• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

διακοπη αναβολης

alexakis7

New member
παιδια θελω να μπω αυγουστο φανταρος...(ισως λιγο νωρις για να τα συζητας αυτα μαλλον...)μου ειπε ενας φιλος μου οτι για να με παρει στην σειρα του αυγουστου πρεπει να κοψω την αναβολη 2 μηνες πριν...ισχυει κατι τετοιο???ααα και κατι αλλο, το χαρτι πριν παρω την αναβολη μου ειχε ερθει για κορινθο...μολις κοψω την αναβολη θα μου ερθει παλι για κορινθο ή θα μου ερθει κατι αλλο???


ειναι κανεις αλλος για αυγουστο??

ευχαριστω <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

dionyshs

New member
1)για να μπείς αύγουστο πρέπει να την κόψεις αρχές μαίου για να είσαι σίγουρος..
2) δεν θα σου έρθει στο ίδιο κέντρο
 

manolio

New member
[quote author="alexakis7"]παιδια θελω να μπω αυγουστο φανταρος...(ισως λιγο νωρις για να τα συζητας αυτα μαλλον...)μου ειπε ενας φιλος μου οτι για να με παρει στην σειρα του αυγουστου πρεπει να κοψω την αναβολη 2 μηνες πριν...ισχυει κατι τετοιο???ααα και κατι αλλο, το χαρτι πριν παρω την αναβολη μου ειχε ερθει για κορινθο...μολις κοψω την αναβολη θα μου ερθει παλι για κορινθο ή θα μου ερθει κατι αλλο???


ειναι κανεις αλλος για αυγουστο??

ευχαριστω <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->[/quote]


Να μην ακούς τι σου λέει ο καθένας. Κάνε search στο google και βρες το τηλ του στρατολογικού σου γραφείου. Πάρε τηλ και πες τους ποτε θες να μπεις. Θα σου δώσουν περιθόριο για τη σιγκεκριμενη εσσο δυο ή τρεις μήνες. Δε θυμάμαι. Αν πας σε εκείνη τη περίοδο που θα σουν πουν δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα. Θα σε πάρουν τότε!!! Όμως πάρε τηλ. και πάρε υπεύθυνες απαντήσεις. Και έγώ ρώτησα αλλά πε΄ταξα το χαρτί και δε θυμάμαι...

Όσον αφορά το χαρτί, μπορεί να σου ρθει το ίδιο, μπορεί να σου ρθει και διαφορετικό. Κατά τη γνώμη μου, αν σου ρθε στο 6 σύνταγμα πεζικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πας και πάλι εκεί. Το σκεπτικό μου έχει ως εξής. Επειδή η πλειοψηφία του στρατού ξηράς αποροφάει άτομα στο πεζικό μάλλον πεζικό θα σε πάρουν και πάλι... Οπότε Κόρινθο... Διαφορετικά, μορεί να σε πάρουν κάπου αλλού.... Μηχανικό, Διαβιβάσεις κτλ... εφ' όσον έχεις βίσμα!!! Αλλιώς ή πεζικό ή τεθωρακισμένα ή πυροβολικό κτλ!!!
 

dionyshs

New member
manolio αυτό που το είπα ισχύει 100% και εγώ είχα κόψει αναβολή..και τις 3 φορές που μου ήρθε χαρτί μου ήρθε για διαφορετικό κέντρο..
 
Top