Δ.Ε.Υ. ειναι δοκιμοσ εφεδρος υπαξιωματικος. Η διαφορα με τον σμηνιτη ειναι οτι κοντα στο 1ο 6μηνο τησ θητειας σου παιρνεις το βαθμο του σμηνια. Επι της ουσιας τωρα εξαρταται απο την εκαστοτε μοναδα στην οποια θα βρισκεσαι αν θα σε αναγνωριζουν απο το γρ. μοιρας ως σμηνία η ως απλο σμηνιτη. Αν σου αναγνωριστει ο βαθμος ουσιαστικα τελος οι σκοπιες κ οι αγγαριες. Επισης αντι για 8,70 το μηνα παιρνεις 11 ευρω. Οσον αφορα την ειδικοτητα μην τρελενεσαι το πολυ πολυ να αλλαξεις καμμια λαμπα.[/quote]

Όποιος πάει για ΔΕΥ, κάνει κάποια επιπλέον εκπαίδευση? Τι αρμοδιότητες έχει?
 
Top