• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ' ΕΣΣΟ 2007 ΚΟΖΑΝΗ

kordelio

New member
6/11 ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ??????????????????????????????????
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ???
 

Entreri

New member
an kai den anoikw sto strato ksiras, o kolitos mou itan maurodentri kai pigena kai ton evlepa sixna. poli kalo kentro se sxesh me alla. exei kai eksodous.kala 8a ta peraseis maurodentri. twra gia meta.. eseis kserete.
 
300 σειρά! 2007 Γ' ΕΣΣΟ Μαυροδενδρι 523 ΤΠ!!!!
Μια χαρά είναι εκεί! Μετά από 10 μέρες θα το πείτε ακόμα και σπίτι σας. Σχετικά καλές εγκαταστάσεις, θερμοσίφωνες , τουαλέτες (όχι τούρκικες, εκτός των 3ων ΔΡΙΩΝ), μαγειρεία και εστιατόριο καινούρια και το ΚΨΜ σχετικά κυριλάτο αν και τις πρώτες εβδομάδες δεν θα το δείτε και πολύ.
Τα άσχημα νέα είναι ότι το 50% που θα παρουσιαστεί εκεί θα φάει ένα παλούκι μια και θα στελεχώσουν τον μάχιμο λόχο που στην εσσο μου ήταν ο πρώτος. Μην ψαρώσετε άμα μπείτε σε αυτόν. Θα περάσετε από καλή εκπαίδευση και όσο περνάνε οι εβδομάδες θα γίνονται και πιο χαλαρά τα πράγματα! Οι αξιωματικοί θα σας το παίξουνε Drill-seargents αλλά "κατά βάθος" είναι μια χαρά άνθρωποι! Ειδικά άμα πέσετε στον Ανθυπολοχαγό Κράια μην κολόσετε και πάνω από όλα μην αγχώνεστε.
Τώρα για το άλλο 50% τί να πω..... ααααρνταααααανννν.... :p
Χαιρετίσματα στους : Επιλοχία Αβραμίδη, Ανθ/ος Κράια και Ξανθά από όλη την σειρά μου και ένα θερμό ευχαριστώ επειδή όντος μας προετοίμασαν καλά για την θητεία μας !!!
Καλά να περάσετε στο 523 ΤΠ και στις εξόδους στην Κοζάνη περάστε και μια βόλτα από το Play Coffee για ένα Pro να γνωρίσετε και την Ευγενία.... <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

kordelio

New member
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΡΑΙΑΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ...3η ΔΡΙΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΘΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΓΙΑ ΦΑΙ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PLAY ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟ <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

TY ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ [/u]
 
Top