• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Διακοπη αναβολης για καταταξη και παλι αναβολη

popart

New member
γεια χαρα παιδια, οσοι μπορουν να βοηθησουν στις αποριες μου τους Ευχαριστω εκ των προτερων!

-Διεκοψα για να μπω στρατο για Μαιο. για καποιους λογους δεν θα μπω Μαιο, ετσι ξαναδιεκοψα για ενα τριμηνο.

1) ποτε θα με ξανακαλέσουν? (αυγουστο? ποτε θα μου ερθει περιπου το χαρτι?)

2) μπορω να παω σε μια σχολη και να γραφτω για να ξαναπαρω αναβολη για 2 χρονια?

3)μπορω να ξαναπαρω αναβολη μετα τον αυγουστο? τριμηνη? εξαμηνη? καθολου?

ευχαριστω.
 

desperado

New member
- Λογικά θα σε ξανακαλέσουν την επόμενη ΕΣΣΟ, δλδ τον Αϋγουστο. Λίγο πριν να περιμένεις το χαρτί. Πάρε βέβαια και κάνα τηλέφωνο στο τμήμα της περιοχής σου, επίσης επειδή μπορεί να αργήσουν να σε ειδοποιήσουν και από εκεί, μάθε από τη στρατολογία πότε θα γίνουν οι κατατάξεις τον Αϋγουστο για να κάνεις το πρόγραμμά σου.

- Αυτό με τη σχολή, δεν το γνωρίζω, καλύτερα ρώτα τη στρατολογία.

- Συνήθως όταν διακόπτεις αναβολή και μετά ξαναπαίρνεις αναβολή, πρέπει υποχρεωτικά να μπείς την επόμενη ΕΣΣΟ και δε σου δίνουν άλλη αναβολή. Εξάλλου, αν διέκοψες την αναβολή σου για το Μάιο και πήρες πάλι αναβολή, θα σου έρθει ένα χαρτί το οποίο θα λέει ότι δεν μπαίνεις Μάιο, παίρνεις αναβολή και πας για την επόμενη ΕΣΣΟ, Αύγουστο, θα το αναφέρει αυτό!
 

aleksis

New member
Βασικά η λύση ειναι μία πάρε τηλέφωνο ....η πέρνα απο εκεί και ρώτα .... αν και είναι προτιμότερο να πάς απο εκεί να ρωτήσεις γιατί μια φορά πήρα και εγώ να ρωτήσω κάτι και δεν ήξερε ο υπάλληλος να με εξυπερητήσει ....
 
Top