• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ' ΓΕΝ

js74

New member
Καλησπέρα! Πηρα μετάθεση Δ' ΓΕΝ, Τεχνικος Συνεργειου (Τ/ΣΥΝ) (αν κ δν πρεπει να παιζει κανα ρολο η ειδικοτητα). Ξερει κανεις τι παιζει εκει???
 
Δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα. Καλά είμαστε στο Δ/ΓΕΝ. Αφού θα έρθετε και τόσα άτομα, θα είναι τέλεια πιστεύω. Όσο περισσότερα άτομα είμαστε, τόσο πιο χαλαρά θα την περνάμε. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

js74

New member
[quote author="TheLuckyShamrock"]Δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα. Καλά είμαστε στο Δ/ΓΕΝ. Αφού θα έρθετε και τόσα άτομα, θα είναι τέλεια πιστεύω. Όσο περισσότερα άτομα είμαστε, τόσο πιο χαλαρά θα την περνάμε. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->[/quote]
Θενκς για τις πληροφορίες φίλε παλιέ <!-- s:-D -->:-D<!-- s:-D --> να σου πω για πιο συγκεκριμενα, το 1-1 το τηρουνε? Κανα ΣΚ οφ εχουμε? Επισης σε κανα μηνα θα χω παρει πτυχιο πολιτικου μηχανικού, αξίζει να το δηλώσω? Θα κερδίσω τπτ? Καλα θα τα δούμε κ από κοντά! Ευχαριστώ από τώρα για τις απαντήσεις!
 
Ναι, το τηρούνε. Off δεν παίζει να πάρεις. Άμα ζητήσεις καμιά προφορική και σου τη δώσει, τότε οκ. Αξίζει λογικά να το δηλώσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει.
 
Top