• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ ΕΣΣΟ ΑΥΛΩΝΑΣ 'Ο7

CHRISTOSSS

New member
Οπως σε ολους σας μου ηρθε και εμενα το χαρτι για Τεθωρακισμενα Αυλωνα στις 7/11/07. Κανενας παλιος η εστω καποιος που ξερει περι του στρατοπεδου και των συνθηκων ας μας στειλει καμια απαντηση! Α, και οσον αφορα φακους επαφης στους μαζευουν οταν παρουσιαστεις η μπορεις να τους φορας απο την πρωτη μερα? Αντε και καλη θητεια σε ολα τα παιδια!!!
 

DIMISMGR

New member
Φίλε Χρήστο,
ως παλιά σειρά που είμαι - δηλαδή η αμέσως προηγούμενη από σένα - έχω να σου πω τα καλύτερα για το ΚΕΤΘ.
Λοιπόν, την πρώτη μέρα σου παίρνουν μόνο οινόπνευμα, νυχοκόπτες, κουνουπέλαια(δεν τα χρειάζεστε τώρα). Προσωπικά φοράω φακούς επαφής και δεν μου είπε κανείς τίποτα...
Το ΚΕΤΘ όπως θα ενημερώθηκες είναι τεράστιο 7.500τ.μ., το μεγαλύτερο στρατόπεδο των Βαλκανίων. Οι εγκαταστάσεις του είναι ανακαινισμένες λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Προσωπικά την πρώτη ημέρα μου έκανε εντύπωση το μπάνιο του θαλάμου. Αστραφτερά πλακάκια κτλ..Οι θάλαμοι αρκετά καθαροί (τι σκατά σας τα καθαρίζουμε τώρα).
Το φαγητό ειναι πολύ καλό.
Τα στελέχη (κυρίως της 2ης ΕΠΙΛΑΡΧΙΑΣ) είναι πολύ καλά και ιδίως ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΑΡΧΙΑΣ. Εγω ήμουν στη 2/1. Ο Διοικητής της Ίλης μου ήταν πολύ χαλαρός. Οι εκπαιδευτές και γαμώ τα παιδιά.
Τις πρώτες 10 μέρες εννοείται οτι δε έχετε εξόδους κτλ. Στις 17/11 μάλλον ορκίζεστε και μετά από λίγες μέρες αρχίζετε υπηρεσίες, σκοπέτα κτλ.
Το ΚΕΤΘ έχει πολλά φυλάκια, αν και τώρα θα είστε τυχεροί καθώς μαζί σας θα έχει και πολλούς ΕΠΟΠ.
Μετά από εναμησι μήνα θα έρθουν και οι μεταθέσεις - ειδικότητες σας. Μερικοί θα μείνουν στο ΚΕΤΘ (καλή ώρα...) για εναμιση μήνα ακόμα...
Τέλοσπάντων αυτά είναι μια εισαγωγή καθαρά υποκειμενική, όπως δηλαδή τα έζησα εγω πολύ πρόσφατα.
Αντε με το καλό να μας έρθετε...
Θα τα πουμε στην κατάταξη ή καπου στο αχανές ΚΕΤΘ...

ΚΕΤΘ 2007 Γ ΕΣΣΟ
 

vitruvian

New member
Παιδιά γειά σας,

παρουσιάζομαι κι εγώ Αυλώνα 8/11 με ένδειξη ΥΕΑ, όπως και οι περισσότεροι από εσας....θα ήθελα πολύ να γνωρίσω και να κάνω νέους φίλους, γιατί μου χρειάζεται αυτό, αλλά πιστεύω οτι θα με κάνει να νιώσω και κάπως καλύτερα......'εχω ήδη ετοιμάσει τα πραγματά μου....και αύριο πάω για κούρεμα!! Όποιος Αυλωνίτης θέλει ας μου στείλει μηνυματάκι στο <!-- e --><a href="mailto:vitruvian78@hotmail.com">vitruvian78@hotmail.com</a><!-- e -->, πολύ θα το χαρώ! Τα λέμε μεσααααααααα <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

jag

New member
καλησπερα...και εγω κατατασομαι στον αυλωνα την πεμπτη και ηθελα να σας ρωτησω κατι , πηγα σημερα το πρωι στο 401 για να βγαλω μια ακτινογραφια θωρακος και ο στρατιωτης που ηταν στην πυλη μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να βγαλω γιατι θα μου βγαλουν εκει που παρουσιαζομαι ?
ειναι αληθεια ή μου ελεγε μπαρουφες ???
 

vitruvian

New member
[quote author="jag"]καλησπερα...και εγω κατατασομαι στον αυλωνα την πεμπτη και ηθελα να σας ρωτησω κατι , πηγα σημερα το πρωι στο 401 για να βγαλω μια ακτινογραφια θωρακος και ο στρατιωτης που ηταν στην πυλη μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να βγαλω γιατι θα μου βγαλουν εκει που παρουσιαζομαι ?
ειναι αληθεια ή μου ελεγε μπαρουφες ???[/quote]

Στο Σημείωμα της κατάταξης λέει ότι πρέπει να το προσκομίσεις την ημέρα της κατάταξης. Εγώ πήγα σε Κρατικό Νοσοκομείο και το έκανα και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο. Ίσα ισα που υπήρχε πολύς κόσμος που ήταν εκεί για τον ίδιο λογο, και μου κάνει εντύπωση που σου είπαν κάτι τέτοιο και μάλιστα στο 401.΄Μπορεί και να ισχύει όμως αυτό που σου είπανε. Αν όχι, και πάλι όμως μην ανησυχείς, απλά θα σε στείλουν (κατα πάσα πιθανότητα στο 401 <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> ) να βγάλεις μία. Μην στενοχωρίεσαι, δεν θα σου πάρουνε και το κεφάλι.....όλα θα γίνουν! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 
Top