• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δηλωσα αεροπορια

Picard

New member
Καλησπερα πηγα σημερα στο στρατολογικο γραφειο για να διακοψω την αναβολη και δηλωσα αεροπορια μια που δεν παιρνουν στο ναυτικο,το παλικαρι που ηταν στο γραφειο μου ειπε οτι ειναι ιδια η θητεια,ισχυει αυτο? θα κανω 9μηνο η παραπανω?

Φευγω Νοεμβριο δηλαδη Δ' ΕΣΣΟ 2009

Επισης μου ειπε οτι ειναι δυσκολο να με παρουν αλλα λεω να βαλω γερο βυσμα μια που ειναι καλυτερες οι συνθηκες απο το πεζικο.
 

lostnik

New member
[quote author="Picard"]Καλησπερα πηγα σημερα στο στρατολογικο γραφειο για να διακοψω την αναβολη και δηλωσα αεροπορια μια που δεν παιρνουν στο ναυτικο,[/quote]
Ναυτικό και αεροπορία παίρνουν για λίγες ΕΣΣΟ ακόμα. Άγνωστο πόσες.
Αν ήσουν ήδη στα τεφτέρια της αεροπορίας, θα πας εκεί. Αν όχι, πεζικό. Οι μετατάξεις εδώ και 6 μήνες σταμάτησαν. Εκτός απροόπτου, το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες σειρές μεχρί να σταματήσουν να παίρνουν φαντάρους ΠΝ και ΠΑ.

[quote author="Picard"]το παλικαρι που ηταν στο γραφειο μου ειπε οτι ειναι ιδια η θητεια,ισχυει αυτο? θα κανω 9μηνο η παραπανω? [/quote]
Αν το "ίδια" το λες για τη διάρκεια, τότε ναι. Και στα 2 η θητεία είναι 12μηνη.
Η μείωση αφορά μόνο την ξηρά.

[quote author="Picard"]Επισης μου ειπε οτι ειναι δυσκολο να με παρουν αλλα λεω να βαλω γερο βυσμα μια που ειναι καλυτερες οι συνθηκες απο το πεζικο.[/quote]Αν δεν έχεις τρελό βύσμα, η μετάταξη σου πιθανότατα δεν θα γίνει.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
 

George84

New member
[quote author="Picard"]Καλησπερα πηγα σημερα στο στρατολογικο γραφειο για να διακοψω την αναβολη και δηλωσα αεροπορια μια που δεν παιρνουν στο ναυτικο,το παλικαρι που ηταν στο γραφειο μου ειπε οτι ειναι ιδια η θητεια,ισχυει αυτο? θα κανω 9μηνο η παραπανω?

Φευγω Νοεμβριο δηλαδη Δ' ΕΣΣΟ 2009

Επισης μου ειπε οτι ειναι δυσκολο να με παρουν αλλα λεω να βαλω γερο βυσμα μια που ειναι καλυτερες οι συνθηκες απο το πεζικο.[/quote]
Απ΄ότι φαίνεται μέχρι στιγμής από τις ανακοινώσεις του Μεϊμαράκη, η θητεία σε Ναυτικό/Αεροπορία παραμένει 12μηνη.
Τι εννοείς δεν παίρνουν στο Ναυτικό? Εννοείται ότι παίρνουν άτομα και Ναυτικό και Αεροπορία, αλλά παίρνουν αυτούς που κατατάσσονται εξ αρχής εκεί. Έχουν κοπεί οι μετατάξεις από Στρατό ξηράς σε Αεροπορία και Ναυτικό.
Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να πας αεροπορία, ακόμα και με γερό βύσμα.
 

MeReNdAs

New member
[quote author="George84"]
Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να πας αεροπορία, ακόμα και με γερό βύσμα.[/quote]
Δε νομιζω πως εχει και νοημα τωρα πια..
 
Top